Converse'S noile Formatoare sunt fabricate din 11 sticle de plastic pe pereche

„Thread International furnizează sticle de plastic din țările în curs de dezvoltare”, spune Avery. „Ei iau deșeuri din acele medii, oferind locuri de muncă acelor comunități și creând o nouă viață pentru acel produs ca material. Pentru noi, inovația a fost cum luăm acel plastic și îl transformăm într-un material potrivit pentru consumatorul nostru și care devine mai bun în timp.”

directorul materialului Converse, Jessica L ‘ Abbe, spune că a fost nevoie de câteva încercări pentru a obține firul de companie corect. „Primele au ieșit puțin prea strălucitoare”, spune ea, ” dar în cele din urmă am aterizat pe ceva care se simțea la fel de atemporal ca ceea ce aveam deja.”Există, de asemenea, avantaje pentru pânza pentru animale de companie. „Este nevoie de culoare foarte bine, astfel încât există o mulțime de moduri în care putem accesa acest lucru. Este o oportunitate foarte scalabilă.”

Bătălia de acum este un cost. „Vrem să rămânem într – o creștere de 5-10 USD (4-8) pe tot ceea ce avem în gama noastră de bază, care ne propune noi provocări”, recunoaște L ‘ Abbe.

pentru a crea o serie de mandrine denim up-ciclate, Converse a colaborat cu Beyond Retro. Lanțul britanic de magazine vintage, deținut de gigantul canadian de ciclism Bank & Vogue, avea capacitatea de a sorta și procesa cantitatea de blugi ‘post-consumator’ pe care Converse o căuta.

scalabilitatea ‘deblocare’ cu denim a venit după ce Avery a expediat cutii de blugi second-hand la unul dintre locurile sale de producție. „Există o mare diferență între a le livra 10.000 de perechi de blugi și o rolă mare standard de pânză. Acest lucru va perturba procesul. Așa că purtăm o conversație cu ei și vedem că există o linie dedicată producției de produse din piele. Și ne-am dat seama că dacă desfacem blugii, îi putem tăia în același mod eficient în care tăiem piei de piele.”

folosind aceste mașini Converse poate magic două perechi de renew Denim Mandrine dintr-o singură pereche de blugi „post-consumator”.

Converse și-a analizat propriile deșeuri la fabricile partenere. Standardele stricte de potrivire a culorilor pentru mandrinele sale clasice alb-negru înseamnă pânză de deșeuri. C4 și L ‘ Abbe au lucrat la măcinarea pânzei și amestecarea acesteia cu poliester pentru a crea un nou fir care numește „reînnoiește bumbacul”. Echipa analizează acum utilizarea procesului pe alte resturi de culori pentru a crea noi culori combinate și utilizarea deșeurilor din fabrici, precum și mori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.