4 moduri șocante Lucozade Sport effects your body

Lucozade Sport este băutura oficială a Asociației de fotbal și a Premier League și sponsorizează adesea sportivi, echipe și evenimente. Cu milioane turnate în campanii publicitare profitabile și recunoașterea mărcii, nu puteți rata!

Lucozade Sport este marcat ca un produs fundamental pe care jucătorii de fotbal trebuie să-l ajute cu jocul lor. Este văzută ca o băutură sportivă obligatorie pentru sportivii de top și pentru cei care doresc să performeze la o intensitate mare pentru perioade lungi de timp. Într-o anumită măsură, face ceea ce spune că face și poate avea un efect benefic asupra performanței unui jucător. Cu toate acestea, Lucozade Sport nu este întotdeauna sănătos și există cu siguranță câteva probleme de sănătate care stau la baza pe care trebuie să le cunoașteți despre care nu sunt promovate sau promovate.

problemele de sănătate asociate cu Lucozade Sport

cum consumul de Lucozade Sport vă afectează sănătatea

cum consumul de Lucozade Sport vă afectează sănătatea

al 2-lea ingredient al Lucozade Sport este siropul de glucoză

siropul de glucoză

sirop delicios de glucoză

un ingredient fundamental în Lucozade Sport este siropul de glucoză, adesea cunoscut sub numele de zaharuri simple, care se găsește de obicei în fructe și miere. Este folosit în alimente și produse pentru a le face, în general, să aibă un gust mai frumos. Doar o lingură de sirop de glucoză conține 62 de calorii și 17 grame de carbohidrați, ceea ce este mai mult decât ați obține din cantitatea echivalentă de zahăr.

siropul de glucoză are o valoare nutritivă foarte mică, iar orice bun care poate proveni din consum este în cantitate prea mică pentru a avea vreun efect pozitiv. Îndulcitorii au fost legați de o serie întreagă de efecte negative asupra sănătății, inclusiv creșterea anormală în greutate, diabetul de tip 2 și scăderea funcției creierului. Prin urmare, Lucozade Sport poate să vă împiedice în mod ironic să participați la orice sport.

al 3-lea ingredient al Lucozade Sport este acidul Citric

zâmbiți cu dinți perfecți și fără acid citric

în imagine: cineva care își ține dinții departe de acidul citric

acidul Citric este prezent și în Lucozade și, după cum vă puteți imagina, orice are termenul de acid în el cu siguranță nu poate fi prea bun pentru dvs. Acționează ca un contor pentru îndulcitorii menționați mai sus. În timp ce acest lucru este mai puțin probabil să provoace probleme, probleme de sănătate uriașe vor apărea în urma consumului excesiv.

efectele acidului pot fi instantanee asupra dinților. Acidul va eroda dinții și le-ar putea determina să se prăbușească, ceea ce ar putea duce la unele lucrări dentare grele. În cazurile severe, stomacul va simți greutatea reală a efectelor. Durerea în regiunea abdominală, crampele, diareea și vărsăturile sunt frecvente în cazul supradozajului cu acid citric. Îngrijorător acest lucru poate avea, de asemenea, un impact grav asupra sângelui și inimii, iar victimele ar trebui să contacteze imediat un medic.

Lucozade Sport este bogat în carbohidrați

nivelurile crescute de carbohidrați din Lucozade Sport sunt excelente pentru nivelurile de energie dacă sportivii sunt, de exemplu, pe cale să joace un meci de fotbal. Acesta va furniza energie pentru perioade lungi de timp, eliberându-l încet (de unde și numele de carbohidrați cu eliberare lentă), ceea ce este excelent, deoarece jucătorii se pot menține activi, lucrând la intensități mai mari pentru o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, consumul de Lucozade Sport înainte de un meci de fotbal de cinci părți, o alergare de 30 de minute sau chiar doar ocazional ca o băutură răcoritoare este recomandată. Atunci încep să apară problemele de sănătate.

Watchdog interzice anunțul Lucozade peste revendicarea înșelătoare

watchdog interzice anunțul Lucozade peste revendicarea înșelătoare

carbohidrații în exces nu vor fi folosiți ca sursă de energie pentru exerciții fizice care durează mai puțin de 60 de minute și vor fi depozitați în organism sub formă de grăsime. De fapt, Autoritatea pentru Standarde de publicitate (ASA) a interzis recent una dintre reclamele Lucozade Sport. Ei au susținut că anunțul nu a clarificat consumatorilor că efectele benefice ale băuturii sportive vor fi obținute numai în timpul exercițiilor de anduranță prelungite.

ASA a penalizat, de asemenea, Lucozade Sport pentru afirmația că băutura ar putea „alimenta” mai bine decât apa. Directorul General al Consiliului Național de hidratare Kinvara Carey a lăudat hotărârea și a declarat că apa este „tot ceea ce este necesar” pentru „majoritatea persoanelor care participă la exerciții fizice și activități sportive”.

bisfenolul A poate fi prezent în sticla Lucozade Sport

bpa

aceste sticle de Lucozade Sport pot conține BPA?

riscul final pentru sănătate de care va trebui să vă faceți griji atunci când beți Lucozade Sport nu este din ingredientele sale, ci din sticlă. Sticlele de Plastic în care intră o mulțime de băuturi sunt susceptibile să aibă bisfenol A (BPA) în el pentru a întări plasticul.

BPA este o substanță chimică industrială, iar expunerea excesivă a fost legată de probleme de sănătate la fel de grave precum problemele de reproducere și chiar cancerul. Administrația SUA pentru alimente și medicamente și-a aprobat consumul, dar în 2010 și-au inversat poziția. Acest lucru a urmat impactului dezastruos pe care BPA l-a avut asupra animalelor după testare.

ar trebui să nu mai bem Lucozade Sport?

dacă conduceți un stil de viață sănătos și activ, atunci beți o sticlă de Lucozade din când în când cu siguranță nu vă va ucide. De fapt, pentru sportivii care exercită mai mult de 1 oră băutura poate ajuta la îmbunătățirea performanței lor. Spunem pur și simplu gândiți-vă de două ori data viitoare când ridicați o sticlă și decideți dacă puteți bea în schimb apă. Fiți obosiți de afirmațiile nutriționale pe care banda transportoare consumerism le produce ca fapte și rețineți că consumul excesiv de alcool poate duce la probleme grave de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.