2021 NASCAR Cup Series All-Star Race-Jayskis NASCAR Silly Season Site

Kyle Larson fortsetter hete strek MED NASCAR All-Star Race seier: Larson slutt holdt Av Keselowski av en snaut .206 sekunder. Elliott ble nummer tre, etterfulgt Av Penske-lagkameratene Joey Logano og Ryan Blaney. Hendrick Motorsports ‘ to andre biler-drevet av Alex Bowman Og William Byron ferdig sjette og syvende, henholdsvis. Byrons 30 runder ut foran var mest på natten. Aric Almirola, Kyle Busch og hans eldre bror Kurt Busch rundet Ut Topp 10 i 21-bil-feltet.(6-13-2021)

#5-Kyle Larson vant NASCAR All-Star Race på Texas Motor Speedway. Det er hans Andre All-Star Race seier.
#2-Keselowski ble nummer 2 etterfulgt av #9-Elliott, #22-Logano, #12-Blaney, #48-Bowman, #24-Byron, #10-Almirola, # 18-Busch og # 1-Busch.
Larson tok ledelsen Fra Keselowski med 7 runder igjen og hjelpe ham av resten av veien.
løpet ble delt inn i 6 runder. Den første 4-runden var 15 runder hver og vant av: #5-Larson, #12-Blaney, #48-Bowman og # 24-Byron.
etter første runde ble de 12 beste spillerne invertert. Etter andre runde ble hele feltet omvendt. Ved avslutningen av tredje runde ble topp 9 invertert.
før 5. runde ble førerne stilt opp basert på deres gjennomsnittlige mål i de første 4 rundene.
femte runde var 30 runder og ble vunnet av # 9-Elliott.
den sjette og siste runden var 10 runder.
bare grønne flaggrunder telles under hele løpet.
Drivere som avanserte Fra Open Til All-Star race: #42-Chastain, #8-Reddick, # 10-Almirola.
# 21-DiBenedetto var fan stemme vinner for å komme inn i løpet.
det var 10 blyendringer blant 8 drivere og 7 totale advarsler.
gjennomsnittlig hastighet på løpet var: 84.919 mph.
Se løps detaljer på: Løpsresultater, Strafferapport.

All-Star Race Maling Ordninger

Race Raske Fakta – All-Star Race:
Kyle Larson vant NASCAR All Star Race, hans andre all-Star seier i fem løp. Han er ferdig i topp fem tre ganger.
Hendrick Motorsports vinner sitt rekordforlengende 10. All-Star Race og andre på rad. Tidligere seire kom i 2020, 2013, 2012, 2006. 2003, 2001, 1999, 1997 og 1995.
Larson blir den åttende føreren til å vinne NASCAR All-Star Race mer enn en gang med Jimmie Johnson (4), Dale Earnhardt (3), Jeff Gordon (3), Davey Allison (2), Kevin Harvick (2), Mark Martin (2) og Terry Labonte (2).(NASCAR)(6-13-2021)

#10-Aric Almirola vant den siste etappen AV NASCAR All-Star Open På Texas Motor Speedway for å gå videre til All-Star Race.
#42-Ross Chastain vant den første etappen og pole sitter # 8-Tyler Reddick vant den andre etappen, også fremme dem Til All-Star Race.
fan stemme vinneren var # 21-Matt DiBenedetto.
det var 3 blyendringer blant 3 drivere og 5 advarsler for 13 gule flaggrunder.
gjennomsnittlig hastighet på løpet var: 94.67 mph.
Se løps detaljer på: All-Star Open Race Resultater.

Raske Fakta – All-Star Open:
Aric Almirola vant NASCAR All-Star Open, og vil kjøre I NASCAR All-Star Race for fjerde gang i sin karriere.
Ross Chastain vant Runde 1 I NASCAR All-Star Open og vil kjøre I NASCAR All-Star Race for første gang i sin karriere.
Tyler Reddick vant Runde 2 I NASCAR All-Star Open og vil kjøre I NASCAR All-Star Race for første gang i sin karriere.
Matt DiBenedetto vant Fanstemmen og vil løpe I NASCAR All-Star Race for andre gang i sin karriere.
(NASCAR)(6-13-2021)

All-Star Åpen Maling Ordninger

til baksiden (Åpen): #42 – Chastain (inspeksjonsfeil), #33-Cindric (mislykket inspeksjon to ganger), #13-Starr (uautoriserte justeringer)

All-Star Race Crew Turnusplaner

NASCAR Open Crew Turnusplaner

All-Star Race Pit Boder

All-Star Open Pit boder

#5-Kyle larson vil starte fra polen for nascar all-star race På Texas Motor speedway.
#18-Kyle Busch vil starte 2. etterfulgt av #20-Christopher Bell, #41-Cole Custer, #3-Austin Dillon, #9-Chase Elliott, #22-Joey Logano, #24-Willilam Byron, #2-Brad Keselowski, og #19-Martin Truex, Jr.
de 17 All-Star-førerne får med seg 4 førere til løpet: vinnerne Av De Tre Åpne løpssegmentene og vifterens stemmevinner.
oppstillingen ble satt av tilfeldig trekning.
Se den fullstendige startordren på All-Star Race Start Lineup-siden.(6-8-2021)

#8-Tyler Reddick vil starte fra polen for NASCAR Open På Texas Motor Speedway.
#17-Chris Buescher vil starte 2. etterfulgt av #21-Matt DiBenedetto, #47-Ricky Stenhouse, Jr., #42-Ross Chastain, #23-Bubba Wallace, #99-Daniel Suarez, #43-Erik Jones, #14-Chase Briscoe, og # 10-Aric Almirola.
oppstillingen ble satt av tilfeldig trekning i henhold til driverpoeng.
Se hele startordren på All-Star Open Start Lineup-siden.(6-8-2021)

Goodyear Dekknotater

Oppføringslistene for NASCAR Open og All-Star-løpene På Texas Motor Speedway er lagt ut.
17 kvalifiserte førere deltar i All-Star race.
for the open er 22 lag med, inkludert #13-Starr, # 15-Davison, # 33-Cindric, # 53-Smithley, #66-Hill. Ikke oppgitt: #37-Preece.
Se hele oppføringslisten på NASCAR All-Star race-oppføringslistesiden og NASCAR All-Star Open-oppføringslistesiden.

All-Star Open vil bestå av:

• 50 totalt runder.
  • 3 etapper (20-20-10).
  • vinneren av hver etappe vil gå videre Til All-Star Race.
  • føreren med den høyeste totalen i vifterstemmen som ikke allerede er med i løpet, vil få den siste plassen I All-Star-Løpet.

All-Star race-formatet er som følger:

• løpet vil inneholde seks runder, totalt 100 runder.
  • startoppstillingen For Runde 1 avgjøres ved tilfeldig trekning.
  • Runder 1 til 4 vil være 15 runder hver; Runde 5 vil være 30 runder; Den Siste Runden vil inneholde en 10-runde shootout.
  • i begynnelsen Av Runde 2 vil feltet bli snudd opp ned via tilfeldig trekning (minimum åtte/maksimum 12) live på FS1.
  • før Starten av Runde 3 vil hele feltet snus.
  • i begynnelsen av Runde 4 vil feltet bli snudd opp ned via tilfeldig trekning (minimum åtte/maksimum 12).
  • Startposisjoner For Runde 5 vil bestå av den kumulative finishen fra Runde 1-4. Den laveste kumulative etterbehandleren starter på polen, nest laveste starter andre og så videre. Alle biler må gå inn pit road for en obligatorisk fire-dekk pit stop under Runde 5.
  • startposisjonene i Siste Runde er satt av sluttposisjonene I Runde 5.
  • Bare runder med grønt flagg teller i NASCAR All-Star race.
  • det raskeste laget på pit road under den obligatoriske pit stop vil tjene $100.000.