pași pentru a dezactiva Wscntfy.exe

scopul wscntfy.exe

wscntfy.fișierul exe (Windows Security Center) a fost introdus pentru prima dată de Microsoft cu Windows XP Service Pack 2 (SP2).? Acest fișier face parte din îmbunătățirile XP Service Pack 2.

scopul wscntfy.exe este de a furniza informații despre starea utilizatorului legate de actualizările Windows, protecția împotriva virușilor și firewall-ul. Acest proces plasează o pictogramă în tava de sistem prin care oferă utilizatorilor mementouri dacă funcția de actualizare automată este dezactivată în sistem sau dacă programul de protecție împotriva virușilor sau Paravanul de protecție sunt depășite.

Wscntfy.exe ? Informații fișier

locația implicită a wscntfy.exe pe un computer Windows XP este Windows \ System32. Cea mai comună dimensiune a acestui fișier este de 23.040 octeți. Poate exista și în dimensiuni de 23.040 octeți și 17.408 octeți.

Wscntfy.exe problemă

uneori, wscntfy.exe este cunoscut pentru a înregistra utilizarea procesorului imens (80% -100%) și determină sistemul să încetinească considerabil.

soluție posibilă

dacă ați instalat un instrument antivirus și un firewall terță parte de încredere, puteți alege în siguranță să dezactivați serviciul Centrului de securitate pentru a preveni wscntfy.exe de la rulare.

notă: nu puteți dezactiva wscntfy.exe prin fereastra Windows Task Manager. Procesul revine chiar și după ce l-ați terminat folosind Managerul de activități.

pentru a dezactiva serviciul centru de securitate de pe computerul Windows 7, efectuați următorii pași:

 1. Faceți clic pe Start, tastați servicii.msc în caseta Start Căutare și apăsați Enter.
 2. în fereastra consolei de administrare a serviciilor care se deschide, localizați Centrul de securitate și faceți dublu clic pe acesta pentru a afișa caseta de dialog Proprietăți.
 3. Faceți clic pe fila General.
 4. în lista tip de pornire, selectați Dezactivare.
 5. Final pentru a salva modificările, faceți clic pe Aplicare și apoi faceți clic pe OK pentru a ieși din caseta de dialog.

Wscntfy.exe ? Raport de securitate

wscntfy legitim.fișierul exe este un fișier sigur lansat de Microsoft. Cu toate acestea, se știe că diverse programe malware utilizează un fișier cu același nume și se știe că provoacă probleme în sistem.

Wscntfy.exe virus fișier comportament

următorul comportament fișier este asociat cu wscntfy.virusul exe:

 • șterge procesele existente și creează noi procese pe un computer infectat.
 • are procesul de deturnare (scrie la un alt proces?s spațiu de memorie).
 • comunică cu alte computere din rețea utilizând protocolul HTTP.
 • înregistrează un fișier DLL.
 • accesează detaliile din adresa de e-mail și agenda telefonică.
 • preia adresele IP pentru site-uri web folosind Căutare DNS inversă.
 • creează un port TCP pe computerele infectate prin care poate comunica cu alte computere.
 • creează un nou serviciu de fundal pe computerele infectate.

cum să vă protejați computerul Windows împotriva wscntfy.exe virus

pentru a vă proteja computerul de wscntfy.exe și alte procese malware, este recomandat să păstrați întotdeauna instrumentele antivirus și antispyware actualizate și să efectuați scanări malware regulate pe computer.

dacă doriți să eliminați manual infecția:

 1. utilizați instrumentul de căutare Windows pentru a căuta fișierul pe computer și notați locația pe un bloc de notițe.
 2. apăsați Ctrl+Alt+Del pentru a deschide Task Manager și a termina wscntfy.procesul exe.
 3. în cele din urmă, Deschideți promptul de comandă, navigați la locația în care wscntfy.fișierul exe este localizat folosind comanda cd și apoi utilizați comanda del pentru a șterge fișierul.

deși poate fi necesar să utilizați metoda manuală uneori, este întotdeauna recomandat să utilizați un instrument bun de eliminare a virusului pentru îndepărtarea eficientă a infecțiilor de pe computer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.