Retro Party Mix / History & Recipe — New England astăzi

cu condimentele sale aromate și criza satisfăcătoare, Party mix (mai cunoscut sub numele de „Chex Mix” pentru marca de cereale care a popularizat rețeta) este o gustare preferată de petrecere Americană-mai ales în timpul sezonului de sărbători. Realizate în mod tradițional dintr-o combinație de cereale condimentate, nuci, covrigi și alte sfaturi crocante, rețetele pentru mixul de petreceri sunt atât de ușor de personalizat încât multe familii își vor regla propria versiune de „casă”.

Retro Party Mix | Istorie și Rețetă

Retro Party Mix | Istorie și Rețetă

Aimee Seavey

întrebat vreodată despre istoria Party mix? Nu este surprinzător că a început cu inventarea cerealelor de grâu Chex de către Ralston Purina (Da, că Purina) la sfârșitul anilor 1930, numai atunci cerealele erau cunoscute sub numele de Ralston mărunțit. Numele a fost schimbat oficial în 1950, în același an a fost introdus Rice Chex. Cuvântul „chex” a fost un joc pe logo-ul roșu și alb pe care Purina îl folosește și astăzi.

este probabil ca versiunile party mix să se fi bucurat de-a lungul anilor 1930 și 1940, dar Ralston Purina nu a început să publice rețeta oficială party mix (tipărită pe cutie, desigur) până în 1952. A inclus ambele tipuri de Chex și nuci, aruncate într-o combinație de sos Worcestershire, unt, sare de usturoi și sare. Totul a fost amestecat împreună și coapte în cuptor la o temperatură scăzută, apoi răcit și depozitat până când este gata pentru ronțăit. Când Corn Chex a ajuns pe scenă în 1958, s-a alăturat rapid petrecerii (mix).

viitoarele rețete savuroase au evoluat pentru a include adaosuri precum covrigi, chipsuri de bagel, pâine prăjită melba, biscuiți cu brânză, cereale de ovăz și condimente precum pudră de ceapă sau amestec de pansament de fermă. Și acele pungi de Chex Mix pre-făcute (acum făcute de General Mills) în mai multe arome savuroase și dulci? Nu au început să sosească până în 1985.

acest mix Retro party pe care îl împărtășim astăzi este o rețetă destul de clasică, care solicită trei tipuri de cereale Chex (orez, porumb și grâu) plus Cheerios, bastoane de covrig și arahide.

ingrediente mix de partid

asamblarea ingredientelor noastre mix de partid!

Aimee Seavey

realizarea acestui mix de petrecere de casă nu ar putea fi mai simplă. Mai întâi, așezați cerealele, nucile și covrigii într-un castron mare (fie foarte mare, fie 2 medii mari) și amestecați împreună. Apoi, într-un castron separat, amestecați împreună un băț de unt topit, două linguri de sos Worcestershire și câte o linguriță de praf de usturoi, praf de ceapă și sare condimentată.

distribuiți amestecul de cereale într-una sau două tigăi mici, apoi stropiți amestecul de unt topit peste cereale și aruncați pentru a acoperi. O spatulă de cauciuc funcționează cel mai bine aici, deoarece o puteți lucra sub marginile cerealelor cu o zdrobire minimă.

Retro Party mix

aruncă pentru a acoperi, apoi se acoperă și se coace!

Aimee Seavey

după câteva pliuri, acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de o oră la 225 de grade, apoi îndepărtați folia și coaceți încă o oră, dând amestecului o altă pliere și aruncare la fiecare 15 minute.

în acest moment, este greu să te oprești să furișezi o bucată sau două, așa că du-te pentru asta. Lăsați petrecerea să se răcească la temperatura camerei, apoi depozitați-o în recipiente etanșe sau pungi cu fermoar până când este timpul să săpați.

mix de petreceri

acest mix de petreceri este gata de petrecere.

Aimee Seavey

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.