7 Lucruri pe care agențiile le așteaptă de la clienți

agențiile de Marketing oferă direcție și sprijin clienților lor. În cele din urmă, dorim să avem parteneriate oneste, distractive, productive și de lungă durată, care sunt reciproc avantajoase.

recent am scris o postare pe blog despre ce ar trebui să se aștepte clienții de la agenția lor de marketing. Ca urmare a acestui post, am vrut să împărtășim câteva așteptări pe care le avem pentru clienții noștri ca agenție de marketing.

ne permit să fim experți în marketing.

clienții ne angajează pentru un motiv: pentru a oferi asistență, strategie, execuție și măsurare pentru a ajuta la comercializarea afacerilor lor. Așa cum sunteți un expert care vă cunoaște domeniul, afacerea și clienții, suntem experți în marketing care doresc să vă valorifice cunoștințele pentru a vă deplasa marca și compania înainte.
dacă citiți un articol despre un nou moft de marketing sau tendință și scântei o idee, l împărtășească cu noi! Dacă am încercat-o înainte, putem împărtăși rezultatele anterioare, articolele și studiile de caz care sunt legate. Poate că ideea ta este o abordare cu totul nouă. Vă putem ajuta să ghidați planul pentru a vă asigura că este executat cât mai eficient posibil.

aveți încredere în proces.

în majoritatea cazurilor, am ajutat alți clienți să execute exact ceea ce ne-ați angajat să facem pentru afacerea dvs. Folosim Metodologii agile și Lean Six Sigma pentru a revizui în mod regulat procesele noastre, pentru a găsi modalități de a fi mai eficienți, pentru a identifica ce a mers bine și ce nu și pentru a face ajustări în consecință.
s-ar putea să vă întrebați De ce avem nevoie de descoperire pentru toate proiectele noastre. Când omitem acest pas important, ajungem să petrecem mai mult timp (timpul dvs.) făcând ajustări la munca noastră, deoarece nu am fost complet cufundați în afacerea dvs. În cele din urmă, trebuie să înțelegem starea dvs. actuală și starea viitoare dorită. De asemenea, trebuie să știm că suntem cu toții pe aceeași pagină cu privire la modul în care ajungem acolo.

consideră-ne o extensie a echipei tale.

începem întotdeauna fiecare proiect client cu o mentalitate de parteneriat, mai degrabă decât să îl tratăm ca pe o sarcină unică sau aleatorie care trebuie finalizată. Vrem să fim buni administratori ai mărcii, timpului și bugetului dvs. Tratează-ne ca echipa ta de marketing sau cel puțin o extensie concentrată a echipei tale de marketing interne. Ca membru al echipei, includeți-ne în discuții și decizii. Fii deschis la ideile noastre și salută împingerea corespunzătoare a planurilor pe care le considerăm că nu ar fi în interesul companiei tale.

comunică.

Păstrați-ne la curent cu actualizările companiei, evoluțiile și, în special, cu orice modificări care ar putea afecta ceea ce facem. Dacă în orice moment vă răzgândiți sau aveți o discuție secundară care vă face să puneți la îndoială o decizie anterioară, vă rugăm să ne avertizați imediat. Înainte de următoarea întâlnire, comunicați actualizarea prin e-mail, telefon sau text și vom împărtăși cu echipa noastră.
comunicarea nu se încheie cu noi—poate fi necesar să comunicați cu colegii, partenerii sau alte părți interesate interne în afara întâlnirilor noastre programate pentru a revizui, a oferi feedback sau a lua decizii. Acest lucru ne va permite să avansăm în numele dvs.

urmați-vă angajamentele.

fie că este vorba de un angajament contractual, plata la timp a facturilor dvs. sau finalizarea sarcinilor înainte de următoarea noastră întâlnire, avem nevoie de urmărirea dvs. pentru a vă executa proiectul în mod eficient (la timp și la un buget). De exemplu, întârzierile în revizuirea conținutului pot crea un blocaj care creează muncă după ore pentru echipa dvs. și a noastră.
în timp ce știm și înțelegem cu toții că aceasta face parte din viața de agenție, ne construim termenele bazate pe orele și zilele de lucru. Dacă puteți petrece o oră în plus în ziua dvs. completând o recenzie la timp, puteți salva pe alții să lucreze în serile sau weekendurile lor pentru a face față întârzierii. Apreciem cu adevărat!

înțelegeți modificările domeniului de aplicare (și costurile de impact și termenele).

se întâmplă lucruri. Cererea inițială ar putea avea nevoie să se schimbe sau să se adapteze. Poate că acesta este rezultatul unei noi cerințe administrative, al unei noi cereri livrabile sau al unei reduceri sau creșteri a muncii solicitate. De obicei, aceste modificări necesită reprelucrare (efectuarea de modificări la lucrările deja finalizate), dezvoltarea de noi materiale sau efort suplimentar din partea echipei noastre de a planifica, executa și măsura. Pot exista lucrări suplimentare care trebuie finalizate, ceea ce va afecta bugetele și termenele. De asemenea, trebuie să rețineți că reducerea domeniului de aplicare după începerea lucrărilor nu poate genera întotdeauna economii semnificative de costuri.

luați în considerare variabilele.

există o serie de variabile pe care nu le putem controla. De aceea nu putem garanta niciodată rezultate specifice. Nu putem controla vremea, evenimentele curente, politica, economia sau alte elemente care pot afecta evenimentul sau campania dvs. de marketing. Cu toate acestea, facem tot posibilul pentru a atenua aceste riscuri și pentru a construi planuri de urgență cu recomandări alternative pentru proiectele noastre. Dacă planul final nu funcționează la fel de bine cum ați sperat (sau noi), poate fi o oportunitate de învățare. Întotdeauna luăm în considerare modul în care variabilele interne și externe ar fi putut contribui la rezultate.
când oferim recomandări, abordări sugerate și chiar planuri tactice, împărtășim ceea ce credem că va fi cea mai bună formulă pentru succes. Aceste planuri și recomandări se bazează pe starea dvs. actuală, pe obiectivele dorite și pe experiența noastră anterioară în executarea unor eforturi de marketing similare, inclusiv testarea A/B în cadrul campaniilor anterioare.
ați putea alege să nu urmați îndrumările noastre și să mergeți într-o direcție alternativă. Vom împărtăși gândurile noastre, dar în cele din urmă, decizia este a ta de a face. Dacă alegeți să acționați ceva diferit decât cel discutat, să schimbați limba sau să vă aventurați în afara brandingului dvs. stabilit, acesta poate avea un impact negativ asupra rezultatelor dvs. Este similar cu a urma o rețetă atunci când coaceți o prăjitură—dacă schimbați un ingredient, temperatura cuptorului sau timpul de coacere, puteți ajunge la un tort care nu are un gust la fel de grozav.

linia de jos: vrem să vedem afacerea ta reuși.

deși succesul nu se întâmplă peste noapte, ar trebui să vă așteptați să vedeți progrese măsurabile pe parcursul parteneriatului nostru.

ca agenție a dvs., vom aduce abilitățile, cunoștințele și cele mai bune practici la masă. În schimb, vă rugăm să:

  • priviți-ne ca experți în marketing și aveți încredere în proces
  • tratați-ne ca o extensie a echipei dvs. și includeți-ne în actualizările de comunicare
  • înțelegeți că modificările pe care le solicitați pot afecta termenele și bugetele
  • amintiți-vă că multe variabile pot avea impact asupra succesului nostru împreună și vom face tot posibilul pentru a vă ghida pe cea mai bună cale

aceste solicitări par rezonabile?

dacă da, ne-ar plăcea să vorbim despre modul în care ne putem asocia pentru a vă ajuta să vă mișcați marca înainte. Ajunge și să chat-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.