ce să faci când nimeni nu te înțelege

la un moment dat în viața tuturor, au simțit că alții nu i-au înțeles și este o situație destul de supărătoare. Este o reacție rezonabilă să fii deranjat, deoarece, ca oameni, una dintre nevoile noastre fundamentale este să fii înțeles și să simți că aparții. Cu toate acestea, cel mai bine este să luați în considerare faptul că indivizii din jurul vostru nu au acces la mintea voastră, deci nu vă puteți aștepta ca ei să vizualizeze lumea la fel ca voi. Iată câteva modalități pe care le puteți face pentru a vă simți mai bine atunci când credeți că nimeni nu vă înțelege.

dezvoltă o înțelegere mai profundă a ta

trebuie să dezvolți o înțelegere mai profundă a ta pentru că nu te poți aștepta ca oamenii să te înțeleagă atunci când nu te poți obține pe deplin. Conștiința de sine începe în timpul copilăriei și adolescenței, cu un parenting bun ca o componentă vitală, deoarece vă puteți reflecta acțiunile din aceasta. Conform unei teorii dezvoltate de Heinz Kohut, psiholog, aceasta este oglindirea. Dar să presupunem că ați eșuat în acest proces din cauza unor factori specifici, încă nu este târziu să luați inițiativa.

recunoașterea acțiunilor și motivațiilor vă permite să deveniți mai robusti împotriva negativității. O recunoaștere și o înțelegere mai profundă cu privire la tine este apărarea ta fiabilă împotriva situației supărătoare de a te simți singur și neînțeles. Fiecare persoană este unică și tu ești și tu.

învață să comunici deschis și clar

după cum se spune, „comunicarea este cheia.”Te poate ajuta dacă înveți cum să comunici deschis și clar cu ceilalți, deoarece comunicarea greșită este un motiv posibil pentru care oamenii nu te pot înțelege. Claritatea cuvintelor și acțiunilor tale este esențială atunci când îți transmiți mesajul altora, așa că cel mai bine este să notezi acest lucru.

când ești clar cu ceea ce spui, asta te poate conduce un pas către o poziție avantajoasă. Firește, ca om, interacționați cu alți indivizi. Doar oferiți o comunicare clară pentru a fi înțeleasă și conectați-vă cu toată lumea care vă înconjoară cu succes.

află ce cred alții despre tine

un alt lucru rezonabil pe care îl poți face este să recunoști cum întâlnești alți oameni pentru a te înțelege mai bine. Potrivit lui Heidi Grant Halvorson, a întreba oamenii cum te livrezi este cel mai bun punct de plecare. Solicitarea judecăților oamenilor vă poate afecta emoțiile, așa că manevrați-vă bine atunci când doriți să faceți acest lucru.

este de preferat să selectați o persoană apropiată de dvs. și să vă cunoașteți de mult timp, cinstit și de încredere. Un lucru important de luat în considerare este să nu te jignești cu privire la răspunsul individului. Faceți-o o oportunitate de a realiza de ce unii oameni nu vă înțeleg și de a vă spori socializarea.

schimbă-ți perspectiva

când te simți supărat și agitat, este posibil să percepi sau să presupui că alții te înțeleg greșit. Odată ce credeți că ideea se construiește în mintea voastră, încercați să vă liniștiți și să vă slăbiți. Nu permiteți aurei să vă consume identitatea. Cel mai bine este să vă schimbați perspectiva și să vă gândiți dacă v-au înțeles greșit.

întreabă-te dacă nimeni nu te înțelege sau dacă ești complet supărat și stresat. Luați în considerare faptul că trebuie, de asemenea, să lucrați asupra dvs. și să vă transmiteți cadrul de referință cu claritate oamenilor din jurul vostru.

Construiți-vă încrederea în sine

dacă doriți ca oamenii să vă înțeleagă, trebuie să începeți să credeți că sunteți demni să primiți înțelegerea lor. Trebuie să vă construiți stima de sine și să observați lucrurile notabile din voi.

un element crucial care vă definește realizarea de sine este încrederea în sine. Nu lăsați negativitatea să lovească în sistemul dvs. și începeți să priviți aspectele benefice ale dvs.

linia de fund

bazat pe cuvintele lui Heidi Halvorson, nu este relativ ușor să te înțeleg decât ceea ce crezi că este. Oamenii nu au acces la lucrurile care intră în mintea ta, dar îi poți ajuta să te cunoască mai bine. În plus, nu vă suprasolicitați în aspectele pe care nu le aveți control, cum ar fi judecățile altor persoane. Nu poți mulțumi pe toată lumea, dar amintește-ți că poți fi tu însuți, ceea ce este o chestiune semnificativă.

Citări:

  1. Uniacke, J. (2019, 22 August). „Nimeni Nu Mă Înțelege” – Ce Să Faci Când Te Simți Înțeles Greșit. Accesat la 16 septembrie 2020, din https://www.aconsciousrethink.com/10161/feeling-misunderstood/
  2. Sajjad, F. (2020, 09 mai). 21 moduri de a opri sentimentul „nimeni nu mă înțelege” – TheLifeVirtue. Accesat la 16 septembrie 2020, din https://thelifevirtue.com/no-one-understands-me/
  3. nimeni nu mă înțelege: ce ar trebui să fac? (n.d.). Adus pe 16 septembrie 2020, din https://mindowl.org/nobody-understands-me/
  4. Jacobson, L., Seth, C., terapia Harley care sună mult de gestionat. A te simți întotdeauna nedorit și respins este foarte dureros și trist. Ai avut vreun ajutor sau sprijin? Te-ai gândi să o cauți? Există, de obicei, opțiuni low-cost, Dacă știi unde să, terapie, H., Elena, terapia Harley este un punct foarte corect. NHS este oribil pentru a face să așteptați un an sau mai mult după împingând la punctul de rupere cu evaluările lor, . . . Imran, H. (2019, 11 Octombrie). 10 moduri de a pune capăt sentimentului”nimeni nu mă înțelege”. Accesat la 16 septembrie 2020, de la https://www.harleytherapy.co.uk/counselling/nobody-understands-me.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.