2021 NASCAR Cup Series All-Star Race-Jayskin NASCAR typerä Kausi sivusto

Kyle Larson jatkaa kuuma putki NASCAR All-Star Race voitto: Larson lopulta piti pois Keselowski niukasti .206 sekuntia. Elliott oli kolmas, ja häntä seurasivat Pensken joukkuetoverit Joey Logano ja Ryan Blaney. Hendrick Motorsportsin kaksi muuta autoa – kuljettajina Alex Bowman ja William Byron sijoittuivat kuudenneksi ja William Byron seitsemänneksi. Byronin 30 kierroksen etumatka oli illan suurin. Aric Almirola, Kyle Busch ja hänen isoveljensä Kurt Busch kiersivät Top-10: n 21 auton kentällä.(6-13-2021)

#5-Kyle Larson voitti NASCAR All-Star-kilpailun Texas Motor Speedwaylla. Se on hänen toinen tähdistökentällisen voittonsa.
#2-Keselowski sijoittui 2: nneksi seuraavina #9-Elliott, #22-Logano, #12-Blaney, #48-Bowman, #24-Byron, #10-Almirola, #18-Busch ja #1-Busch.
Larson otti johtopaikan Keselowskilta, kun jäljellä oli 7 kierrosta ja auttoi hänet pois loppumatkalta.
kisa ratkesi 6. kierrokseen. Ensimmäinen 4 kierrosta oli 15 kierrosta kukin ja voitti: #5-Larson, #12-Blaney, #48-Bowman ja #24-Byron.
ensimmäisen kierroksen jälkeen 12 parasta sijoittunutta käännettiin. Toisen erän jälkeen koko kenttä käännettiin ylösalaisin. Kolmannen kierroksen päätteeksi 9 parasta käännettiin.
ennen 5. kierrosta kuljettajat asetettiin riviin 4 ensimmäisen kierroksen keskiarvon perusteella.
viides kierros oli 30 kierrosta ja sen voitti #9-Elliott.
kuudes ja viimeinen kierros oli 10 kierrosta.
koko kisan aikana laskettiin vain vihreän lipun kierrokset.
avoimista Tähdistökilpailuun edenneet kuljettajat: #42-Chastain, #8-Reddick, #10-Almirola.
#21-DiBenedetto oli faniäänestyksen voittaja päästäkseen kisaan.
8 ajajan joukossa oli 10 johtomuutosta ja 7 kokonaisvaroitusta.
kilpailun keskinopeus oli: 84,919 mph.
katso kilpailun yksityiskohdat osoitteessa: kilpailutulokset, Rangaistusraportti.

All-Star Race Paint Schemes

Race Fast Facts – All-Star Race:
Kyle Larson voitti NASCAR All Star Race-kilpailun, joka oli hänen toinen All Star-voittonsa viidessä kilpailussa. Viiden parhaan joukkoon hän on sijoittunut kolme kertaa.
Hendrick Motorsports voitti ennätyksellisen kymmenennen tähdistökentällisen ja toisen peräkkäisen voittonsa. Aiemmat voitot tulivat vuosina 2020, 2013, 2012, 2006. 2003, 2001, 1999, 1997 ja 1995.
Larsonista tulee kahdeksas kuljettaja, joka on voittanut NASCAR All-Star-kilpailun useammin kuin kerran yhdessä Jimmie Johnsonin (4), Dale Earnhardtin (3), Jeff Gordonin (3), Davey Allisonin (2), Kevin Harvickin (2), Mark Martinin (2) ja Terry Labonten (2) kanssa.(NASCAR)(6-13-2021)

#10-Aric Almirola voitti NASCAR All-Star Openin viimeisen etapin Texas Motor Speedwaylla ja eteni tähdistökentälliseen.
#42-Ross Chastain voitti ensimmäisen etapin ja seiväshyppääjä #8-Tyler Reddick voitti toisen etapin, joka nosti heidät myös tähdistökentälliseen.
faniäänestyksen voittaja oli #21-Matt DiBenedetto.
kolmen ajajan joukossa oli 3 kärkivaihtoa ja 5 varoitusta 13 keltaisen lipun kierroksella.
kilpailun keskinopeus oli: 94,67 mph.
katso kilpailun yksityiskohdat osoitteesta: All-Star Open-kilpailun tulokset.

Race Fast Facts – All-Star Open:
Aric Almirola voitti NASCAR All-Star Openin ja kilpailee NASCAR All-Star Race-kilpailussa neljättä kertaa urallaan.
Ross Chastain voitti NASCAR All-Star Openin 1. kierroksen ja kilpailee NASCAR All-Star Race-kilpailussa ensimmäistä kertaa urallaan.
Tyler Reddick voitti NASCAR All-Star Openin 2. kierroksen ja kilpailee NASCAR All-Star Race-kilpailussa ensimmäistä kertaa urallaan.
Matt DiBenedetto voitti faniäänestyksen ja kilpailee NASCAR All-Star-kilpailussa toista kertaa urallaan.
(NASCAR)(6-13-2021)

Avausmaalien Tähdistökentälliset

taakse (auki): #42 – Chastain (inspection failure), #33-Cindric (reply inspection twice), #13-Starr (un approved adjustments)

All-Star Race Crew Rosters

NASCAR Open Crew Rosters

All-Star Race Pit Stalls

All-Star Open Pit stalls

#5-Kyle Larson starttaa paalulta NASCAR all-star-kisaan Texas Motor Speedwaylla.
#18-Kyle Busch starttaa toisena seuraavina #20-Christopher Bell, #41-Cole Custer, #3-Austin Dillon, #9-Chase Elliott, #22-Joey Logano, #24-Willilam Byron, #2-Brad Keselowski ja # 19-Martin Truex, Jr.
17 Tähdistökuljettajan lisäksi kilpailuun osallistuu 4 kuljettajaa: kolmen avoimen kisalohkon voittajat ja faniäänestyksen voittaja.
kokoonpano määritettiin satunnaisella arvonnalla.
Katso koko lähtöjärjestys Tähdistökisan avauskokoonpanon sivulta.(6-8-2021)

#8-Tyler Reddick starttaa paalulta NASCAR Openiin Texas Motor Speedwaylla.
#17-Chris Buescher starttaa toisena seuraavina #21-Matt DiBenedetto, #47-Ricky Stenhouse, Jr., #42-Ross Chastain, #23-Bubba Wallace, #99-Daniel Suarez, #43-Erik Jones, #14-Chase Briscoe ja #10-Aric Almirola.
kokoonpano määritettiin satunnaisella arvonnalla kuljettajapisteiden mukaan.
Katso koko aloitusjärjestys All-Star Open-avauskokoonpanon sivulta.(6-8-2021)

Goodyear Tire Notes

Texas Motor Speedwayn NASCAR Open-ja All-Star-kilpailujen Ilmoittautumislistat on julkaistu.
tähdistökilpailuun pääsee 17 kelvollista kuljettajaa.
avoimiin osallistuu 22 joukkuetta, joista #13-Starr, #15-Davison, #33-Cindric, #53-Smithley, #66-Hill. Ei annettu: #37-Preece.
Katso koko osallistumislista NASCAR All-Star race-osallistumisluettelon sivulta ja NASCAR All-Star Open entry list-sivulta.

All-Star Open koostuu:

• 50 yhteensä kierroksia.
  • 3 vaihetta (20-20-10).
  • jokaisen etapin voittaja etenee tähdistökentälliseen.
  • faniäänestyksen eniten ääniä saanut kuljettaja, joka ei ole vielä mukana kisassa, saa finaalipaikan Tähdistökisassa.

Tähdistökisan formaatti on seuraava:

• kilpailussa ajetaan kuusi kierrosta, yhteensä 100 kierrosta.
  • 1. kierroksen avauskokoonpano ratkaistaan satunnaisarvonnan kautta.
  • kierrokset 1-4 ovat kukin 15 kierrosta; kierros 5 30 kierrosta; viimeisellä kierroksella pelataan 10 kierroksen rangaistuspotkukilpailu.
  • 2. kierroksen alussa kenttä käännetään satunnaisella arvonnalla (vähintään kahdeksan/enintään 12) suorana FS1: llä.
  • ennen 3. kierroksen alkua koko kenttä käännetään ylösalaisin.
  • 4. kierroksen alussa kenttä käännetään satunnaisarvonnalla (vähintään kahdeksan/enintään 12).
  • 5. kierroksen aloituspaikat muodostuvat kierroksilta 1-4 kertyneistä sijoituksista. Alin kumulatiivinen sakkokierros alkaa paalulta, toiseksi alin alkaa toisena ja niin edelleen. Kaikkien autojen on tultava varikkotielle pakolliseen neljän renkaan varikkokäyntiin kierroksen 5 aikana.
  • päätöskierroksen lähtöasetelmat määräytyvät 5.kierroksen maalipaikkojen perusteella.
  • NASCAR All-Star-kilpailussa lasketaan vain vihreän lipun kierrokset.
  • pakollisen varikkokäynnin aikana nopein joukkue varikkokadulla tienaa 100 000 dollaria.
  • kisan voittaja palkitaan 1 000 000 dollarilla.

teknisestä puolesta auton kaikki elementit pysyvät samoina lukuun ottamatta kapenevaa välilevyä, joka on 57/64. Se antaa autoille noin 510 hevosvoimaa.

2021 Cup Series: All Star Race at Texas Motor Speedway Tandemdraftin Stats