Probleme care pot invalida un acord prenupțial

există un gând predominant că acordurile prenupțiale sunt „anti-dragoste” și că cuplurile pur și simplu nu ar trebui să le ia în considerare. Acest lucru se naște în mare parte dintr-o epocă trecută care pur și simplu nu a considerat un acord prenupțial ca fiind un document important sau deosebit de romantic. Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat. Acordurile prenupțiale sunt foarte importante și utilizate destul de des.

și totuși există încă unele noțiuni predominante despre prenupți care pur și simplu nu sunt adevărate. Una dintre aceste noțiuni este ideea că acordurile prenupțiale nu pot fi contestate legal-ca și cum în secunda în care cerneala se usucă pe semnătura dvs., contractul prenupțial este invincibil pentru o instanță de judecată.

dimpotrivă, acordul prenupțial poate fi contestat și există multe circumstanțe care pot duce la o astfel de contestare legală, cum ar fi:

  • timp și / sau presiune. Timpul este un factor major în semnarea unui acord prenupțial. Soții trebuie să fi fost dat suficient timp pentru a lua în considerare pe deplin ramificațiile prenupțial, în caz contrar acesta poate fi lovit în jos. De asemenea, dacă un soț a fost presat să semneze de celălalt soț, contractul ar putea fi invalid.
  • obediența procedurală și informațiile furnizate. Un contract prenupțial trebuie să fie valabil – cu alte cuvinte, soții trebuie să fi urmat pașii corespunzători și să fi respectat legea pentru a îndeplini contractul prenupțial. Dacă un soț a furnizat informații false, atunci documentul ar putea fi susceptibil la o provocare legală.
  • lipsa de consiliere independentă. Acest lucru poate părea evident, dar când tu și soțul / soția dvs. primiți un prenupțial, asigurați-vă că fiecare dintre voi își păstrează propriul avocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.