ce sa port la lectii de dans in sala de bal

Ghidul tau pentru echipamentul de dans in sala de bal

daca ai vazut vreodata ‘Dancing with the Stars’, ai vazut o tinuta de dans nebuna, eleganta, indrazneata, senzationala si plina de farmec. Costumele de dans potrivite pot accentua rutina și pot adăuga încredere oricărui dansator. Dar nimeni nu vrea să experimenteze o defecțiune a garderobei sau să rupă tocurile la mijlocul spectacolului de dans. Selectarea celor mai bune echipamente de dans și alegerea ținutei de dans adecvate este foarte importantă – indiferent dacă concurați profesional sau luați lecții de dans în sala de bal socială la studioul nostru.
iată tot ce trebuie să știți despre sfaturile de modă de dans și alegerea pantofilor de dans de sală potriviți. Citiți ghidul nostru pentru începători despre ce să purtați la lecții de dans în sala de bal, inclusiv îmbrăcăminte de dans, pantofi de dans, recomandări de îmbrăcăminte de dans. Fii atent!

Pantofi de dans

pantofii de dans sunt esențiali pentru orice dansator de sală. Sunt o investiție în tine. Înălțimea pantofului, Materialul, designul vârfului (închis sau deschis) și întreținerea trebuie luate în considerare. Când cumpărați pantofi de dans, doriți un (1) toc scăzut, de susținere, (2) talpă din piele de căprioară și (3) calitate bună a materialului și marcă de dans. La lecțiile de dans de studio, începătorii de dans începători pot purta un pantof cu toc scăzut sau adidași de dans. Adidași de dans, pantofi de balet sau șosete de yoga pentru femei pot fi purtate pentru cursurile noastre de fitness sau balet.

 • Capeizo caracter dans tocuri
 • Latină strappy dans tocuri
 • papuci de balet
 • șosete yoga

Pantofi de dans pentru femei

majoritatea studenților de dans încep cu un pantof de dans de bază – fie un toc deschis Latin strappy, fie un toc de caracter de practică închis, cum ar fi pantoful de caractere Capezio pentru femei. Pantofii cu toc închis sunt cei mai buni pentru dansul în stil neted, cum ar fi valsul și foxtrotul. 2.Înălțimea pantofului de 5 ” și culoarea Nude în tonuri de carne sunt de obicei înălțimea standard a călcâiului și opțiunile de culoare atât pentru stilurile de dans Latin, cât și pentru cele netede. Tocurile mai înalte (mai înalte de 3,25″) nu sunt recomandate, deoarece este mai greu să echilibrezi și să menții mersul adecvat în timpul lecțiilor. Dansatorii intermediari până la avansați pot selecta pantofi cu toc mai înalt pentru dansul de Tango. Pantofii de Tango sunt adesea mai strălucitori, cu mai multe înfrumusețări și pot fi colorați în diferite nuanțe sau paiete adăugate.

Întreținerea pantofilor de dans

indiferent de pantofii de dans pe care îi alegeți, vă recomandăm cu tărie să nu purtați pantofii de dans în afara sălii de bal. Purtarea pantofilor de dans ca uzură tipică pe stradă poate deteriora talpa. Cel mai bine este să vă păstrați pantofii într-o pungă de pantofi de dans și să aduceți pantofii în studioul nostru de dans. Dacă ajungeți cu 5 minute mai devreme, veți avea suficient timp pentru a vă schimba pantofii de dans înainte de începerea clasei. Bilele cu miros de pantofi sunt, de asemenea, recomandate pentru cea mai bună întreținere zilnică și pentru a evita mirosurile înțepătoare din antrenamentele noastre de dans.

Tinuta De Dans: Ce să poarte la lecții de dans sala de bal

 • Flowy dans Fusta
 • fusta lunga de dans pentru stiluri netede
 • Dans Latin Fusta
 • Flamenco Belly Dance Fusta

moda dansului de sală evoluează mereu; nuanțele, grafica și modelele pot uimi publicul în timpul spectacolelor. Cu toate acestea, în lecțiile de dans, hainele dvs. ar trebui să permită mișcări flexibile și să curgă cu corpul. Confortul este cheia. Îmbrăcămintea strânsă poate restricționa mișcările de dans.

îmbrăcăminte de dans recomandată pentru femei

deși fustele de dans sunt opționale, multe dintre dansatoarele noastre preferă să poarte fuste midi curgătoare și fuste întinse drapate pentru numerele latine. Fustele maxi din sifon mai lungi și chiar rochiile maxi sunt excelente pentru stiluri netede. O fustă simplă, în stil balet, poate fi, de asemenea, o alternativă confortabilă pentru fiecare dans.

cursuri de dans de nuntă

la lecțiile noastre de dans de nuntă, recomandăm cuplurilor să practice întotdeauna în pantofii de dans aleși. Multe mirese vor purta adesea un voal de practică de dans de nuntă, în timp ce domnișoarele de onoare aduc fuste de dans din buric pentru a scutura caloriile la atelierele noastre distractive de coregrafie de fitness.

Costume De Dans: Ce să poarte pentru a efectua

 • moda dansului anilor 1920
 • Accesorii de dans Charleston
 • cravate pentru bărbați
 • mască de mascaradă

zicalele” rochie pentru a impresiona „și” rochie pentru locul de muncă pe care doriți ” se pot aplica, de asemenea, la spectacole competitive de dans în sala de bal. Moda dansului amplifică strălucirea și strălucirea spectacolelor de dans în sala de bal. Dacă dansați un stil Charleston din anii 1920, de exemplu, purtând o rochie distractivă cu franjuri sau o rochie maxi Gatsby-like, cu accesorii pentru petreceri de dans din anii 1920, vă poate aduce cu ușurință starea de spirit pentru a efectua. Un accesoriu simplu, cum ar fi o mască de petrecere mascaradă sau papion pentru bărbați, aduce un element suplimentar de teatralitate unei rutine de vals inspirată de fantoma Operei. Indiferent dacă participați la spectacolul nostru Spotlight, concurați la un eveniment Pro-Am dancesport sau participați la una dintre petrecerile noastre lunare de dans – moda dvs. de dans aleasă prezintă personajul de dans de sală pe care îl jucați cu o încredere mai deplină.

echipament de dans: exerciții de întărire

două beneficii pentru sănătate pentru învățarea dansului în sala de bal includ o postură mai bună și mai multă flexibilitate. Pentru a vă îmbunătăți întinderea dansului sau pentru a vă relaxa mușchii strânși, ați putea lua în considerare utilizarea unei benzi de întindere a dansului și a unui băț de masaj cu role de spumă musculară. Ambele elemente pot ajuta călătoria dvs. de dans și sunt puternic sugerate pentru dansatorii noștri competitivi.

 • Trupa De Dans Stretch
 • Role De Spumă Musculară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.