Nutriție Fapte trebuie să știți pentru a avea o sarcina sanatoasa ca un adolescent

descoperiți unele dintre faptele despre nutriție adolescent, în scopul de a avea o sarcina sanatoasa de la început până la sfârșit.

nutriția este în mod înfricoșător una dintre cele mai grele fapte despre sarcina adolescentă de abordat. Nutriția sarcinii poate fi un pic descurajantă pentru orice mamă nouă, dar pentru adolescenții care hrănesc deja un corp în creștere devine mai dur. Sunt adolescenții capabili să aibă o sarcină sănătoasă? Absolut! Adolescenții trebuie să aibă grijă de corpul lor și asta înseamnă probabil schimbarea unor obiceiuri nutriționale. Majoritatea femeilor însărcinate se bazează pe obiceiurile nutriționale, cu toate acestea, adolescenții nu au adesea atât de multă educație despre nutriția sarcinii. Multe dintre efectele fizice înainte și după bebeluș pe care le experimentează mamele adolescente pot fi reduse la minimum cu o nutriție bună în timpul sarcinii.

informații nutriționale trebuie să știți pentru a avea o sarcină sănătoasă ca adolescent

vitamine

nu pot spune suficient cât de importantă este luarea unei vitamine prenatale imediat ce noua mamă adolescentă află că este însărcinată. Acesta este un domeniu multe adolescente gravide nevoie de unele orientări și fapte. Există trei vitamine majore de care are nevoie o femeie însărcinată.

  • acid Folic: acidul Folic ajută la prevenirea deficiențelor tubului neural, a bolilor precum Spina Bifida sau a unei deschideri la nivelul coloanei vertebrale. Acidul Folic trebuie crescut la începutul sarcinii pentru o dezvoltare sănătoasă. Alimentele mai bogate în acid folic includ verdeață cu frunze, mazăre, gălbenușuri de ou, nuci și fasole. Încercați burritos de fasole sănătoase, adăugând salate laterale sau un ou amestecat cu micul dejun până la acid folic.
  • fier: Fierul este adesea scăzut la adolescenți deja, care frecvent nu mănâncă multă carne roșie. Fierul scăzut poate provoca oboseală, niveluri scăzute de energie și poate dubla riscul unui copil prematur. Frunzele verzi, cum ar fi spanacul și carnea roșie, au un nivel ridicat de fier.
  • calciu: adolescentele însărcinate au nevoie de 1.300 miligrame de calciu pentru a-și menține propria masă osoasă de suferință. Produsele lactate, legumele cu frunze verzi, sucurile fortificate sau chiar migdalele pot ajuta la creșterea aportului unei fete. Fără un aport adecvat de calciu în timpul sarcinii, o adolescentă are un risc mult mai mare de osteoporoză mai târziu în viață.

cafeină

cunosc mulți adolescenți care sunt la Starbucks mai mult decât mine. Aceste puncte se adună! Femeile însărcinate ar trebui să încerce să limiteze aportul de cofeină la 300 mg, ceea ce este aproximativ echivalent cu o ceașcă de cafea. Ajutați adolescenții să înțeleagă că o ceașcă de cafea nu este echivalentă cu un Grande Frappuccino. Băuturile energizante precum Red Bull, alături de băuturile răcoritoare cu cofeină mai mari, tind, de asemenea, să fie populare în rândul adolescenților, dar ar trebui evitate sau limitate în timpul sarcinii. Ajutați adolescenții să facă alegeri mai inteligente de băutură prin înlocuirea cu apă sau porții mici de suc sau limonadă.

Related: 16 și gravidă: faptele de bază ale sarcinii adolescente

alimentatie

suntem o lume care se învârte în jurul servi rapid și takeout alimente. Potrivit New York Times, adolescentul american mediu ia 16,9% din caloriile lor pentru săptămâna în fast-food. Dacă estimăm că adolescenții mănâncă trei mese pe zi timp de șapte zile pe săptămână, asta înseamnă că 3,5 mese pe săptămână ar proveni din opțiunile de fast-food. Acest lucru nu ține cont de omiterea meselor, a gustărilor sau a alimentelor ambalate nesănătoase. Potrivit Livescience.adolescenții com au subestimat caloriile dintr-o masă de fast-food în medie cu 259 de calorii. (Adulții au subestimat cu 175 de calorii în același studiu.)

toate acestea conduc la unele fapte grele de sarcină adolescentă și că adolescenții mănâncă des. Alegeți opțiuni precum cartofi prăjiți cu o mulțime de legume, sandvișuri submarine (optați pentru un 6 inch, acele picioare lungi pot împacheta un pumn de calorii), salate și alte opțiuni cu carne la grătar mai slabă. Salvați cartofii prăjiți pentru momentul în care pofta de sarcină lovește cel mai tare!

ce alte fapte despre nutriția sarcinii adolescente ați adăuga la această listă pentru noile mame?

Credit Imagine: Michael Stern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.