Cine Poate Asista La Un Document Legal?

cine poate asista la un Document Legal

există linii directoare bine stabilite pentru modul în care secțiunile de semnătură și dată ar trebui să arate pe un document legal. O parte (sau părți) ar trebui să găsească martori credibili și de încredere pentru a autentifica semnăturile și data. Cine poate fi martor la documentul meu legal?

„parte obiectivă neinteresată”

documentele juridice pot fi declarații ale unei părți (declarații pe propria răspundere) sau acorduri mai complicate între două părți (contracte). Ele pot fi, de asemenea, private sau publice. Documentul legal ideal ar avea fiecare pagină ștampilată cu semnătura și data ambelor părți, dar majoritatea acordurilor au o mulțime de pagini între prima și ultima pagină.

Martorii au două scopuri principale:

  1. autentificare
  2. arbitraj

martorul trebuie să verifice dacă semnatarul documentului legal nu este un impostor. Martorul ar trebui să fie un ADULT cu o minte sănătoasă și nu sub influența vreunui medicament. Martorul ideal cunoaște semnatarii documentului de mult timp și nu are interese financiare în acordul menționat.

acest martor terț ar trebui să păstreze o copie a documentului legal pentru înregistrările sale personale. Dacă, la un moment dat, părțile ar trebui să afișeze două documente diferite, atunci terțul neutru poate acționa ca arbitru al unei astfel de dispute. Fiecare parte are propriile interese de protejat și nu poate fi obiectivă. Terțul neutru dezinteresat poate identifica ce acord legal este autentic.

un exemplu de cineva care nu este dezinteresat ar fi beneficiarul unui testament. Un beneficiar ar avea un interes financiar în testamentul menționat și nu ar fi un bun martor la semnarea testamentului menționat.

cum se scrie un Document legal de tutelă

 martor la un Document Legal

„notar public agent bancar sau judecător”

notarul public este dat Autoritatea de către guvern să fie un martor oficial pentru semnarea documentelor legale. El sau ea va înțelege documentația necesară, identificarea și procedurile pentru documentele legale oficiale. Notarul public are o ștampilă cu propriul spațiu de semnătură și dată. Semnătura sa face documentul public.

de asemenea, puteți obține un ofițer bancar pentru a vă garanta documentul legal. Acest lucru este de fapt ca de securitate în cazul în care banca ar fi răspunzătoare în cazul în care frauda au fost implicate. Dacă ați fost un client de mult timp în stare bună, puteți cere unui ofițer bancar să fie martor.

în cele din urmă, un funcționar guvernamental sau un judecător ar putea fi martor. Citiți amendă de imprimare pe documentele oficiale; guvernul ar putea dori să semneze și data documentul în prezența lor.

Mai Multe Despre Acest Subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.