2021 NASCAR Cup Series All-Star Race-Jayski ‘ s NASCAR Silly seizoen Site

Kyle Larson vervolgt hot streak met NASCAR All-Star Race win: Larson hield uiteindelijk Keselowski tegen door een schaars aantal .206 seconden. Elliott werd derde, gevolgd door teamgenoten Joey Logano en Ryan Blaney. Hendrick Motorsports ‘andere twee auto’ s – aangedreven door Alex Bowman en William Byron eindigde respectievelijk als zesde en zevende. Byron ‘ s 30 rondjes voor waren de meeste op de avond. Aric Almirola, Kyle Busch en zijn oudere broer Kurt Busch ronden de Top-10 af in het 21-car veld.(6-13-2021)

#5-Kyle Larson won de NASCAR All-Star Race op de Texas Motor Speedway. Het is zijn tweede All-Star Race overwinning.#2-Keselowski werd tweede, gevolgd door #9-Elliott, #22-Logano, #12-Blaney, #48-Bowman, #24-Byron, #10-Almirola, #18-Busch en #1-Busch.
Larson nam de leiding van Keselowski met nog 7 ronden over en hielp hem de rest van de weg af.
de wedstrijd werd verdeeld in 6 rondes. De eerste vier ronden waren 15 ronden en werden gewonnen door: #5-Larson, #12-Blaney, #48-Bowman en # 24-Byron.
na de eerste ronde werden de 12 beste finishers omgekeerd. Na de tweede ronde werd het hele veld omgekeerd. Aan het einde van de derde ronde werden de top 9 omgekeerd.
voor de 5e ronde stonden de coureurs in de rij op basis van hun gemiddelde finish in de eerste 4 rondes.De vijfde ronde was 30 ronden en werd gewonnen door # 9-Elliott.
de zesde en laatste ronde was 10 ronden.
tijdens de hele race werden alleen groene vlag-rondes geteld.
coureurs die opschoof van de Open naar de All-Star race: # 42-Chastain, #8-Reddick, # 10-Almirola.#21-DiBenedetto was de winnaar van de stemmen van de fans om deel te nemen aan de race.
er waren 10 veranderingen in de voorsprong bij 8 bestuurders en 7 waarschuwingen in totaal.
de gemiddelde snelheid van de race was 84.919 mph.
zie de details van de race op: uitslag van de Race, Strafrapport.

All-Star Race Paint Schemes

Race Fast Facts – All-Star Race:
Kyle Larson won de NASCAR All Star Race, zijn tweede All-Star overwinning in vijf races. Hij eindigde drie keer in de top vijf.
Hendrick Motorsports wint zijn record-uitbreiding 10e All-Star Race en tweede opeenvolgende. Vorige overwinningen kwamen in 2020, 2013, 2012, 2006. 2003, 2001, 1999, 1997 en 1995.Larson werd de achtste coureur die de NASCAR All-Star Race meer dan eens won met Jimmie Johnson( 4), Dale Earnhardt (3), Jeff Gordon (3), Davey Allison (2), Kevin Harvick (2), Mark Martin (2) en Terry Labonte (2).(NASCAR)(6-13-2021)

#10-Aric Almirola won de laatste etappe van de NASCAR All-Star Open op de Texas Motor Speedway om door te gaan naar de All-Star Race.# 42-Ross Chastain won de eerste etappe en pole sitter # 8-Tyler Reddick won de tweede etappe. De winnaar van de fanstem was # 21-Matt DiBenedetto.
er waren 3 veranderingen in de voorsprong onder 3 coureurs en 5 waarschuwingen voor 13 ronden met de gele vlag.
de gemiddelde snelheid van de race was 94,67 mph.
zie race details op: All-Star Open Race resultaten.

Race Fast Facts – All-Star Open:
Aric Almirola won de NASCAR All-Star Open en zal voor de vierde keer in zijn carrière deelnemen aan de NASCAR All-Star Race.Ross Chastain won de eerste ronde van de NASCAR All-Star Open en zal voor het eerst in zijn carrière in de NASCAR All-Star Race rijden.Tyler Reddick won de tweede ronde van de NASCAR All-Star Open en zal voor het eerst in zijn carrière in de NASCAR All-Star Race rijden.Matt DiBenedetto won de stem van de fans en zal voor de tweede keer in zijn carrière in de NASCAR All-Star Race rijden.
(NASCAR)(6-13-2021)

All-Star Open verfschema ‘ s

naar achteren (Open): #42-Chastain (inspectie mislukt), #33-Cindric (tweemaal mislukte inspectie mislukt), #13-Starr (niet-goedgekeurde aanpassingen)

All-Star Race Crew Rosters

NASCAR Open Crew Rosters

All-Star Race Pit Stalls

All-Star Open Pit stalls

#5-Kyle Larson start vanaf de pole voor de NASCAR All-Star Race op Texas Motor Speedway.# 20-Christopher Bell, #41-Cole Custer, #3-Austin Dillon, #9-Chase Elliott, #22-Joey Logano, #24-Willilam Byron, #2-Brad Keselowski, en #19-Martin Truex, Jr.
de 17 All-Star coureurs zullen worden vergezeld door 4 coureurs voor de race: de winnaars van de drie open race segmenten en de winnaar van de fan vote.
de line-up werd ingesteld door random draw.
zie de volledige startvolgorde op de startpagina van de All-Star Race.(6-8-2021)

#8-Tyler Reddick start vanaf de pole voor de NASCAR Open op Texas Motor Speedway.#17-Chris Buescher begint als 2e, gevolgd door #21-Matt DiBenedetto, #47-Ricky Stenhouse, Jr., #42-Ross Chastain, #23-Bubba Wallace, #99-Daniel Suarez, #43-Erik Jones, #14-Chase Briscoe, en #10-Aric Almirola.
de line-up werd ingesteld door willekeurige draw op basis van driver points.
zie de volledige startvolgorde op de startpagina van de All-Star Open.(6-8-2021)

Goodyear Tire Notes

de inschrijflijsten voor de NASCAR Open en All-Star races op de Texas Motor Speedway zijn geplaatst.
17 in aanmerking komende coureurs worden ingeschreven voor de All-Star race.= = Plaatsen in de nabije omgeving = = de onderstaande figuur toont nabijgelegen plaatsen in een straal van 16 km rond Smithley. Niet ingevoerd: # 37-Preece.
zie de volledige inschrijflijst op de pagina met de inschrijflijst van de NASCAR All-Star race en de pagina met de open inschrijflijst van de NASCAR All-Star.

de All-Star Open zal bestaan uit:

• 50 totaal rondjes.
  • 3 fasen (20-20-10).
  • de winnaar van elke etappe gaat door naar de All-Star Race.
  • de coureur met het hoogste aantal fans dat nog niet in de race is, krijgt de laatste plaats in de All-Star Race.

het formaat van de All-Star race is als volgt:

• de race zal zes rondes bevatten, in totaal 100 rondes.
  • startopstelling voor Ronde 1 wordt bepaald door middel van willekeurige draw.
  • rondes 1 t / m 4 zijn elk 15 rondes; Ronde 5 is 30 rondes; de laatste ronde is voorzien van een 10-Ronde shootout.
  • aan het begin van Ronde 2 wordt het veld omgekeerd door middel van random draw (minimaal acht/maximaal 12) live op FS1.
  • voor het begin van Ronde 3 wordt het hele veld omgekeerd.
  • aan het begin van Ronde 4 wordt het veld omgekeerd door middel van willekeurige draw (minimaal 8/maximaal 12).
  • startposities voor toer 5 zullen bestaan uit de cumulatieve finish van toer 1-4. De laagste cumulatieve finisher begint op de pole, de op een na laagste begint op de tweede, enzovoort. Alle auto ‘ s moeten pit road betreden voor een verplichte vier-band pitstop tijdens Ronde 5.
  • de startposities in de laatste ronde worden bepaald door de eindposities van Ronde 5.
  • alleen green flag rondes tellen mee in de NASCAR All-Star race.
  • het snelste team op pit road tijdens de verplichte pit stop zal $100.000 verdienen.
  • de winnaar krijgt $ 1.000.000.

aan de technische kant blijven alle elementen van de auto hetzelfde, behalve de conische spacer, die 57/64 is. Dat geeft de auto ‘ s een PK van ongeveer 510.2021 Cup Series: All Star Race at Texas Motor Speedway Tandemdraft Stats