caracteristicile îngrijirii copilului de înaltă calitate

căutarea îngrijirii copilului de înaltă calitate sau a educației timpurii nu este o sarcină mică. Se poate părea că există o cantitate copleșitoare de centre de zi, toate promițând să ofere cel mai mult copiilor care le frecventează. Atunci când o familie caută un program de îngrijire a copilului, trebuie să înțeleagă ce face ca o unitate de îngrijire a copilului să fie de înaltă calitate și de ce este atât de benefic pentru dezvoltarea copilului lor.

mai multe studii de cercetare arată că învățarea timpurie de înaltă calitate îi ajută pe copii să dezvolte abilități lingvistice, matematice și sociale mai puternice la intrarea în școală. Studiile arată, de asemenea, că este mai puțin probabil să necesite cursuri de educație specială pe măsură ce avansează în studiile lor. Copiii înscriși în programe de îngrijire a copilului și educație timpurie sunt, de asemenea, mai predispuși să câștige salarii mai mari și să aibă mai puține interacțiuni în cadrul sistemului de justiție ca adulți.

care sunt caracteristicile îngrijirii de înaltă calitate a copilului?

caracteristicile specifice sunt utilizate pentru a determina probabilitatea unui program de îngrijire a copilului de înaltă calitate. În general, părinții ar trebui să fie în căutarea unui centru care să ofere un mediu sigur și hrănitor, oferind în același timp o experiență de învățare stimulantă. Știind ce să caute în mod special face alegerea unui centru mult mai puțin stresant pentru părinți și mult mai plină de satisfacții pentru copiii care participă. Unii dintre cei mai importanți factori de luat în considerare sunt:

clasa mică și dimensiunile grupului

dimensiunea grupului mic și dimensiunea clasei înseamnă mai mult timp individual între profesori și elevi. De asemenea, permite profesorilor să creeze o legătură mai puternică cu copiii din clasele lor, ceea ce, la rândul său, îi face pe copii să se simtă în siguranță.

personalul cu studii superioare și formarea continuă a cadrelor didactice

centrele care angajează personal cu experiență didactică anterioară în dezvoltarea timpurie înseamnă că știu cum să adapteze curriculum-ul în moduri adecvate dezvoltării. De asemenea, este benefic să fii parte a unui program educațional care încurajează directorii și personalul său să-și dezvolte abilitățile, oferindu-le posibilitatea de a evolua în peisajul în continuă schimbare al sistemului educațional.

cifra de afaceri redusă a personalului/profesorilor

acest lucru este benefic din câteva motive. Permite personalului să se familiarizeze cu copiii și să construiască relații mai puternice. De asemenea, înseamnă că echipa este bine îngrijită de angajator și se bucură de locul de muncă, ceea ce face mult mai probabil ca aceștia să pună timp și efort suplimentar în predarea lor.

interacțiuni pozitive profesor/copil

este esențial să observăm modul în care profesorii de la un centru de îngrijire a copilului interacționează cu elevii lor. Dacă profesorii par stresați sau agitați, poate fi un semn de organizare slabă sau lipsă de conducere. Copiii ar trebui să fie într-un mediu pozitiv în care învățarea pare distractivă și organică, nu haotică.

standarde naționale de Acreditare și licențiere

centrele de îngrijire a copilului care primesc acreditare națională și îndeplinesc standardele minime de licențiere demonstrează atât capacitatea, cât și intenția de a oferi îngrijire mai mare decât media copiilor care le frecventează. Se dovedește că au stabilit bara de mare și au rezultatele să-l demonstreze.

bune practici de sănătate și Siguranță

copiii mici nu sunt cunoscuți pentru practicile lor de sănătate și siguranță. O mare parte din furnizarea de îngrijire a copilului de înaltă calitate este asigurarea faptului că copiii, profesorii și familiile care merg pe ușă în fiecare zi practică siguranța adecvată, igiena și protocolul de urgență. Profesorii ar trebui să știe ce să facă și pe cine să contacteze în caz de urgență.

turul unei instituții de îngrijire a copilului de înaltă calitate

 • încercați să programați un tur care nu are loc la ora de somn. În acest fel, ei pot vedea ce se întâmplă atunci când energia este mare, iar ziua școlii este în plină desfășurare.
 • observați dimensiunile clasei și câți copii sunt în fiecare clasă. Acest lucru va oferi părinților o idee despre cantitatea de timp/atenție pe care profesorii o pot acorda fiecărui elev.
 • observați vârsta medie a profesorilor care lucrează. Dacă profesorii sunt mai tineri, este mai puțin probabil să fi fost acolo de mult timp și este, de asemenea, un bun indiciu că există probabil o rată ridicată a cifrei de afaceri la acel centru de zi.
 • copiii par fericiți să fie acolo? Dacă pare să existe o mulțime de haos și turbulențe, este un semn că profesorii nu au o bună înțelegere a menținerii atenției copilului sau a performanței sub presiune.
 • cum gestionează profesorii conflictul dintre copii? Sunt capabili să acceseze situația și să preia controlul sau copiii îi controlează?
 • sunt elevii implicați, lucrează la proiecte, activități adecvate vârstei și interacționează cu alți copii și profesori? Sau se uită la un videoclip și se distrează? Educația timpurie ar trebui să fie practică și interactivă, mai degrabă decât printr-un ecran.
 • instalația este curată? Părinții ar trebui să verifice băile, stațiile de schimbare și toate zonele de pregătire a alimentelor și de luat masa. Lucrurile ar trebui să fie păstrate ordonat și imaculat atunci când nu este în uz.
 • profesorii de la centru cunosc toți elevii și numele părinților lor? Acesta este un indicator excelent al tipurilor de relații pe care le formează cu copiii care merg acolo și familiile lor.

oferind cea mai bună experiență de îngrijire de zi

 • oferiți familiilor acces la personal informat și de încredere
 • păstrați dimensiunile clasei mici, astfel încât profesorii și elevii să nu se simtă copleșiți
 • personalul ar trebui să cunoască familiile din program și să mențină o legătură personală strânsă cu fiecare elev și părinții lor
 • oferiți oportunități de învățare și încurajați educația continuă pentru toți membrii facultății
 • Fiți la curent și informați cu privire la orientările de stat și locale pentru operarea unui copil facilitatea de îngrijire
 • Check-in cu elevii și părinții lor frecvent pentru a vă asigura că sunteți pe aceeași pagină cu privire la educația care este oferită
 • asigurați-vă că tot personalul este instruit pentru a face față situațiilor dificile sau potențial periculoase
 • oferiți profesorilor compensații și beneficii adecvate pentru a ajuta la reducerea ratei cifrei de afaceri
 • asigurați-vă că pentru a oferi un mediu de învățare și predare curat și sănătos pentru toți cei care merg prin ușă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.