de ce sunt biscuiții mei uscați? (Și cum să o preveniți)

0acțiuni

acest post poate conține link-uri afiliate. Dacă faceți clic pe unul dintre aceste linkuri și faceți o achiziție, este posibil să câștig un comision fără costuri suplimentare pentru dvs. În plus, în calitate de asociat Amazon câștig din achizițiile eligibile.–

când sunt făcute corect, biscuiții sunt o farfurie ușoară care dă orice masă până la nivelul următor. Biscuiții perfecți au doar nivelul potrivit de grăsime, astfel încât aluatul să se topească în gură și să însoțească sosurile și sosul ca un vis.

cu toate acestea, această pâine de cină de vis se poate transforma rapid într-un coșmar dacă se dovedesc uscate. Biscuiții uscați sunt fărâmițați și suge toată umezeala din gură.

dacă te găsești întinzându-te după paharul cu apă din nou și din nou în timp ce mănânci biscuiții, nu ești singur. Biscuiții uscați sunt una dintre cele mai frecvente probleme pe care brutarii încearcă acest fel de mâncare pentru prima dată.

există câteva motive pentru care este posibil să aveți probleme în a obține acea textură perfect umedă și pufoasă atunci când vă faceți biscuiții. Din fericire, este ușor să identificați de ce aveți probleme cu biscuiții și să depanați o soluție.

timp de coacere

unul dintre cei mai comuni vinovați ai biscuiților uscați și ai produselor coapte uscate în general este timpul de coacere. Mulți brutari se tem să servească accidental aluat crud sau doresc să obțină produse de panificație demne de copt maro auriu, așa că își lasă produsele coapte la cuptor prea mult timp.

nu ajută faptul că rețetele de biscuiți tind să fie înșelătoare atunci când vine vorba de timpul de coacere. De obicei, acestea oferă o gamă largă de momente potrivite pentru coacere și le spun oamenilor să aștepte până când biscuiții au o culoare maro aurie.

de obicei, dacă așteptați până când biscuiții devin aurii, interiorul s-a uscat deja. Cel mai bine este să le scoateți din cuptor mai devreme și să aveți biscuiți care sunt palizi, dar umedi decât biscuiții care arată frumos, dar se lipesc de acoperișul gurii.

dacă doriți să obțineți o culoare maro aurie, periați blaturile cu unt topit după ce le scoateți din cuptor. Acest lucru va oferi biscuiților aspectul la care sperați, fără a sacrifica aroma și textura.

raportul ingredientelor

aluatul de biscuiți este relativ simplu în comparație cu pâinea sau alte tipuri de aluat, dar pentru că are atât de puține ingrediente, trebuie să obțineți raporturile corecte. Adăugarea prea multă făină este o problemă deosebit de frecventă în rândul începătorilor la fabricarea biscuiților.

când adăugați prea multă făină, grăsimea nu este capabilă să țină aluatul de biscuiți împreună și devine sfărâmicioasă. Textura este, de asemenea, foarte uscată și dificil de mâncat.

mulți brutari adaugă prea multă făină, deoarece aluatul de biscuiți este mult mai lipicios decât alte tipuri de aluat. Ei intră în panică în timp ce o rulează și cred că trebuie să adauge mai multă făină sau adaugă prea mult pe suprafața lor de lucru și se încorporează în aluat.

când măsurați făina, asigurați-vă că nu este ambalată prea strâns în ceașca dvs. de măsurare, lingând făina în ceașcă, spre deosebire de scooping. Aveți grijă să vă făinați ușor suprafața de lucru și să adăugați un strat suplimentar instrumentelor și mâinilor pentru a preveni lipirea aluatului.

adăugați câteva ingrediente utile

cele mai multe rețete tradiționale de biscuiți sunt oase relativ goale și necesită doar unt, făină, un agent de creștere, sare și lapte. Cu toate acestea, adăugarea unui ingredient suplimentar vă poate ajuta să vă mențineți aluatul umed și să îmbunătățiți textura biscuiților.

Zara este una dintre cele mai frecvente adăugiri la aluatul de biscuiți. Este deosebit de frecvent în rețetele care folosesc bicarbonatul de sodiu ca agent de creștere, deoarece reacția chimică dintre Zara acidă și bicarbonatul de sodiu de bază determină creșterea aluatului.

pe lângă importanța sa în procesul de creștere, Zara adaugă și umiditate aluatului. Acest lucru va împiedica biscuiții să devină prea uscați.

un alt plus surprinzător care ajută aluatul de biscuiți să rămână umed este brânza cremă înmuiată, în special în rețetele care necesită rularea aluatului de mai multe ori. Adăugarea unei întinderi subțiri de cremă de brânză înmuiată între straturi contracarează tendința aluatului de a se usca dacă este lucrat prea mult.

grăsimea este tot ceea ce

grăsimea este una dintre cele mai importante componente ale fabricării biscuiților. Nu numai că menține aluatul de biscuiți umed și fraged, dar distribuția grăsimilor ajută și la formarea straturilor definite pentru care sunt cunoscuți biscuiții.

mulți brutari văd cantitatea de grăsime pe care o solicită rețeta medie de biscuiți și sunt tentați să o taie, în scopuri de sănătate și din alte motive. Cu toate acestea, dacă nu adăugați suficientă grăsime la rețeta dvs., aluatul va fi plat și uscat.

o altă eroare comună este utilizarea unui tip greșit de grăsime. Majoritatea rețetelor necesită unt, margarină sau scurtare. Ar trebui să folosiți grăsimi solide, nu unt sau margarină care vine într-o cadă, deoarece acestea au adesea un conținut de apă prea mare pentru rețete.

asigurați-vă că aluatul dvs. de biscuiți este umed și crește așa cum ar trebui, adăugând cât mai multă grăsime pe care o cere rețeta. Tăiați-l în bucăți mici, astfel încât să se distribuie uniform pe tot aluatul și să fie atent la temperatură.

lucrul aluatului

un alt vinovat comun pentru aluatul uscat și sfărâmicios este lucrul prea mult al aluatului de biscuiți. Frământarea aluatului de biscuiți determină dezvoltarea prea multor gluten, ceea ce este de dorit pentru pâine, dar nu pentru biscuiții fragede și pufoase.

ar trebui să frământați aluatul de biscuiți doar de câteva ori. Rularea prea mult va face ca aluatul să devină dur și uscat.

o altă eroare obișnuită este utilizarea unui mixer de suport sau a unui cârlig de pâine pentru a frământa aluatul împreună. Mixerele electrice lucrează prea mult aluatul și este mai greu de spus când este gata.

cel mai bun mod de a lucra biscuiți este să se rostogolească ingredientele împreună cu mâna. Acest lucru vă permite să simțiți când ingredientele sunt încorporate și să măsurați textura.

Sfaturi pentru cei mai buni biscuiți

iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să faceți cele mai bune biscuiți umedi și pufoși de fiecare dată.

cantitatea de ingrediente pe care le folosiți este importantă, dar și temperatura lor. Asigurați-vă că lucrați cu unt rece sau orice grăsime pe care o utilizați, deoarece acest lucru ajută biscuiții să-și formeze straturile și să rețină umezeala.

când coaceți biscuiții, asigurați-vă că preîncălziți cuptorul la o temperatură ridicată. Temperaturile ridicate ajută biscuiții să crească cât mai sus, în timp ce îi pun într-un cuptor răcoros la început șochează aluatul și nu îi permite să dezvolte creșterea de care are nevoie.

prevenirea biscuiților uscați

biscuiții uscați sunt unul dintre cele mai dezamăgitoare produse de patiserie. În loc de o rolă umedă, pufoasă, care vă ajută să săturați sosul sau să însoțiți cina, veți mușca într-un biscuit uscat, sfărâmicios, care vă face gura să se lipească.

din fericire, este ușor să depanați biscuiții uscați și să pregătiți biscuiți umedi și pufoși pentru data viitoare. Adesea, vinovatul este un raport rău de ingrediente. Adăugarea prea multă făină și nu suficient unt vă va face biscuiții să se usuce.

un alt vinovat comun pentru biscuiții uscați este coacerea lor prea mult timp. Biscuiții necesită foarte puțin timp pentru a fi gata și, de obicei, trebuie să se coace sau să fie rulați doar câteva minute.

biscuiții uscați sunt o problemă enervantă de coacere, dar nu atât de dificil de rezolvat pentru loturile viitoare. Mai presus de toate, procesul de preparare a biscuiților ar trebui să fie plăcut și să nu vă provoace stres.

0acțiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.