Top 5 Cel mai bun pulverizator de vopsea HVLP pentru vopsea Latex (recenzie 2021)

alegând & Folosind cel mai bun pulverizator de vopsea HVLP pentru vopsea Latex

l-am păstrat într-o listă de top-cinci, deoarece acestea sunt fără îndoială cinci dintre cele mai bune pulverizatoare de vopsea de pe piață pentru pulverizarea vopselelor din latex.

un memento sigur pentru a păstra întotdeauna siguranța în minte atunci când pictura.

Iată o listă scurtă de articole pe care ar trebui să le folosiți pentru a vă proteja siguranța atunci când pictați:

mască de bumbac/respirator

vopseaua din Latex nu va face prea mult rău sistemului respirator, dar alte vopsele o vor face. Indiferent de fapte, este mai bine să filtrați aerul pe care îl respirați în timp ce pictați pentru a evita problemele de sănătate.

ochelari de protecție

chiar și spray-ul de la utilizarea unui pistol de înaltă presiune poate ateriza în ochi, motiv pentru care este important să folosiți întotdeauna protecție pentru ochi atunci când pulverizați.

mănuși de nitril

mănușile de nitril nu sunt la fel de necesare, având în vedere că vopseaua din latex este practic cauciuc lichid care se usucă pe suprafața pielii și este ușor de îndepărtat, cu toate acestea, mănușile de nitril sunt întotdeauna o marfă plăcută de a avea în jur pentru a vă menține mâinile pregătite pentru o afacere în timp ce pictați.

alte consumabile care sunt o necesitate nevoie pentru un succes spray vopsea de locuri de muncă

în afară de un pulverizator de vopsea, ai de gând să nevoie de alte instrumente și produse pentru a obține o treabă dacă sunteți pictura toată casa sau doar usa de garaj. Iată câteva lucruri pe care le veți dori:

paint masker

dacă sunteți un pictor frecvent și nu au încă un masker vopsea, du-te și alege unul de pe Amazon pentru ~$30.

o mască de vopsea atașează banda pictorului cu o hârtie sau o peliculă de mascare, astfel încât acestea să se rostogolească simultan pe suprafața protejată. Veți economisi o mulțime de timp pe toate următoarele locuri de muncă vopsea.

film de mascare

3M face unele filme de mascare mare pe care le puteți atașa la masker vopsea pentru a ajuta cu ușurință acoperi obiecte care nu doriți să obțineți vopsea pe în timp ce pulverizare.

filmul de mascare vine în ambreiaj în toate aspectele, indiferent dacă trebuie să acoperiți rapid geamurile, sofitul și fascia sau să acoperiți o canapea pentru a nu obține vopsea pe ea.

șmirghel/pol de șlefuire/burete de șlefuire

nu uitați să șlefuiți suprafața proiectului dvs. înainte de vopsire pentru o aderență excelentă la vopsea.

puteți șlefui pereții cu un șmirghel de 120 de granule atașat la un stâlp de șlefuire și tăiați lucrările cu un burete de șlefuire cu granulație medie.

Spackle/dye

cumpărați niște spackle și amestecați-l cu niște vopsea albastră pentru a face petele cu probleme mai ușor de găsit și șlefuiți înainte de vopsire. De asemenea, veți avea nevoie de un cuțit de chit bun și flexibil pentru aplicarea spackle-ului.

călăfătui/călăfătui gun

nu uitați să sigileze în toate fisurile în trim de lucru și siding înainte de vopsire pentru a obține maximum de locuri de muncă vopsea.

amintiți-vă, pictura se face nu numai pentru aspectul fizic, dar, de asemenea, ajută pentru a proteja casa ta sau de afaceri de elementele de pe interior și exterior.

lanternă/lumină de inundații

dacă doriți să obțineți o tehnică reală cu privire la lucrarea dvs. de vopsea(în special la interior), veți străluci o lumină direct pe suprafața a ceea ce pictați pentru a vă uita bine la toate imperfecțiunile sale înainte de a aplica vopseaua și după aceea atunci când efectuați lucrări de ștemuire și pete.

scări: scară în trepte, Scară telescopică cu cadru A

majoritatea lucrărilor de vopsire necesită cel puțin utilizarea unei scări în trepte pentru a face treaba. De asemenea, am făcut unele cercetări pentru a găsi unele dintre cele mai bune scări de pe piață.

  • set de unghii

setul de unghii este un instrument mic, cu arc, care vine la îndemână pentru a bate unghiile înapoi în găurile lor înainte de a aplica vopseaua.

  • lama de ras

veți avea nevoie de o lamă de ras pentru a tăia cu precizie banda în colțuri.

cum să economisiți bani atunci când pictați

utilizați piața online

puteți utiliza piața online pentru a cumpăra și vinde vopsele la un preț mai ieftin decât le-ați cumpăra în mod normal noi.

pictează-l singur sau Angajează un handyman

veți economisi o sumă semnificativă de bani dacă efectuați singur lucrarea.

în cazul în care nu aveți suficient timp personal pentru a termina lucrarea de vopsea, puteți oricând să angajați un handyman și să le plătiți la un tarif orar.

utilizați internetul pentru ghiduri de pictură

nu sunteți sigur cum să finalizați lucrarea specifică de pictură în fața dvs.? Consultați mai multe videoclipuri și tutoriale Youtube pe Google și suntem siguri că veți fi un maestru de vopsea până când ați văzut câteva.

Supra-pulverizare?

suprasolicitarea este un eveniment comun atunci când învățați mai întâi cum să utilizați un pulverizator de vopsea. Noii pictori ar trebui să ia în considerare faptul că nimic din cameră nu este ferit de suprasolicitare atunci când pictează în interior.

puteți utiliza un șlefuitor de palmier/șlefuitor orbital pentru a șlefui orice părți ale peretelui care sunt victime ale unui declanșator fericit începător care a aplicat prea multă vopsea.

nu uitați să vă curățați pulverizatorul de vopsea imediat după vopsire pentru a evita înfundarea și a vă menține arma în stare maximă. Citiți instrucțiunile producătorului despre cum să dezasamblați și să curățați noul pulverizator de vopsea și urmăriți cu atenție orice piese mici pe care le scoateți pe parcurs.

apa va funcționa foarte bine pentru curățarea vopselei din latex din pulverizatorul HVLP, dar puteți încerca, de asemenea, ceva de genul frecării alcoolului sau a diluantului de vopsea, a spiritelor minerale sau a diluantului de lac pentru îndepărtarea mai puternică a vopselei.

Te Simți Artistic? Încercați Un Aerograf!

Airbrushing permite pictorilor să devină creativi în legătură cu proiectele lor de pictură. Utilizați unul dintre pulverizatoarele noastre HVLP recomandate pentru a picta un fundal solid, apoi încercați ceva de genul acestui kit de aerograf pentru a vă ajuta să pictați ceva artistic și minunat.

pentru că viața este prea scurtă pentru a picta doar o culoare solidă!

testați vâscozitatea vopselei cu o ceașcă de vâscozitate

știați că puteți testa grosimea(vâscozitatea) vopselei dvs. cu un test rapid dintr-o ceașcă de vâscozitate?

doar pur și simplu dip cupa în vopsea, și timp numărul de secunde este nevoie pentru a exista o pauză în fluxul de vopsea. Dacă vopseaua curge oriunde de la 20-30 de secunde, atunci va funcționa foarte bine pentru a pulveriza latexul printr-un pulverizator de vopsea HVLP.

și nu uitați să amestecați vopseaua înainte de a o turna în pulverizatorul de vopsea! Vopseaua neacoperită vă poate face viața dificilă atunci când o puneți într-un pulverizator HVLP, astfel încât cupa de vâscozitate este cheia!

vrem ca vopseaua ta să iasă impecabil. Vă rugăm să nu ezitați să ne întrebați toate întrebările despre vopsea pe pagina noastră Pro Paint Corner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.