Top 5 beneficii ale muncii în echipă în Nursing

industria de asistență medicală de astăzi este construită în jurul unei abordări multidisciplinare a îngrijirii pacienților. Asistentele lucrează îndeaproape alături de medici și specialiști pentru a oferi îngrijiri cuprinzătoare bine organizate; prin urmare, munca în echipă este crucială pentru facilitarea comunicării eficiente și promovarea rezultatelor pozitive ale pacienților. Câștigarea unui grad de asistență medicală online poate oferi o bază bună pentru a colabora eficient cu ceilalți.

îmbunătățirea satisfacției și a rezultatelor pacienților

profesioniștii din domeniul sănătății nu servesc pacienții ca furnizori individuali, ci ca echipe multidisciplinare. Aceste echipe includ asistente medicale, medici de îngrijire primară și specialiști. În mod ideal, fiecare individ din echipă lucrează împreună spre obiectivul comun de a îmbunătăți sănătatea pacientului și de a oferi cel mai înalt nivel posibil de îngrijire. După cum indică Wayne Robson, liderul siguranței și calității pacienților la Barnsley Hospital Foundation Trust, într-o piesă pentru Nursing Times, munca în echipă în domeniul asistenței medicale are un impact direct asupra satisfacției și rezultatului pacientului.

când asistentele medicale comunică în mod regulat cu medicii și terapeuții pacientului, acestea pot oferi un nivel mai personalizat de îngrijire. Metodele organizate de comunicare țin asistenții medicali la curent cu toate planurile actuale de tratament, astfel încât să poată monitoriza cu exactitate progresul pacienților lor.

când echipele multidisciplinare se întâlnesc des, ele sunt capabile să evalueze mai bine pacienții. Datorită interacțiunii lor zilnice continue cu pacienții, asistentele medicale sunt adesea conștiente de detalii minuscule pe care medicii ocupați le-ar putea pierde în rundele lor grăbite. Atunci când echipele au oportunități de a comunica des, asistentele medicale pot pune întrebări critice și pot face sugestii perspicace despre cel mai bun mod de a gestiona îngrijirea pacientului.

satisfacție mai mare la locul de muncă

carierele de asistență medicală pot prezenta posibile provocări, de la ore lungi până la situații de stres ridicat. Este esențial ca profesioniștii din acest domeniu să mențină un nivel ridicat de satisfacție la locul de muncă pentru a evita potențialele arsuri. Jurnalul Internațional de cercetare în științe Medicale a publicat un studiu care a demonstrat că asistenții medicali care sunt mai mulțumiți de locurile lor de muncă oferă o îngrijire mai bună. Un raport de cercetare al Societății pentru Managementul Resurselor Umane a arătat că munca în echipă este strâns asociată cu o satisfacție mai mare la locul de muncă.

în spitalele în care asistenții medicali înregistrați, asistenții medicali autorizați, asistenții medicali și secretarii de unități lucrau împreună, angajații erau mai mulțumiți de locurile lor de muncă. Menționat într-un raport NCBI, un studiu realizat de am Rafferty, CBE, FRCN de peste 10.000 de asistente medicale din Anglia a arătat că cei care au obținut un nivel ridicat de muncă în echipă interdisciplinară au fost mai predispuși să aibă o satisfacție ridicată la locul de muncă și o epuizare mai mică.

când asistentele au acces la Echipe coordonate cu linii de comunicare organizate, ele pot fi mai fericite cu responsabilitățile lor zilnice la locul de muncă. S-a constatat că stabilirea unor echipe puternice la locul de muncă are ca rezultat o forță de muncă mai mulțumită, care se reflectă pozitiv atât asupra colegilor, cât și asupra pacienților.

creșterea responsabilității profesionale

munca în echipă contribuie direct la responsabilitatea în asistență medicală. Huddles de zi cu zi a spori acest lucru prin menținerea asistente medicale în bucla și să consolideze modificările politicilor și procedurilor. În spitale și alte medii de asistență medicală în care grupurile de echipă sunt ținute mai rar, responsabilitatea suferă, potrivit Nurse Journal.

responsabilitatea asistenței medicale poate beneficia, de asemenea, de munca în echipă la o scară mai mică. Asistenții medicali care au supraveghetori atenți în echipele lor sau partenerii care verifică și evaluează munca lor au de obicei mai multă responsabilitate. Lanțurile de comunicare organizate în cadrul acestor Echipe ajută la comunicarea eficientă a plângerilor sau incidentelor pacienților celor care sunt în măsură să facă schimbări semnificative. Acest lucru este esențial în domeniul asistenței medicale, unde erorile pot avea un impact dramatic asupra rezultatelor pacienților.

importanța comunicării și a muncii în echipă devine din ce în ce mai recunoscută în industria asistenței medicale. Erorile de siguranță ale pacienților care rezultă din incapacitatea de a comunica în mod eficient pun spitalele și alți furnizori de servicii medicale în pericol pentru ramificații juridice. Ca o recunoaștere a acestui fapt, strategiile de comunicare sunt adesea incluse în curriculum pentru o diplomă de medic asistent medical. Instituțiile de învățământ subliniază importanța muncii în echipă și a comunicării din timp pentru a construi o bază mai puternică pentru rezultate de succes în domeniul asistenței medicale.

ratele mai mici ale cifrei de afaceri a locurilor de muncă

cifra de afaceri a angajaților este o problemă majoră pentru spitale. Nursing Solutions, Inc.National Health Care Retention & raportul de personal RN a arătat că cifra de afaceri a angajaților în spitale a fost de 16,2 la sută în 2016. Rata cifrei de afaceri pentru RNs a fost ușor mai mică la 14.6 la sută, dar asistenții medicali certificați au avut cea mai mare rată de cifră de afaceri dintre toate ocupațiile raportate, la 24,6 la sută. RNs în serviciile chirurgicale, sănătatea femeilor și pediatrie au avut cele mai mici rate de cifră de afaceri, în timp ce cei din sănătatea comportamentului și îngrijirea de urgență au avut cea mai mare cifră de afaceri.
în spitalele în care se pune accent pe munca în echipă, asistentele medicale sunt mai mulțumite de locurile lor de muncă, așa cum am menționat anterior. Satisfacția mai mare la locul de muncă scade cifra de afaceri. Astfel, o mai bună muncă în echipă poate contribui la scăderea cifrei de afaceri. Patruzeci și două la sută dintre asistenții medicali nemulțumiți de locurile lor de muncă intenționează să plece în termen de 12 luni, în timp ce doar 11 la sută dintre asistenții medicali cu satisfacție ridicată la locul de muncă intenționează să părăsească locul de muncă actual.

îmbunătățirea implicării la locul de muncă

implicarea angajaților este strâns legată de relațiile la locul de muncă. Într-un raport de cercetare al Societății pentru Managementul Resurselor Umane, 77% dintre angajați au spus că relațiile cu colegii lor au contribuit la implicarea lor. Șaizeci și patru la sută au considerat că angajamentul a fost îmbunătățit atunci când au știut că oamenii din grupul lor de lucru nu vor renunța în fața dificultăților, iar 65 la sută au fost mai implicați atunci când colegii lor s-au putut adapta rapid la provocări sau crize.

asistentele care sunt foarte angajate la locul de muncă sunt de obicei mai motivate să ofere niveluri ridicate de îngrijire. Acest lucru poate ajuta la combaterea problemei epuizării.

începeți prin câștigarea gradului dvs. de asistență medicală online

cei care sunt interesați să-și avanseze cariera și să-și asume o poziție de conducere, pot lua în considerare urmărirea unui grad avansat în practica de asistență medicală, cum ar fi MSN, post-master Nurse Practitioner certification sau DNP Degree.

Exploreaza Maryville programe de gradul nursing pentru a găsi programul care este potrivit pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.