cele mai bune albume Steely Dan din toate timpurile

amestecând melodie, pop și jazz, Steely Dan sunt considerate una dintre cele mai bune trupe de jazz rock din toate timpurile. Lista celor mai bune albume Steely Dan, inclusiv imagini ale copertelor albumului atunci când sunt disponibile. Această Discografie Steely Dan este clasată de la cel mai bun la cel mai rău, astfel încât albumele Steely Dan de top pot fi găsite în partea de sus a listei. Pentru a vă ușura, nu am inclus single-uri Steely Dan, EP-uri sau compilații, așa că tot ceea ce vedeți aici ar trebui să fie doar albume de studio. Dacă credeți că cel mai mare album Steely Dan nu este suficient de mare pe listă, atunci asigurați-vă că îl votați pentru a primi creditul pe care îl merită. Asigurați-vă că nu votați doar pentru albume apreciate de critici; dacă aveți un album preferat Steely Dan, atunci votați-l, chiar dacă nu este neapărat cel mai popular.

în timp ce Walter Becker și Donald Fagen au fondat Steely Dan în 1972, colegii de la Bard College au încetat să mai cânte live în 1974. Înainte de despărțirea lor în 1981, Steely Dan a devenit o trupă de studio formată din Baker, Fagen și o distribuție rotativă de muzicieni Legendari de sesiune. Din fericire pentru fani, trupa s-a reunit în 1993 și au făcut turnee de atunci.

dacă doriți să cunoașteți cel mai bun album Steely Dan din toate timpurile, această listă vă va răspunde la întrebare. Albumele variază de la Aja (1977) la Royal Scam (1976) la Sun Mountain (1996). Aceste CD-uri populare Steely Dan au fost votate de fanii muzicii din întreaga lume, astfel încât comanda nu este doar opinia unei persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.