Cunoaște-Ți Frigiderul

1. Iată o revelație: untul nu se descurcă cel mai bine în compartimentul pentru unt, care, contrar credinței populare, nu este cea mai caldă parte a majorității frigiderelor. De fapt, partea din față a raftului superior este unul dintre cele mai reci locuri, ceea ce înseamnă că este perfect pentru păstrarea untului și a ouălor.

2. Fructele rezistente precum merele se descurcă bine în partea din spate mai rece a raftului superior.

3. Partea din spate a raftului din mijloc este, de asemenea, un loc rece, Potrivit pentru resturile și alimentele preparate, în timp ce partea din față este mai caldă, o alegere bună pentru fasole, pepeni și alte produse care pot fi deteriorate de temperaturi foarte reci.

4. Sertarul pentru carne, de obicei cel mai rece loc al frigiderului, ar trebui rezervat exclusiv fripturilor, bucăților de pui, cărnii de vită și porc măcinate și altor carne crudă.

5. Fripturile nefierte și păsările întregi trebuie depozitate și într-un loc rece; păstrați-le în partea din spate a raftului inferior, depozitate în siguranță pe o tavă de foi sau într-un recipient din plastic.

6. Partea din față a raftului inferior, prin contrast, este adesea cea mai caldă zonă și, prin urmare, ideală pentru ciuperci, porumb și alte legume foarte sensibile la frig.

7. Sertarele mai clare sunt concepute pentru a păstra umiditatea și sunt un mediu bun pentru verdeață cu frunze, broccoli și brânzeturi.

8. Dacă nu unt în compartimentul de unt, atunci ce? Ierburile, de fapt, se descurcă bine în acest loc moderat rece.

9. Rafturile superioare și mijlocii relativ calde ale ușii frigiderului sunt o casă bună pentru băuturi și condimente, care nu trebuie să fie super-reci.

10. Raftul inferior al ușii rămâne foarte rece și este locul potrivit pentru lapte, precum și pentru alimentele pe bază de ouă și lactate.

11. Există puține fluctuații de temperatură în majoritatea congelatoarelor, dar există câteva reguli generale: nu supraîncărcați compartimentul și păstrați alimentele în el bine și bine acoperite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.