Justiție Socială

nicio problemă: Rascal Spots este un produs organic, natural, care ajută la prevenirea și repararea ierbii din urina animalelor de companie.

îți iubești câinele, deși nu-ți place ce face el sau ea cu gazonul tău.

Rascal Spots este un spray care poate fixa petele de urină de câine pe gazon pe măsură ce apar sau le poate împiedica să se întâmple în primul rând.

acest concentrat gata de pulverizare este un produs natural, organic, non-chimic conceput pentru a proteja sau vindeca deteriorarea oricărei părți a gazonului. Formula este eficientă pentru toate regiunile climatice, toate tipurile de sol și toate speciile de iarbă.

Rascal Spots consumă amoniac din urină, leagă sărurile din urină și crește permeabilitatea solului pentru a permite recuperarea ierbii.

„avem … produsul care atacă rădăcina problemei — acumularea de sare din urina animalului de companie”, a declarat Edd Goerger, președintele Natural Solutions, producătorii de spoturi Rascal.

oricine are o peluză și un câine care o folosește ca toaletă va avea o acumulare de săruri.

petele rascale vor ajuta la prevenirea și vindecarea zonelor problematice.

Goerger a venit cu ideea după ce a experimentat problema punctelor moarte din propria peluză. A lucrat cu un om de știință din sol care a folosit produse naturale pentru a dezvolta Formula Rascal Spots.

„prin sechestrarea sării, aceasta nu este atrasă și atașată de particulele de sol, ceea ce permite sării să se deplaseze prin profilul solului cu udare regulată sau ploaie”, a spus el, potrivit unui comunicat de presă.

Rascal Spots utilizeaza, de asemenea, „greenalizer tehnologie”, care verdeață până gazon natural cu microbi în aceeași aplicație. Pentru a utiliza, atașați sticla de pete Rascal la un furtun de grădină și pulverizați zona afectată. O sticlă acoperă 5.000 de metri pătrați.

pentru a accelera creșterea ierbii în zonele afectate, însămânțarea se poate face imediat după aplicare. Puteți aplica pete Rascal oricând de la prima ecologizare la începutul primăverii până la adormirea toamnei.

Rascal Spots este fabricat în SUA din compuși organici și bacterii nepatogene, care este sigur pentru peluze și nu va dăuna animalelor sau copiilor. Prețul de vânzare cu amănuntul este de 35 USD pentru o sticlă de litru. Pentru mai multe informații, sunați la 701-318-0690 sau vizitați www.rascalspots.com.

lenjerie de pat frumos

FotoBed.com oferă lenjerie personalizată pentru a vă personaliza zona de dormit. Serviciul unic transformă fotografiile într-o varietate de produse de lenjerie de pat. Cu FotoBed.com, puteți face pături foto personalizate, huse de duvet, Perne și fețe de pernă utilizând o gamă largă de imagini fotografice și modele digitale.

fotografiile realizate cu o cameră digitală de 3 Megapixeli sau mai mare vor funcționa aproape întotdeauna. Prim-planurile de înaltă rezoluție, cu focalizare clară, cu un contrast bun între subiect și fundal, vor funcționa cel mai bine.

așternutul este de înaltă calitate, moale, dar robust și lavabil la mașină. Comenzile unice variază de la $40 la $150 și livrate gratuit în două până la patru săptămâni.

pentru detalii despre produs, orientări de proiectare și citate, apel 888-368-6233 (888-FOTOBED). Pentru a vizualiza mostre sau pentru a găsi mai multe informații, vizitați www.fotobed.com.

Maggie Reed poate fi contactată la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.