Eseu despre ceea ce te face fericit

a fi fericit este un sentiment pe care fiecare ființă umană îl dorește. E în natura omului să tânjească după fericire. Nu este nimic rău în a fi fericit. De fapt, o persoană ar trebui să fie fericită să aibă o viață sănătoasă. Există diferite persoane, animale sau animale de companie și lucruri care fac o persoană fericită.

fiecare ființă umană are lucruri diferite în care a găsit fericirea. Lucrurile s-ar putea să nu fie importante pentru alții sau să pară stupide din punctul de vedere al altora, dar pentru persoana căreia îi aparțin aceste lucruri, știe că sunt de neînlocuit și pentru ei valoarea lor nu poate fi măsurată prin bani. Fericirea este un sentiment pe care banii nu îl pot cumpăra niciodată.

fericirea este ceva care luminează întreaga lume a unei persoane în câteva secunde. Fericirea face ca o persoană să vrea să zâmbească mereu. Nu există cuvinte care să descrie în mod corespunzător sentimentul de fericire. Este ceva ce poate fi simțit doar de cineva. Uneori, fericirea emoțională iese din ochi sub formă de lacrimi. Aceste lacrimi sunt numite lacrimi fericite.

în viața mea există o mulțime de lucruri care mă fac fericit începând cu familia, prietenii și se termină cu multe lucruri non-vii. Respect fiecare lucru care mă face fericit. Cu toate acestea, există două lucruri particulare care mă fac cel mai fericit.

aceste două lucruri sunt asculta muzică în timp ce merge pentru o plimbare lungă de unul singur. Este ciudat că aceste două lucruri aparent neimportante îmi pot da fericire dincolo de imaginație. Dar pentru mine aceste două lucruri sunt ceva ce prețuiesc din adâncul inimii mele și sunt foarte importante pentru mine.

Muzica este ceva care îmi reîmprospătează mintea și mă ține în pace, unde mersul pe jos mă calmează întotdeauna și mă menține relaxat. Când am combina mersul pe jos și de a asculta muzică, am plecat cu corpul relaxat și mintea odihnit, care mă ajută să vals prin ziua mea cu ușurință absolută.

din vremurile antice muzica este folosită ca mijloc de a calma mintea cuiva. Muzica a fost întotdeauna acolo. Muzica poate fi de diferite tipuri, iar oamenii pot răsuci muzica așa cum doresc și pot crea o melodie. Muzica nu are melodii speciale. Oameni diferiți dau melodii diferite și toate sunt Muzică.

îmi place modul în care oamenii se joacă cu melodiile și le transformă în ceva uimitor pe care îl numim cântec. Aceste cântece sunt ceea ce reîmprospăta mintea mea. Cântecele sunt melodii frumoase create de oameni. Fiecare oameni iubesc cântece, dar nu aceleași melodii ca oamenii au diferite tipuri de gust în muzică.

tipurile de melodii care îmi plac sunt melodii lente în care melodia este liniștitoare și versurile sunt semnificative. Muzica liniștitoare este capabilă chiar să calmeze un animal furios. De aceea îmi place cel mai mult muzica. Ascultarea muzicii mă face uneori să simt că îmi curăță sufletul.

mersul pe jos este bun pentru sănătate. O plimbare lungă îmi relaxează corpul. Mă face să mă simt liber de limite. În timp ce mă plimb, simt peisajul din jurul meu. Îmi place să merg foarte mult. Mersul pe jos este, de asemenea, un exercițiu bun și îmi menține corpul în formă fără să mă antrenez.

în timp ce mă plimb, mintea mea rătăcește în direcții diferite. Mă pierd des în gânduri. Mă gândesc la problemele din viața mea în timp ce mersul pe jos și mersul pe jos mă ajută să iau decizii în mintea rece și calmă și fără presiune.

luarea deciziilor importante în timp ce o persoană se află într-o stare relaxată, face decizia importantă, deoarece în timp ce persoana este relaxată, este liberă de toate tensiunile și presiunile externe și se gândește la toate avantajele și dezavantajele deciziei înainte de a o lua. Acest lucru mă ajută să creez un echilibru în viața mea.

când amestec muzica și merg împreună, găsesc adevărata pace. Nu mă mai gândesc la problemele mele în timp ce merg și ascult muzică și doar mă pierd în muzică și mă bucur doar de un timp cu mine pe care de multe ori nu îl primesc. Petrecerea timpului cu mine a fost un beneficiu în cazul meu.

în data de astăzi, fiecare trece printr-un program agitat și nu primește suficiente vacanțe pentru a merge într-o călătorie scurtă și din această cauză nu ajungem să ne relaxăm și să petrecem ceva timp cu noi înșine la fel de mult. Deci, găsesc ceva timp din programul meu ocupat să mă relaxez și să petrec ceva timp cu mine.

în mod normal, nu este posibil să mă relaxez, așa că folosesc mersul pe jos și muzica pentru a mă relaxa. Îmi place să le fac pe amândouă individual, dar, deoarece nu am prea mult timp să o fac, le fac pe amândouă împreună și mi-a beneficiat până astăzi și va continua să-mi ofere beneficii și în viitor.

ori de câte ori merg la o plimbare pentru a lua o pauză, ascult muzică și sunt într-o stație de deal și merg desculț pe un câmp plin de iarbă moale și vremea este perfectă, care nu este prea caldă nici prea rece. Când mă gândesc la asta, aproape că simt iarba sub picioarele mele. Da, toate acestea sunt imaginația mea, dar acest lucru mă simte cu o asemenea fericire încât niciun cuvânt nu va putea descrie acel sentiment.

muzica mă liniștește întotdeauna și în imaginația mea acționează ca un sunet moale din spate, care este emis pe tot dealul pentru a mă face dependent de acel sentiment. Așa îmi relaxează mintea și corpul. Îmi este foarte greu să-mi relaxez mintea, dar mersul și muzica au făcut asta pentru mine.

a merge la o plimbare în timp ce ascult muzică în fiecare zi, are un efect pozitiv asupra minții și sufletului meu. Mă face fericit și îmi permite să rămân calm pe tot parcursul zilei. În fiecare zi aștept cu nerăbdare timpul pe care îl pot petrece singur, luând o pauză de la programul încărcat.

după cum am menționat mai sus, timpul pe care îl petrec cu mine se întâmplă doar atunci când se întâmplă combinația de mers și muzică. Este ceva la care nu voi renunța niciodată cu orice preț. Mă face fericit mai ales când mă pierd în muzica melodiei și cred că vizitez o stație de deal pentru o scurtă pauză.

acesta este modul în care îmi eliberez toată frustrarea și îmi stăpânesc energia. Muzica curge prin corpul meu ca apa și îmi relaxează și mușchii.

a devenit o dependență pentru mine și are efecte bune și pentru corpul meu. Îi voi sfătui pe toți să găsească lucrul care îi face fericiți și, în timp ce sunteți fericiți, sunteți întotdeauna într-o stare relaxată, care afectează pozitiv corpul și creierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.