Ceea ce călugării din secolul al 14-lea au mâncat într-adevăr într-o zi

deoarece deliciile corporațiilor fast-food nu existau în secolul al 14-lea, călugării antici erau așteptați să mănânce o dietă axată pe cereale, pâine, leguminoase, fructe și legume. Ocaziile speciale au permis includerea unor delicii indulgente, inclusiv brânză, prăjituri și găluște (prin călugărul Medieval). Lewes Priory trust consemnează că călugării se umpleau în mod regulat cu fasole, oală (tocană de legume) și morcovi mov.

The Guardian explică modul în care o schimbare de regulă din 1336 le-a permis călugărilor care locuiau în Somerset, Anglia, să mănânce carne de două ori pe săptămână. Se știe că, înainte de modificare, călugării se bazau pe o dietă bogată în calorii (ajungând în cele din urmă până la 7.000 pe zi, relatează tableta), ceea ce însemna că adăugarea de carne bogată nu era bine primită de stomacuri. Drept urmare, mulți călugări au suferit de probleme digestive severe, inclusiv constipație și diaree.

capacitatea de a mânca carne a provocat o astfel de emoție încât călugării i-au dedicat o cameră întreagă în abația Muchelney, relatează The Independent. Pentru a le vindeca problemele intestinale blocate, s-a remarcat, de asemenea, că călugării au fost sfătuiți să mănânce o rețetă ambalată cu extracte de fructe pentru a se asigura că corpurile lor curg din nou liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.