scopul sufletului

fiecare activitate aleasă este un profesor și mai ales cele care sunt adoptate pe o perioadă lungă de timp. În mod similar, un accent interior de mare importanță poate fi fundamental legat de scopul sufletului, reprezentând fluxul de gândire și motivație pe care cineva a venit în această viață pentru a învăța și a împărtăși.

inima ta cea mai adâncă știe care este scopul sufletului tău. Este conectat cu tine care vrei să fii. Este încorporat în locul bucuriei din tine. Expresia sa creează un sentiment de împlinire și sens. Acesta este motivul pentru care sunteți pe Pământ în acest moment.

indiferent cum ar arăta viața voastră exterioară, toate scopurile sufletului sunt de natură profund spirituală. Ele au ca scop aprofundarea conștientizării, a valorilor și, cel mai important, sunt concepute pentru a vă aduce într-o mai mare plenitudine în interiorul vostru.

scopul sufletului poate ieși din imagine într-o varietate de moduri și nu este legat doar de activitatea exterioară, ci și de o stare interioară de concentrare sau concentrare. În exterior, cineva poate fi un actor, un coafor, un cronicar, un muzician, un expert într-un anumit domeniu al cunoașterii umane și totuși, fără excepție, domeniul de activitate ales iese din fluxul spiritual central care modelează o viață și îi dă sens. Activitatea în sine este încărcată de valori evidente și ascunse care vorbesc ființei voastre interioare despre motivul pentru care faceți ceea ce faceți și ce încearcă să vă învețe sau să aprofundeze în interiorul vostru. Fiecare activitate aleasă este un profesor și mai ales cele care sunt adoptate pe o perioadă lungă de timp. În mod similar, un accent interior de mare importanță poate fi fundamental legat de scopul sufletului, reprezentând fluxul de gândire și motivație pe care cineva a venit în această viață pentru a învăța și a împărtăși.

scopul sufletului vostru este, de asemenea, invariabil legat de scopurile sufletului altora. Pentru că nimeni nu trăiește singur. Toate sunt conectate în interiorul corpului planetar care este unul. Prin urmare, ceea ce ați ales să faceți, să învățați sau să fiți în expresia voastră întrupată, îi afectează pe toți ceilalți și este afectat de toți ceilalți. Acest câmp interactiv de relaționare nu se întâmplă neapărat la un nivel conștient, dar este adevărat, totuși, la un nivel energetic și în ceea ce privește timpul și locul pe care ați ales să-l nașteți.

mulți tânjesc să-și cunoască scopul sufletului astăzi, deoarece orientarea către o viață cu sens și una în care se poate aduce o contribuție la bunăstarea altora a câștigat adepți. Acest lucru s-a întâmplat pe măsură ce inimile tuturor s-au extins și pe măsură ce aerul spiritual mai curat pătrunde în atmosfera mentală și emoțională a Pământului. Din acest motiv, chiar și expresia ‘scopul sufletului’ nu mai este străină conștiinței de masă. Nu mai este străină de ceea ce majoritatea oamenilor cred că este o viață semnificativă. Foamea de sens a crescut odată cu expansiunea inimii și apropierea sufletului de conștiința de sine întruchipată. Prin urmare, este considerat a fi mai important, astăzi, să răspundem la întrebarea: „De ce sunt aici?”

adesea, sufletele iau naștere și își amintesc, chiar și în copilărie, orientarea principală a valorii care este partea centrală a scopului sufletului lor și răspunsul la întrebarea „de ce sunt aici?”Aceste emoții sunt prezente la mulți copii a căror forță de a simți în anumite zone dezvăluie o sensibilitate deja dezvoltată cu privire la ceea ce este important în viață și la ceea ce prețuiesc. Astfel de copii, chiar și la o vârstă fragedă, au un sentiment de valori și un mod de exprimare care este natural pentru ei. Ei sunt, pentru adulții care îi înconjoară, copii care au venit aici cu o înțelepciune și o cunoaștere care este dincolo de anii lor.

în schimb, există mulți adulți care au urmat o viață spirituală de ani de zile și totuși nu știu ce sunt meniți să facă. Pe plan intern, există un peisaj motivațional neclar care nu pare să permită urmărirea pasională a unei direcții clare. Acest lucru nu este neobișnuit. Și totuși, în toate cazurile există un scop sufletesc distinct și unic, chiar dacă indecizia și lipsa de claritate sunt prezente. În astfel de vremuri, este doar expresia exterioară care nu a fost încă găsită. Scopul sufletului se manifestă încă în mijlocul bâjbâitului și incertitudinii care ar putea avea loc.

cei care se simt neclari, se simt adesea pierduți. Și astfel devine important să învățăm că îndrumarea interioară este posibilă și necesară pentru a orienta ființa interioară spre motivația mai profundă care va crea direcția exterioară de urmat. Căutarea unei astfel de îndrumări interioare este o practică spirituală de mare importanță și încrederea în acest proces este esențială. Frecvent, cei care nu se simt clari cu privire la scopul lor nu simt că pot accesa îndrumarea interioară cu un sentiment de securitate. Ceea ce se dovedește a însemna acest lucru în multe cazuri, totuși, nu se bazează pe neștiința sau simțirea îndrumării, ci pe auto-invalidarea care face ca înclinațiile inimii și ale sinelui mai profund să fie îndoielnice sau parțial respinse. O astfel de auto-invalidare trebuie abandonată pentru a trăi viața la nivelul sufletului. Căci fiecare suflet are o cale de a merge în viață, și este calea lor foarte proprii.Fiecare are un mod de a fi care este natural pentru sinele mai profund pe care nimeni altcineva nu îl poate alege, dar pe care numai sinele interior îl poate cunoaște. Fiecare suflet întrupat trebuie să se străduiască să fie credincios acestei căi pentru a servi scopurilor sufletului.

aceasta este natura scopului sufletului, iar darurile sale sunt multe. Ceea ce se dobândește prin fidelitate față de ființa și scopul interior este un sentiment de dreptate și integritate — de a trăi cea mai împlinită viață posibilă, viața care dă sinelui interior cea mai mare libertate de a fi. Aceasta este natura unei vieți trăite conform dictatelor sufletului, iar binecuvântările sale se găsesc în multiplele moduri în care o astfel de viață afectează nu numai sinele individual, ci și pe toți ceilalți.

subiecte: a deveni întreg, a trăi ca un suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.