Cel mai bun lubrifiant pentru rulmenți: ce grăsime este mai bună și când?

există tone de aplicații de orice grăsime rulment roată. De la unul la altul, veți avea unele beneficii specifice. Dar principalul motiv pentru a le folosi este de a proteja metalul de căldură și apă. În plus, ori de câte ori sunteți în căutarea pentru cele mai bune roata poartă grăsime, principalul motiv pentru a achiziționa este de a extinde durata de viață generală de rulmenți dumneavoastră.

dacă este vorba despre unsoarea grea de lungă durată, atunci vă vom recomanda cu Lucas. În afară de aceasta, unele sunt bune la controlul temperaturii, rezistente la apă și cântăresc presiunea extremă.

alegerile noastre de Top
 • cel mai bun general și versatil: Lucas Oil 10330
 • unsoare pe bază de înaltă performanță: Valvoline Moly-fortificat complet sintetic
 • grăsime rulment roată roșie: Allstar ALL78241
 • unsoare rulment roată de frână cu disc de înaltă temperatură: Mag 1 720 roșu
 • unsoare marină rezistentă la apă: Sta-Lube SL3121-14 oz
 • cel mai bun unsoare portabil: Dow Corning Molykote 33
 • rezistenta la temperatura: Royal Purple 01312 NLGI No. 2
 • remorcă cu barca grad Marin: Star Brite roată rulment unsoare
 • grele cerere: LubriMatic 11404-16 oz
 • grele rulment: Chevron Ultra-Duty unsoare Ep 2

Top 10 Cel mai bun unsoare pentru rulmenti

dacă vă întreb 10 baieti, puteți obține mai multe răspunsuri diferite, cum ar fi ceea ce ar fi cel mai bun unsoare rulment roată pentru remorci sau alte chestii. Ei bine, ele sunt adevărate în recenziile lor, deoarece găsesc acele grăsimi pe anumite necesități. Acum, vom explica ce unsoare ar fi mai bine performante în ce situație.

Valvoline Synthetic Grease-Moly-Fortified

Valvoline Moly-Fortified Gray full Synthetic Grease 1 LB

Valvoline este o unsoare Ep pe bază de înaltă performanță, care se ocupă cel mai bine cu aditivi de presiune extremă pentru roata remorcii de mare viteză.

punctul de cădere al acestui lubrifiant este un plus pe măsură ce îl vedeți că tolerează până la 500 de grade F. Prin urmare, atunci când rulmenții roților dvs. iau atât de multă sarcină și rezistă la temperaturi ridicate. Deci, veți rămâne în siguranță în mașină, indiferent cât de departe veți călători. Acesta este motivul pentru care îl marcăm ca fiind unul dintre cele mai bune lubrifianți pentru rulmenții roților pentru remorcile de călătorie.

principala atenție a grăsimii moly ep este de a avea 1% substanță disulfură de molibden. Prin urmare, se asigură cântărirea încărcăturilor grele pentru echipamentele agricole.

Pro
 • capacitate de rezistență la presiune ridicată și durează mult pentru roata remorcilor.
 • unsoarea sintetică funcționează excelent pentru discurile cu tambur și roțile RV.
contra
 • bule de aer sunt adesea observate la suprafața de jos, doar pompa un pic, atunci s-ar putea scăpa de asta.

Lucas Oil 10330 X-Tra Grease grele

Lucas Oil 10330 X-Tra Grease grele - 1 lb. Tub

Lucas este o unsoare multifuncțională atât pentru roata marină, cât și pentru roata auto. Această grăsime cu litiu este una dovedită care este testată pentru unsoare universală. Asigurarea multor scopuri credem că este cea mai bună grăsime pentru rulmenții roților pentru remorcile cu barca.

substanța complexă de litiu vine cu performanțe de rezistență la apă și are 560 de grade F din intervalul de temperatură. După ce am luat recenzii ale utilizatorilor reali, ceea ce ajungem să știm este despre beneficiile sale uimitoare de a elimina toată rugina și coroziunea pe termen lung. Pentru rulmenții roților, este o grăsime de uz general, deci dacă o utilizați pentru piese auto, atunci este bine să mergeți.

aceasta este cea mai potrivită pentru a fi cea mai bună unsoare pentru rulmenții de roți grele, deoarece, în comparație cu grăsimea obișnuită, durează de 3 ori mai mult. În câteva cuvinte, beneficii grele și de lungă durată.

Pro
 • este o cadă mai mare de grăsime la un preț accesibil, dar oferă cele mai bune servicii.
 • este gros și greu și, prin urmare, o mare pentru a sigila ceva și să-l aportul.
contra
 • amintiți-vă că nu este la îndemână să utilizați ca agent de îngroșare a săpunului cu litiu.

Allstar ALL78241 Timken roșu roată poartă unsoare

 Allstar ALL78241 Timken marca Premium roșu roată poartă unsoare 16 oz. Tub

TIMKEN este o unsoare roșie cu temperatură ridicată, special concepută pentru a asigura performanța în cazul aplicațiilor cu rulmenți cu discuri și tambur. Credem că este o grăsime excelentă pentru rulmenții roților auto, care oferă protecție în orice mediu provocator.

unsoarea roșie de curse vă permite să o utilizați pe ambalatorul de grăsime și rulment împreună cu montarea zerk. Să nu uităm să vă spunem că acest lucru vine ca un tip de îngroșător complex de litiu NLGI care asigură o stabilitate mecanică într-o mare măsură.

această cadă de 16 uncii este cea mai potrivită pentru tambur și disc de motociclete care rulează pentru sporturi de stradă, utilizate parțial și pentru bărci marine.

Pro
 • 90 zile de garanție limitată din fabrică.
 • se comportă excelent ca aditivi anti-uzură și rezistenți la apă.
contra
 • nu puteți utiliza această grăsime în scopuri de remorcă cu barca.

MAG1 720 grăsime roșie pentru rulmenții roților

Mag 1 720 grăsime roșie pentru rulmenții roților de frână cu disc de înaltă temperatură-1 lb.

Mag 1 este o alegere excelentă pentru dvs. atunci când aveți nevoie de suport excelent pentru frânele RV sau grăsimea de frână LB. Acest lucru este, de asemenea, pentru unsoare multifuncțională de tip litiu, care este utilizată pentru aplicații agricole și industriale.

odată ce ne aducem acest lucru, îl găsim ca o grăsime excelentă rezistentă înainte și după spălare. Chiar dacă este un fel de grăsime pentru rulmenți, aplicația sa este multifuncțională. De exemplu, îl găsim la îndemână pentru rotoarele ruginite și adăugăm acest lucru pentru știfturi și plăcuțe.

dacă frâna dvs. cu disc vă oferă timpul greu, atunci Mag ar fi o alegere excelentă, deoarece rezistă la temperatura extremă și este cea mai bună grăsime pentru rulmenții roților pentru mașinile de curse.

Pro
 • sigur pentru plastic și cauciuc și ușor de utilizat.
 • utilizarea unsorii la temperaturi ridicate pe piese mobile, cum ar fi îmbinările în U & rulmenți cu bile.
contra
 • unii utilizatori susțin că nu este la fel de gros ca alte grăsimi cu rulmenți.

Sta-Lube SL3121 unsoare marină

 Sta-Lube SL3121 unsoare marină rezistentă la apă-14 oz. Tub, Albastru

Sta-Lube este un albastru perfect, unsoare complex de aluminiu lipicios, care este recomandat pentru un scop rulment roți marine. Deoarece este special formulat cu o substanță polimerică care furnizează aditivi adezivi. În plus, funcționează excelent chiar și după spălare, astfel încât rezistă apei atunci când barca este sub apă.

unsoarea albastră lipicioasă, asemănătoare lipiciului, rezistă la frig extrem, astfel încât iarna nu trebuie să vă gândiți deloc la rulmenții roților bărcii. Ajungem să știm că acest lucru poate rezista cu ușurință sub zero grade C. În cele din urmă, îl recomandăm, deoarece păstrează murdăria și apa afară și, de asemenea, disipează căldura.

aplicarea comună este ca unsoare 4WD care efectuează pentru a avea grijă de toate echipamentele marine și barca la final. În afară de scopuri marine, poate servi, de asemenea, excelent pentru motociclete sportive, biciclete off-road și vehicule de teren.

Pro
 • acesta protejează bilele de frecare & rupere jos.
 • aditivi puternici și rezistență la apă.
contra
 • aveți grijă în timp ce utilizați această grăsime de rulment pentru roți marine, deoarece provoacă iritarea pielii.

Dow Corning Molykote 33 Lubrifiant Pentru Grăsime Medie

 Dow Corning Molykote 33 Lubrifiant Pentru Grăsime Medie 5.Tub 3oz 150g

Dow Corning introduce Marea grăsime portabilă care vine într-un tub. Prin urmare, atunci când a alerga afară de grăsime dumneavoastră regulate acest tub mic va intra în acțiune cu funcționarea grele. Credem că este o grăsime de litiu prietenoasă pentru călătorii, care se dovedește excelentă pentru a fi pusă în orice colț al mașinii. Prin urmare, într-o necesitate bruscă, îl veți găsi cu ușurință și îl veți folosi.

motivul cheie pentru a-l achiziționa este pentru vâscozitatea sa și l-am găsit ca lucruri încăpățânate care nu pleacă niciodată în afară de obiecte într-un timp greu. Funcționează excelent în timp ce ploile abundente sau ninsorile și disipează cu ușurință căldura fără a se descompune.

aceasta este o grăsime albă de litiu și rezistă doar la temperaturi scăzute pentru rulmenți, supape, inele O și piese din plastic/cauciuc/metal. Lucrul bun este să vă asigurați cu ambele aplicații uscate și umede și, de asemenea, vine cu o putere mare de lipire. Altele decât piese de vehicul, s-ar putea găsi la îndemână pentru prize electrice, switch-uri, sau contacte, precum și.

Pro
 • acest lubrifiant salvează piesele de ploi abundente și zăpadă fără a se destrăma.
 • ușor de transportat, portabil, și la îndemână pentru a utiliza ca oriunde & oricând.
contra
 • nu este suficient pentru lubrifierea pe tot terenul,trebuie să apelați la o altă grăsime trebuie.

Royal Purple 01312 NLGI No. 2

 Royal Purple 01312 NLGI No. 2 de înaltă performanță multi-scop sintetic Ultra performanță unsoare - 14.5 oz.

Royal Purple vine într-o sticlă asemănătoare unui tub, unde găsiți formula de grăsime sintetică. Această marcă și unsoare sunt în general de încredere, deoarece mulți utilizatori au renunțat, deoarece pot crește durata de viață generală a oricăror rulmenți.

principalul motiv pentru a cumpăra acest lucru este că poate rezista la presiuni extreme într-o perioadă grea, de asemenea, rezistă la temperaturi ridicate. În plus, piesele vehiculului dvs. vor economisi de la orice fel de oxidare, fără rugină. Această formulă sintetică pură necesită mai întâi eliminarea grăsimii vechi.

este o unsoare pe bază de NLG-2 care va servi ca unsoare obișnuită pentru rulmenții roților sau pentru îmbinările în U.

Pro
 • unsoare de înaltă presiune și temperatură ridicată.
 • lubrifierea asigură mobilitatea rulmenților și rezistă ruginii sau oxidării.
contra
 • trebuie să schimbați grăsimea de la rulmenții cu bile și să o aplicați din nou uneori când găsiți că se murdărește.

Star Brite roata poartă unsoare

Star Brite roata poartă unsoare - barca Trailer Marine grad - 14 OZ unsoare gun cartuș (026014)

Star Brite este o alegere excelentă pentru rulmenți roți remorcă, trapa balamale, trolii, pompare, și mult mai multe lucruri. Scopul principal al acestuia este de a vă proteja rulmenții marini de rugină, coroziune și, mai important, spălarea apei.

un alt motiv important pentru a-l achiziționa este accesibilitatea acestuia. Știm că grăsimea complexă cu litiu este mai durabilă pentru temperaturi ridicate și ieftină în comparație cu grăsimea sintetică. De asemenea, agenții de îngroșare sunt extrem de adaptabili pentru scopul marin care a spus că este pregătit să vă servească remorcile cu barca.

îl puteți folosi pentru rulmenți cu bile pentru bărci și alte puncte de contact în care puteți vedea o performanță excelentă, iar cel mai bun loc principal este să îl folosiți peste rulmenții care se descompun adesea.

Pro
 • funcționează excelent împotriva coroziunii marine.
 • Toate-cerere confirmă faptul că vehiculele marine necesare.
contra
 • dacă aveți de gând să-l utilizați în alt scop decât marin, atunci nu se poate dovedi satisfăcătoare.

LubriMatic 11404 remorcă marină

 Plews Edelmann LubriMatic 11404 rulment roată remorcă marină și grăsime de control al coroziunii, 16 oz. Can, Blue, Aqua

LubriMatic este pentru unsoare pentru rulmenți pentru roți marine sau non-marine. Dacă sunteți în căutarea pentru o unsoare care servește toate-scop ca având grijă de rulmenti disc, pivotant balamale trolii, și multe altele, atunci s-ar putea merge imediat!

în mod normal, unsoarea marină obișnuită are un punct de cădere mai mic, dar, deoarece LubriMatic servește pentru alte trăsături, vine cu 550 de grade F. De asemenea, va preveni generarea ruginii și va evita coroziunea, iar utilizarea acesteia pe vehiculele dvs. în mod regulat va prelungi durata de viață.

este formulat în mod normal cu formula insolubilă în apă, ceea ce îl face ideal pentru aplicații marine. De asemenea, credem că este pentru utilizare universală. Mai precis, este potrivit pentru cea mai bună grăsime pentru rulmenții roților pentru remorcile RV.

Pro
 • aplicații Multiple.
 • punct de cădere mai mare.
contra
 • nu este potrivit pentru uz industrial sau pentru echipamente agricole.

Chevron Ultra-Duty Grease Ep 2

Chevron Ultra-Duty Grease ep 2

când vine vorba de a face cu Chevron, atunci trebuie să spunem că este un lider în industria de echipamente de ungere. Pentru că se asigură că are uleiuri foarte rafinate și pe bază de vâscozitate și, mai important, infuzează particulele de îngroșare cu litiu-12 hidroxi stearat. Chevron EP grease este pentru aplicații versatile, cum ar fi să-l utilizați pentru cântărirea presiunii înalte împreună cu aderența. Prin urmare, aceasta este o potrivire bună pentru o gamă largă de aplicații.

în mod specific, ne-am sorta este cel mai bun unsoare în șoc de protecție de sarcină, de asemenea, pentru sarcină care transportă chestii, coroziune & protecție rugină, rezistent la apa, etc. Chevron vine cu o caracteristică tackiness și puteți găsi un dezavantaj cu ea, deoarece servește numai la temperaturi scăzute. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru o grăsime care trăsături de mare în high-temp, atunci acest lucru nu este pentru tine.

Chevron EP unsoare vine în culoarea roșie ca roșu n unsoare lipicios și datorită formulării EP, este de înaltă performanță ca ulei de absorbție a șocurilor cu protecție de film. Acesta este motivul pentru care îl recomandăm cu tărie pentru dvs. lucruri grele încărcate cu rulmenți sau pentru acea arenă specială în care vehiculele sunt supuse absorbției șocurilor.

Pro
 • vâscozitate adezivă.
 • cântărește o sarcină grea în cel mai dificil moment.
contra
 • această grăsime nu este eficientă la aplicațiile cu angrenaje deschise & servește la temperaturi scăzute.

consolare

în cele din urmă, am ajuns să ia ultima suflare aici, în acest articol.

sperăm că ați rezolvat-o cu ce lubrifiant ați optat. Să ne dăm seama din partea noastră, credem că o grăsime ar trebui să fie într-o varietate de operații, așa că vă sugerăm să folosiți Lucas Oil.

care vine cu o formulare versatilă uimitoare, indiferent în ce stare ar servi vehiculul dvs., va servi în toate anotimpurile în același ritm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.