minerale pentru baterii

studiem potențialul, utilizarea și efectele mineralelor pentru baterii și ale altor minerale de revoluție energetică. Suntem experți în prospectarea și prelucrarea mineralelor pentru baterii și a soluțiilor conexe.

cererea de minerale pentru baterii este în creștere ca urmare a creșterii transportului electric, a utilizării energiei regenerabile și a stocării energiei electrice.

Finlanda are deja o experiență excelentă în întregul lanț de producție, de la industria minieră până la prelucrarea materiilor prime pentru baterii până la tehnologii asociate cu fabricarea, utilizarea, încărcarea și reciclarea bateriilor. În plus, avantajele Finlandei includ geodataseturile evaluate ca fiind cele mai bune din lume în ceea ce privește calitatea, precum și un mediu de Operare bun și stabil.

Finlanda deține un mare potențialpentru industria minerală a bateriilor. Cobaltul, nichelul, litiul și grafitul sunt cheiematerii prime pentru baterii, iar Finlanda are oportunități bune de a produce toate acestea. Finlanda este, de asemenea, un producător semnificativ de cupru, un metal semnificativîn revoluția energetică.

GTK își propune să fie numărul unu din lumeexpert în minerale pentru baterii. Ne străduim să fim în prima linie a lanțului de materii prime pentru minerale–în special minerale pentru baterii–legate de revoluția energetică din Finlanda și UE.

modelele și inovațiile sistemului mineral bazate pe cercetarea noastră de înaltă calitate stimulează eforturile de prospectare ale mineralelor de baterii și aduc rezultate. Completăm modelarea sistemului nostru mineral cu geometalurgie, previziuni de utilizare a mineralelor și considerații legate de problemele de mediu și societale. De asemenea, oferim studii de proces și utilizare pentru materiale primare și secundare și, de exemplu, gestionarea ciclului de viață a mineralelor pentru baterii în laboratoarele noastre și în uzina pilot Mintec.

Finlanda este singurul stat membru al UE cu operațiuni semnificative de exploatare și prelucrare a minereurilor din baterii, precum și cu un potențial major de prospectare a minereurilor din baterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.