Ce Înseamnă Să Fie De Acord?

când căutați prin site-uri de listare a proprietăților pentru o nouă proprietate închiriată, este posibil să fi întâlnit termenul ‘let agreed. Acest termen înseamnă că a fost încheiat un acord între proprietar sau agentul de închiriere și un potențial chiriaș. S-ar putea să credeți că este destul de ilogic să păstrați această proprietate afișată pe site.

cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul ca această proprietate să iasă imediat de pe piață. Proprietatea nu este încă închiriată și poate fi modificată. Prin urmare, este convenabil să puteți urmări o proprietate care vă interesează, mai degrabă decât să vedeți că a părăsit site-ul și să uitați de el.

 să fie de acord

Let Agreed

ce înseamnă ‘let agreed’?

deci, ‘let Agreed’ înseamnă că a fost încheiat un acord în principiu între proprietar și potențialii chiriași. Este posibil să fi fost plătit un depozit de deținere. Această sumă este de obicei evaluată la aproximativ o săptămână chirie. Cu toate acestea, înainte ca o afacere să poată fi finalizată și chiriașii să se poată muta, verificările de referință trebuie finalizate. Pot fi colectate verificări de Credit, verificări de Imigrări și referințe de la proprietarii anteriori. Aceasta este pentru a asigura proprietarul că potențialii chiriași își vor îndeplini termenii și condițiile.

în cele mai multe circumstanțe, din păcate, dacă vedeți o proprietate ca ‘let agreed’ este probabil va deveni indisponibil. Acest lucru este cu excepția cazului în care ceva se încadrează cu oferta potențialilor chiriași. În această etapă este cel mai bine să nu pentru a obține inima ta stabilit pe proprietate revenirea la piață.

nu pierde orice speranță cu toate acestea. Nimic nu a fost convenit legal în acest moment. Dacă sunteți cu adevărat interesat de această proprietate, contactați agentul de închiriere pentru a primi alerte pentru disponibilitatea acestei proprietăți. Dacă faceți acest lucru și Acordul se încadrează, veți fi următorul în linie pentru a închiria acea proprietate

asigurați-vă că nu vă investiți prea mult în acest rezultat, deoarece este rar. Adesea, Notificarea ‘let agreed’ este pur și simplu o măsură de precauție înainte de încheierea acordului Oficial.

ce înseamnă’ let ‘în comparație cu’ let agreed?’

după cum am menționat anterior, o proprietate ‘let agreed’ înseamnă că există un acord, dar un contract nu a fost încă semnat. Odată ce toate referințele sunt finalizate și contractul de închiriere a fost semnat, proprietatea este apoi ‘lasa.’

pot exista, de asemenea, variații în cadrul acordurilor încheiate între proprietari/agenți de închiriere și chiriași.

  • contract de închiriere asigurat shorthold (AST)

acestea sunt cele mai comune forme de contract de închiriere între proprietari și chiriași. Este o formă standardizată de acord care este recunoscută de legea locuințelor din Marea Britanie. Acest Acord garantează drepturile chiriașilor de a închiria și de a se bucura de proprietate pentru o perioadă convenită de timp. De asemenea, oferă proprietarului dreptul de a relua posesia proprietății odată ce contractul se încheie.

există diferențe între închirierea și închirierea unei proprietăți sau sunt același lucru?

‘închirierea’ și ‘închirierea’ sunt de obicei utilizate în mod colocvial și sunt interschimbabile. Ambele înseamnă că un chiriaș plătește chirie unui proprietar în acord cu un contract de a locui într-o proprietate.

într-un sens literal, un chiriaș închiriază o proprietate de la un proprietar. În timp ce, un proprietar lasă o proprietate chiriașului. Cu toate acestea, marea majoritate a oamenilor înțeleg oricare dintre termeni în acest context.

ce înseamnă să închiriezi o proprietate?

un alt termen care apare în discuția despre închiriere și închiriere este leasingul. Un contract de închiriere este un acord pe termen lung în comparație cu închirierea, care este de obicei pe termen scurt. Cu toate acestea, un contract de închiriere este încă un contract de închiriere.

este mai probabil să vedeți termenul de închiriere în clădirile comerciale decât în spațiile de cazare închiriate.

De ce sunt promovate proprietăți ca ‘let agreed’ atunci când acestea nu sunt de fapt va fi disponibil pentru chirie?

găsirea unei proprietăți care ar putea fi casa ta de vis poate fi cu adevărat interesantă. Cu toate acestea, a vedea că este ‘să fie de acord’ poate fi sfâșietor. S-ar putea să vă întrebați de ce se deranjează să păstreze proprietatea online, este doar pentru a dezamăgi oamenii la fel ca tine?

există câteva motive pentru care închirierea site-urilor păstrează de fapt o proprietate online după ce este lăsată de acord.

  1. în ciuda faptului că proprietatea este în afara pieței, cu potențiali chiriași care se pregătesc să se mute, nu este complet garantat că acordul va fi definitiv. Este puțin probabil să cadă în acest stadiu, dar asta nu înseamnă că nu pot apărea circumstanțe neprevăzute. Listarea proprietății ca ‘let agreed’ permite altor potențiali chiriași să fie conștienți de proprietate. Acest lucru le permite să intre în contact pentru a înregistra interesul lor, ceea ce face procesul mai ușor pentru agentul de închiriere și proprietarul ar trebui să chiriașilor curent cad prin.
  2. afișarea proprietăților care sunt clasificate drept ‘let agreed’ poate fi benefică pentru potențialii chiriași și pentru orice alte părți interesate de piețele locale de închiriere. Acesta oferă o indicație a modului în care piața se comportă în prezent. Dacă monitorizați proprietățile într-o zonă în care doriți să vă mutați și observați un număr mare de proprietăți care sunt listate și apoi devin rapid ‘să fie de acord’, veți ști că piața se mișcă rapid și trebuie să acționați rapid.
  3. mulți oameni tind să răsfoiască site-urile de listare a proprietăților și să salveze proprietăți pentru a reveni mai târziu. În loc de a șterge proprietatea cu totul, lăsând individul fără o explicație, să convenit oferă informații utile în ceea ce privește statutul său. Dacă doresc apoi să acționeze asupra proprietății în ultimul moment, pot contacta agentul pentru a-și înregistra interesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.