Top 5 țări pentru Outsourcing în 2020

notă: căutați o listă actualizată? Consultați lista noastră de top țări de outsourcing BPO în 2021 făcând clic aici.

fapt amuzant: „atractivitatea locației” nu este doar un termen în turism niche.No, când vine vorba de externalizarea proceselor de afaceri (BPO), atractivitatea locației se referă la o valoare pe care o puteți utiliza pentru a determina unde să vă luați nevoile de externalizare și personal. Aceasta ia în considerare o serie de factori: de la abilitatea generală a populației, la cât de ușor este să comunici și să desfășori afaceri, la modul în care starea țării în sine ar putea afecta noua ta echipă.

țările „cele mai bune” pentru externalizare se află într-o competiție în evoluție. La sfârșitul anului trecut, perturbatorii din industrie – cum ar fi automatizarea și preocuparea crescândă față de securitatea cibernetică – sunt de așteptat să arunce clasamentul într-o buclă.

dar, deocamdată, locațiile specifice offshore și nearshore sunt primele 5 țări pentru serviciile BPO.

1. India

cu 14″ super orașe ” clasament ridicat în lista de servicii de globalizare, vă puteți aștepta ca India este un veteran în domeniu și liderul său aparent industrie. Încrederea pentru abilitatea forței de muncă indiene, în ciuda costurilor sale mai ieftine, este evidentă atunci când considerați că aproape jumătate din Global 500 operează în țară.

2. China

India și China se mândresc cu cele mai mari populații. Deși vorbitorii de engleză reprezintă aproximativ 1% din populație, China a început să se orienteze mai activ către scena digitală, cu noi centre de contact care promit să inoveze și să utilizeze noile tehnologii

3. Malaezia și Filipine

în general, întreaga regiune din Asia de Sud-Est este o forță emergentă în externalizarea serviciilor și majoritatea ar putea produce o muncă excepțională. Aceste două sunt în mod constant în partea de sus cu propriile lor specialități.

în cazul în care Malaezia este opțiunea mai stabilă și atractivă pentru investitorii care doresc să construiască centre de afaceri în regiune, Filipine este un expert BPO, cu engleză neutră și servicii 24/7 pentru a porni.

4. Brazilia

având IBM și HP ca clienți recurenți pentru lucrări externalizate, Brazilia este o alegere populară pentru întreprinderile din America Latină și Nord. Legile de externalizare și promisiunile de a instrui cetățenii în problemele IT fac din Brazilia un concurent plin de viață pentru sursele offshore obișnuite.

5. Mexic

Mexic și Brazilia au avantajul distinct de a fi în aceleași fusuri orare ca și conturile din America de Nord. Familiaritatea lor bilingvă cu limba engleză și munca lor în serviciile IT și HR îi plasează ferm deasupra tăieturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.