cel mai bun rom pentru coacerea tortului

Hei! Acest site este acceptat de cititor și câștigăm comisioane dacă achiziționați produse de la comercianții cu amănuntul după ce faceți clic pe un link de pe site-ul nostru.

tortul cu rom, după cum sugerează și numele, este un tip de tort care încorporează puternic romul ca unul dintre ingredientele sale de bază. Firește, ca și în cazul oricărui tip de tort, ingredientele încorporate în coacere vor avea un impact masiv asupra gustului. Acest lucru este valabil mai ales atunci când gătiți cu alcool, deoarece aromele și calitatea pot varia sălbatic între diferite mărci ale aceleiași băuturi. La fel, chiar dacă unele mărci de rom oferă experiențe bune de băut, acestea pot fi alegeri slabe atunci când vine vorba de încorporarea lor într-o rețetă de tort cu rom. Ca atare, s-ar putea să vă întrebați, care este cel mai bun rom pentru coacerea prăjiturilor?

este bine să coaceți prăjiturile cu alcool?

în timp ce unii oameni sunt perfect familiarizați și confortabili cu gătitul și coacerea cu alcool, alții s-ar putea să nu fie. Ca atare, atunci când vine vorba de următoarele rețete tradiționale de tort de rom, este posibil să aveți unele rezerve

ingredientele alcoolice din alimente te vor face beat?

coacerea și gătitul în general cu alcool este o practică foarte frecventă. Acest lucru este valabil în întreaga lume culinară. Exemple de care includ adăugarea de vin roșu la Bourguignon de vită, Pernod la feluri de mâncare de pește, încorporarea whisky în sos de gratar pentru carne de porc tras sau într-adevăr rom într-un tort.

în timp ce băuturile alcoolice conțin alcool atunci când sunt introduse în alimente, este puțin probabil ca acestea să poată îmbăta oamenii în majoritatea circumstanțelor. Chiar și atunci când este posibil, dacă mâncarea conține o băutură alcoolică foarte puternică, vasul ar trebui consumat în cantități deosebit de mari pentru a avea un efect măsurabil.

motivul pentru aceasta este că, în marea majoritate a cazurilor, căldura de la gătit va „arde” cea mai mare parte, dacă nu tot conținutul alcoolic. Ca urmare, numai aromele băuturii vor fi de obicei lăsate.

cel mai bun rom pentru coacerea tortului

trebuie să faci ceva diferit?

deși este perfect bine să coaceți cu alcool, probabil că va schimba modul în care abordați o coacere. Acest lucru se datorează faptului că includerea alcoolului într-un amestec de tort va modifica inevitabil integritatea structurală.

ca urmare a acestui fapt, mulți oameni vor folosi alcoolul în coacere cu această intenție în minte. De exemplu, includerea unei mici vodcă într-o rețetă de aluat va ajuta la conferirea pâinii rezultate o textură mai fulgi. În schimb, includerea romului întunecat în aluatul de tort sau amestecul de tort galben va adăuga umezeală și aromă suplimentară.

există ROM în tortul de rom?

romul nu este neapărat folosit în toate prăjiturile cu rom. Acest lucru se datorează faptului că unii oameni pot folosi extract de rom în loc de un lucru real. Cu toate acestea, acest lucru nu este recomandat. Acest lucru se datorează faptului că aromele furnizate de extractele de rom sunt adesea mai puțin intense și, prin urmare, pot face ca tortul dvs. de rom să fie oarecum copleșitor.

Care Este Cel Mai Bun Rom Pentru Tortul De Rom?

când decideți ce tip de rom ar trebui să încorporați într-un tort cu rom, este important să rețineți câțiva factori cheie. În timp ce unele dintre acestea se vor reduce la preferințele personale, altele vor avea un impact fundamental asupra calității tortului dvs. de rom într-un mod negativ.

Poți Folosi Rom Ieftin?

este adevărat că ieftin nu înseamnă întotdeauna o calitate slabă. Cu toate acestea, dacă la fel ca majoritatea oamenilor nu vă place să beți băuturi ieftine, de calitate scăzută, atunci de ce ați dori să mâncați ceva cu acea aromă?

răspunsul este că, probabil, nu va fi. Acest lucru se datorează faptului că prăjiturile tradiționale de rom nu vor conține adesea doar ROM în amestecul de tort, ci vor fi acoperite și într-o glazură de rom. Ca atare, atunci când faceți o prăjitură îmbibată cu rom, folosind Rom de marcă de supermarket de calitate slabă, îi vom da acel gust aspru și ieftin pe care îl cunoaștem cu toții și îl urâm.

Alb Vs Aur Vs Rom Închis?

când faci tort cu rom, de obicei, cel mai bine este să folosești rom întunecat, mai degrabă decât rom alb sau auriu. Acest lucru se datorează faptului că cu cât romul este mai întunecat, cu atât aroma tinde să fie mai îndrăzneață și mai bogată. Motivul pentru aceasta se datorează faptului că romul mai întunecat va fi îmbătrânit în butoi mult mai mult decât variantele albe și aurii.

cel mai bun rom pentru coacerea tortului

ca atare, romul mai întunecat este mai potrivit pentru utilizarea în tortul de rom. Motivul pentru aceasta este că mai mult din aroma de rom va face până la gustul final tort ROM. Între timp, aroma unui rom alb se poate pierde în întregime.

în timp ce prăjiturile cu rom alb pe bază de rom sunt aproape destul de nemaiauzite, rețetele de tort cu rom auriu pot fi găsite cu ușurință. Acestea vor fi adesea perfect fine, deoarece au fost îmbătrânite și, prin urmare, au mai multă aromă decât romul alb. Cu toate acestea, vor avea în continuare mai puțin decât romul întunecat.

Condimentat Vs Rom Neconsumat?

diferența dintre mărcile de rom ieftine și de renume, sau că sau romul alb vs întunecat este oarecum obiectiv în cazul unei rețete de tort cu rom. Cu toate acestea, dacă alegeți să utilizați un rom condimentat sau nespecificat va depinde în principal de preferințele dvs. Acest lucru se datorează faptului că există variante de rețete de tort cu rom pentru a vă dori să aveți un gust dulce sau picant.

multe romuri diferite vor fi de obicei fie condimentate, fie necheltuite. De fapt, unii se vor comercializa ca având soiuri condimentate sau întunecate. Cu toate acestea, dacă un ROM este întunecat sau condimentat nu sunt calități care se exclud reciproc, așa cum se vede cu mărci precum Kraken. Firește, romurile neconsumate vor fi adesea mai dulci prin comparație. Între timp, romurile condimentate vor folosi un amestec de condimente pentru a oferi o aromă distinctă și un gust picant.

cele mai bune mărci de rom pentru coacerea prăjiturilor

ce tip de rom preferați să utilizați în tortul dvs. de rom va fi ceva care poate fi găsit cu adevărat doar prin experimentare. Cu toate acestea, chiar și cu acest lucru, există câteva recomandări populare pe care vi le putem oferi pentru a pune amestecul de tort și sosul de rom. În timp ce acestea nu pot fi cele mai ieftine opțiuni, acestea vor fi în mare parte foarte accesibile și provin de la branduri incredibil de reputate.

cel mai bun rom pentru coacerea tortului

Căpitanul Morgan

poate că una dintre cele mai recunoscute și populare mărci de rom este Căpitanul Morgan. De obicei, aceste romuri vor fi cunoscute pentru a fi destul de dulci, așa cum se vede cu varianta întunecată.

cu toate acestea, căpitanul Morgan spiced gold poate oferi o opțiune ușor condimentată. Pentru o aromă și mai dulce și mai tropicală, Căpitanul Morgan tiki poate adăuga, de asemenea, o aromă suplimentară de ananas tortului dvs. de rom.

Sailor Jerry

la celălalt capăt al spectrului este Sailor Jerry, care este destul de puternic din perspectiva conținutului de alcool la patruzeci la sută. În plus, este, de asemenea, mult mai condimentat decât este dulce. În ciuda acestui fapt, deși Sailor Jerry are încă o dulceață, așa cum este caracteristic majorității romilor.

aromele distincte de piper negru, ghimbir și nucșoară au, de asemenea, unele note distincte de condimente. Între timp, notele de caramel, scorțișoară și vanilie o completează cu o varietate de arome dulci.

Cruzan Blackstrap Rom

acest ROM greu melasă dulce-amăruie face pentru un tort ROM distinct. Are ceva de o lovitură picantă, care este contrastată cu dulceața ca urmare a melasei. Drept urmare, condimentul se va acumula cu fiecare mușcătură pe care o luați într-un mod care nu este copleșitor pentru restul aromelor. Cu toate acestea, datorită loviturii pe care Cruzan Blackstrap o are romul, cel mai bine îl folosiți cu moderație într-un tort cu rom.

Pussers Rum British Navy

Pussers este un ROM marin care este adesea îmbătrânit în butoaie vechi de bourbon. Acest lucru îi conferă un gust distinct dulce de stejar. Cu toate acestea, acest lucru este completat cu un indiciu delicat de ienibahar și piper întunecat pentru a-i da un pic mai multă lovitură.

Brugal Gold Rum

acest rom întunecat din Republica Dominicană atinge un mare echilibru între dulce și picant. Drept urmare, poate face un tort excelent de rom care atinge un echilibru perfect pentru toate gusturile. În plus, notele de unt, caramel și vanilie vor adăuga câteva arome suplimentare distinctive tortului final.

Bacardi Gold Rum

la fel ca romul Brugal Gold, acest rom Bacardi este un punct de mijloc frumos între dulce și picant. Cu toate acestea, în cazul în care Bacardi Gold Rum (sau Carta Oro) diferă este că este considerat mai degrabă un ROM chihlimbar sau auriu decât un rom întunecat. Ca atare, are un gust ușor mai ușor. Cu toate acestea, atunci când este folosit într-un tort de rom, vor fi prezente note de caramel, vanilie, banane și arome de migdale, împreună cu coaja de portocală și stejar.

cel mai bun rom pentru coacerea tortului

Sfaturi pentru coacerea cu cel mai bun rom pentru prăjituri

când vine vorba de coacerea prăjiturilor cu rom, există câteva tehnici simple care vă pot ridica coacerea de la bine la mare. Acestea vor fi pași mici care sunt ușor de făcut și nu vor face procesul de coacere tot mai complex. Ei pot adăuga un pic mai mult timp pentru întregul proces, dar crede-mă, va fi în valoare de investiții.

Poke găuri în tort înainte de geamuri

acest lucru ar putea părea un lucru ciudat de a face, dar încredere în noi pe asta. Găurirea găurilor în tort înainte de geam va ajuta tortul să absoarbă mai mult din geam și să se înmoaie adânc în tort. Acest lucru va duce la un tort de rom, care este mult mai umed decât ar fi altfel.

când faci asta, cu cât mai multe găuri te bagi în tort, cu atât mai bine. Acest lucru va ajuta și mai mult din geamuri să se înmoaie. Cu toate acestea, găurile ar trebui să fie suficient de mici pentru a ajuta acest proces și a nu deteriora forma tortului bundt. Ca o astfel de scobitoare inserată în diferite părți ale tortului sau folosind o frigăruie pentru a arunca găurile vor fi ambele metode bune.

în plus, încercați să trageți găurile într-un mod care să fie distribuite uniform. Acest lucru se datorează faptului că acest lucru va duce la aroma fiind chiar și coerente peste tort. În caz contrar, poate fi mai concentrat în anumite părți.

ia-ți timp în timp ce geamuri

știu că este tentant pentru a obține această parte făcut cât mai curând posibil. Mai ales cu mirosul dulce de tort ROM wafting în jurul valorii de bucătărie. Cu toate acestea, luând timp cu geamurile va plăti cu siguranță off mare de timp.

acest lucru este valabil cu procesul inițial de turnare, deoarece veți dori să vă asigurați că tortul cu rom are o acoperire uniformă. Procedând astfel, în special în combinație cu găuri distanțate uniform, aroma va fi mai consistentă pe tot parcursul tortului.

odată glazurat, ar trebui să-l lăsați să se răcească complet la temperatura camerei pe un suport de răcire. În timp ce tortul cald poate fi încă bun dacă este lăsat să se răcească, rezultatul general va fi mult mai bun. Acest lucru se datorează faptului că tortul va fi avut timp să se înmoaie în mai multă glazură. Ca urmare, tortul în ansamblu va fi mult mai aromat și mai umed.

cel mai bun rom pentru coacerea tortului

Deci, care este cel mai bun rom pentru coacerea tortului?

cel mai bun rom pentru coacerea unui tort de rom este de obicei un rom întunecat, deși anumite romuri de aur/chihlimbar pot fi, de asemenea, opțiuni bune de rom. Mai precis decât că, deși, găsirea ROM perfect pentru toată lumea nu este cu adevărat posibil. Acest lucru se datorează faptului că unii ar putea dori dulceața oferită de Căpitanul Morgan, în timp ce alții preferă condimentul unui marinar Jerry.

ca atare, dacă ești pasionat sau bei ROM, atunci unul dintre romurile tale întunecate preferate poate fi alegerea ideală. Cu toate acestea, dacă nu tot ceea ce este familiarizat cu romul, atunci oricare dintre opțiunile de mai sus sună cel mai atrăgător pentru dvs. va fi probabil cel mai bun pariu.

Întrebări frecvente: alegerea celui mai bun rom pentru prăjituri

tortul cu rom te poate îmbăta?

în ciuda tortului de rom care conține ROM, este puțin probabil să vă îmbătați să îl mâncați. Acest lucru se datorează faptului că cea mai mare parte a alcoolului va fi arsă în timpul coacerii, lăsând doar aroma romului. Cu toate acestea, în timp ce cea mai mare parte de alcool va fi plecat unele pot rămâne în continuare. Ca atare, dacă mănânci o cantitate extrem de mare de tort de rom, ai putea începe să te simți beat.

cum se păstrează un tort de rom?

tortul cu rom poate fi păstrat fie la temperatura camerei, fie la frigider. Oricum, nu va merge rău pentru o vreme din cauza faptului că nu conține nimic de genul smântânii grele care piere rapid. În plus, având rom și zahăr ca ingrediente de bază îl va ajuta să rămână bun mai mult timp, deoarece vor acționa oarecum ca conservanți. Datorită acestui fapt, dacă este păstrat la frigider sau la temperatura camerei, este mai mult o întrebare dacă preferați ca tortul dvs. de rom să fie rece sau nu, mai degrabă decât conservarea.

puteți îngheța tortul cu Rom pentru un timp de depozitare mai lung?

tortul cu rom poate fi congelat pentru a prelungi durata de valabilitate. Ca atare, mulți oameni îl vor pregăti adesea în loturi, îl vor îngheța și apoi se vor dezgheța când se dorește. Când înghețați tortul cu rom, deși este recomandat să îl păstrați într-un recipient solid pentru a preveni lovirea și deteriorarea tortului.

există multe variante de tort de rom?

tortul cu rom are multe variante diferite, cu multe nume diverse, cum ar fi Rum baba, tortul cu rom auriu sau tortul îmbibat cu rom. Unele dintre acestea sunt pur și simplu doar nume alternative, în timp ce acestea pot fi folosite și pentru rotiri unice pe tortul de rom. În plus, anumite tipuri de rețetă de tort cu rom vor fi distincte una de cealaltă, în funcție de tipul de rom utilizat în timpul coacerii, cum ar fi tortul cu rom Bacardi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.