News Releases / Corporate

DUBLIN, OH-Únor 22, 2011-slaví 25. výročí, Tim Hortons‘ Roll Up The Rim to Win® je zpět, s více než 47 milionů cen a lepší šance na výhru – jeden ze šesti-než kdy předtím.

Roll Up The Rim to Win® je jedním z největších programů odměňování zákazníků na světě. Unikátní soutěž, která byla vytvořena v roce 1986 jako „děkuji“ hostům Tim Hortons ve 246 restauracích v Kanadě, se rozrostla na celosvětovou každoroční událost ve více než 3500 restauracích v Kanadě, Spojených státech a Afghánistánu.

největší cenou v roce 1986 byl svačinový balíček Timbitů. Od té doby Tim Hortons rozdal téměř 500 aut a stovky milionů kávy a koblih.

„odměnili jsme naše věrné zákazníky více než 387 miliony cen za posledních 25 let,“ řekl Bill Moir, hlavní ředitel značky a marketingu Tim Hortons. „Roll Up The Rim to Win není jen důležitou součástí historie Tim Hortons, to se stalo každoroční obřad jara. Jsme rádi, že můžeme letos poskytnout dalších 16 milionů cen a zvýšit šance na výhru na jednu ze šesti.“

na podporu vojenského personálu sloužícího v Afghánistánu pokračuje Roll Up The Rim také v Kandaháru, s šancí vyhrát jednu z pěti peněžních cen $ 2,500, 250 roots kožené batohy, 2,500 speciální edice klobouky a 14,000 ceny za jídlo a pití.

v letošním roce Tim Hortons také vyzývá fanoušky Roll Up, aby vyslovili svůj podpis“ Rrroll up the Rrrim “ a vzali nejdelší Rrrolling R Challenge návštěvou Facebook.com/TimHortons

soutěž probíhá do vyprodání zásob. O ceny je možné žádat do 22.května 2011. Pravidla soutěže, předpisy, informace o cenách a počty vítězů najdete na zúčastněných místech Tim Hortons nebo na adrese RollUpTheRimToWin.com.
pro ty, kteří hledají další výherní možnosti, navštivte www.rolluptherimtowin.com pro srolovat inspirovaný hru s názvem RRRoll up ruleta. Mezi 21. únorem a 20. březnem mohou hosté vstoupit každý den a získat šanci vyhrát jednu z 25 Tim karet v hodnotě 25 $nebo jednu hlavní cenu kávy zdarma na rok. Hosté si také mohou zdarma stáhnout vyzváněcí tón RRRoll Up na adrese www.rolluptherimtowin.com.

pro více informací nebo podrobnosti kontaktujte:

Sheryl Davey
High Road Communications
416.644.2274

Alexandra Cygal
Tim Hortons
905.339.5960

Tim Hortons přehled

Tim Hortons je čtvrtým největším veřejně obchodovaným restauračním řetězcem v Severní Americe na základě tržní kapitalizace a největším v Kanadě. Působí v segmentu rychlých služeb v restauračním průmyslu, Tim Hortons apeluje na širokou škálu spotřebitelských chutí, s nabídkou, která zahrnuje prémiovou kávu, ochucené cappuccinos, speciální čaje, domácí polévky, čerstvé sendviče, zábaly, sendviče s teplou snídaní a čerstvé pečivo, včetně našich koblih ochranných známek. Od listopadu 2010 měl Tim Hortons 3 649 systémových restaurací, z toho 3 082 v Kanadě a 567 ve Spojených státech. Více informací o společnosti je k dispozici na www.timhortons.com.