nu atinge acel cadran…

când ar trebui să porniți sistemul de aspersoare

când ar trebui să porniți sistemul de aspersoare

actualizat: 4/23/2021

de îndată ce iarba începe să devină verde – și uneori chiar înainte de a fi verde – clienții încep să sune pentru a afla dacă ar trebui sau nu ar trebui să pornească sistemele de aspersoare.

pe măsură ce temperaturile încep să se încălzească, iarba va crește și va deveni verde. Dar, de asemenea, va ploua mai mult în această primăvară. Deci, când ar trebui să porniți aspersorul?

cel mai bun moment pentru a porni sprinklerul

de obicei, nu sugerăm clienților noștri să-și pornească sistemele până la sfârșitul lunii aprilie sau primul din mai. Câțiva ani, am putea fi chiar un pic mai târziu decât atât.

de obicei, forsythias înflorește până la sfârșitul lunii martie; câțiva ani, încep să înflorească în aprilie. Cu o înghețare târzie, totul va fi puțin mai târziu decât în mod normal.

credeți-ne, probabil că iarba dvs. nu trebuie încă udată. Pământul are încă multă apă în el și vom avea mai multă ploaie în următoarele câteva săptămâni. Dacă iarba ta este maro, este pentru că este încă latentă din iarnă.

dacă deja devine verde, atunci are toată apa de care are nevoie pentru moment.

Solicitați pornirea

riscuri de pornire a sprinklerului prea devreme

există un risc real de pornire a sistemului prea devreme. Puteți rula riscul (și cheltuiala) de a vă îngheța prevenitorul de reflux dacă avem o altă noapte rece sau două. Pământul din primăvară este încă foarte rece din timpul iernii. De aceea, când bate vântul în această perioadă a anului, se simte atât de rece.

pământul din toamnă ține încă căldura verii, așa că este sigur să vă lăsați sistemul operațional la începutul toamnei. Dar cu solul rece din primăvară, riscați să vă deteriorați sistemul dacă ar trebui să avem o noapte sub îngheț.

dacă trebuie doar să porniți sprinklerele acum, asigurați-vă că luați măsuri de precauție dacă temperatura scade sub îngheț. Vă puteți înfășura refluxul cu pături sau prosoape vechi și apoi acoperiți cu o pungă de plastic – sau puteți achiziționa un capac izolat de reflux.

contactați ajutorul naturii pentru a porni aspersorul

dacă doriți să vă pornim aspersoarele, asigurați-vă că sunați în curând. Orele de programare la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai fac rezervări rapide. Dacă doriți să porniți propriul sistem, puteți găsi instrucțiuni pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.