NASCAR All-Star Race 2021 resultaten: Kyle Larson vervolgt Hot Streak met overwinning

Kyle Larson ‘ s hot streak gaat verder als hij Brad Keselowski en Chase Elliott tegenhield om de NASCAR All-Star Race te winnen op de Texas Motor Speedway in Fort Worth.

hij is ook $ 1 miljoen rijker na het verzilveren van de lucratieve portemonnee.

Larson ‘ s drie overwinningen zijn gelijk voor de meeste in de NASCAR Cup Series, en hij reed een twee-race winning streak in Fort Worth. De 28-jarige won ook de All-Star Race in 2019 op Charlotte Motor Speedway, dus hij was een van de beste coureurs om naar te kijken.Larson rechtvaardigde de hype door het grootste deel van de race in de buurt van de top van het peloton te rennen.

hier zijn de winnaars van de eerste vijf etappes:

• ronde 1: Kyle Larson
  • Ronde 2: Ryan Blaney
  • Ronde 3: Alex Bowman
  • Ronde 4: William Byron
  • Ronde 5: Chase Elliott

de All-Star Race werd bijna expliciet bedacht om zoveel mogelijk drama en intriges te creëren. De etappeonderbrekingen boden de coureurs niet alleen de kans om een beetje te resetten, maar ook om de rijvolgorde in verschillende mate te herschikken.Larson, bijvoorbeeld, nam de eerste ronde en werd teruggezet naar de 12e voor zijn inspanningen nadat het leaderboard was omgekeerd van nrs. 1-12 voor de volgende ronde.

de volgorde voor de start van de vijfde ronde werd bepaald door de manier waarop de menners de voorgaande vier rondes hadden afgerond, waardoor er wat wiskunde nodig was.

Elliott ‘ s pit crew verzamelde een $100.000 prijs met de snelste pitstop tussen de vijfde en zesde ronde. Alle 21 coureurs waren verplicht om vier banden te plaatsen en te ontvangen, en de nummer 9 auto kwam terug voor iemand anders.

het evenement culmineerde in een sprint van 10 ronden naar Victory Lane.

Ryan Blaney schoot vanuit de poorten aan de binnenkant en leidde kort nadat de zesde ronde begon. Maar Elliott kwam langs hem aan de buitenkant met een beetje hulp van Larson achter het opstellen.Net als Blaney nam Keselowski de inside line om langs Elliott en Larson naar de eerste te gaan.

en net als bij Blaney, Keselowski worstelde om weg te komen van Larson en gaf snel de leiding terug aan de nummer 5 auto. Als de race in de laatste paar ronden, de uitkomst was niet veel twijfel. Larson bleef vastgelijmd aan de binnenlijn, waardoor Keselowski geen weg naar voren had.

“eindigen tweede aan de Hendrick auto’ s op dit moment is soort van een prestatie, ” Keselowski zei in zijn post-race interview. “Ze zijn gewoon snel stom.”

vanwege de structuur van de race is het moeilijk voor een coureur om van start tot finish te domineren. Dat gezegd hebbende, Larson was de sterkste in het veld en verdiende meer dan de geblokte vlag.Met de All-Star Race in de boeken gaat de NASCAR Cup naar Nashville Superspeedway voor de Ally 400. Dit is de eerste reis van de serie naar Nashville sinds 1984, lang voor de bouw van de superspeedway in 2001.Op een gegeven moment moet Larson verliezen, dus Vier op een rij is moeilijk. Op zondag, hij in ieder geval aangetoond waarom hij de man zou kunnen zijn om Elliott onttronen als de serie kampioen.