Ce înseamnă să fii o centură neagră-Tigon Martial Arts

recent I-am rugat pe membrii clubului Black belt să scrie un eseu intitulat „Ce înseamnă centura neagră pentru mine”. Citirea a ceea ce aveau de spus elevii mei m-a determinat să mă așez și să-mi adun propriile gânduri pe această temă. Am fost plăcut surprins de ceea ce au avut de spus elevii mei. Mulți au simțit că o centură neagră nu era doar ceva ce purtai în jurul taliei, ci în schimb o stare de spirit. Mai mulți studenți au comentat cât de greu ar fi să câștigi o centură neagră și că această provocare a făcut din black belt ceva ce merită să ai. Alții au comentat despre modul în care atributele obținute de-a lungul drumului către centura neagră, cum ar fi caracterul, autocontrolul și disciplina, sunt ceea ce intră în a face pe cineva o centură neagră.

pentru a înțelege ce înseamnă să fii o centură neagră, trebuie mai întâi să înțelegi călătoria spre a deveni o centură neagră. Este o călătorie care poate fi destul de lungă și dificilă uneori, dar foarte plină de satisfacții. În majoritatea școlilor elevii progresează prin mai multe centuri colorate, fiecare o treaptă pe scară până la centura neagră. Este de lucru pentru a atinge fiecare nou rang pe care elevii învață să stabilească obiective și de a dezvolta disciplina și să se concentreze, împreună cu multe alte atribute care merg în a face o centură neagră. Dezvoltarea acestei mentalități nu este ceva care se întâmplă peste noapte. Este o transformare care necesită mulți ani de muncă grea și dăruire.

artele marțiale nu sunt doar un mijloc de autoapărare, ci și un mod de viață. Este o stare de spirit care se desfășoară pe parcursul călătoriei celor de a deveni o centură neagră. Majoritatea studenților care încep această călătorie caută să primească o centură neagră. Atunci când își dau seama că o centură neagră nu este ceva ce câștigi, ci ceva ce devii, vor înțelege cu adevărat ce înseamnă să fii o centură neagră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.