Cât Timp Trebuie Lăsate Cablurile De Încălzire Pe Acoperiș? – Modernizate acasă

cât timp ar trebui Cabluri de încălzire acoperiș fi lăsat pe

baraje de gheață poate face ravagii pe o casă și duce la probleme structurale. Proprietarii de case ajung să se ocupe de vopsea blistered și deteriorarea pereților, tavanelor și acoperișului. Dacă locuiți într-o zonă predispusă la baraje de gheață, cablurile de încălzire a acoperișului sunt unul dintre cele mai bune pariuri pentru a combate aceste probleme. Odată instalate, aceste cabluri pot fi lăsate pe acoperiș pe tot parcursul anului.

cablurile de încălzire a acoperișului trebuie lăsate aprinse numai în timpul nopții și în timpul zilei, dacă vremea este sub 40 de grade Fahrenheit sau este înghețată. Este recomandat să nu le lăsați timp de 24 de ore pe zi, dar puteți, dacă aveți absolut nevoie, mai ales în timpul furtunilor.

porniți manual sistemul cu câteva ore înainte ca zăpada să înceapă și opriți sistemul odată ce zăpada și gheața s-au topit. Senzorii de zăpadă / gheață sunt, de asemenea, disponibili pentru a porni și opri automat sistemul.

nu vrei să o faci singur?
obține gratuit, zero-angajament citate de la contractori pro aproape de tine.

găsiți contractori locali

pericolul barajelor de gheață

după o furtună puternică de zăpadă, există pericolul formării barajelor de gheață. Pe măsură ce zăpada începe să se topească, se scurge de pe acoperiș, dar se îngheață lângă margine. Pe măsură ce acest ciclu continuă peste iarnă, se formează o bancă uriașă de gheață de-a lungul acoperișului. Odată ce se formează, zăpada topită continuă să se adune în spatele ei.

de-a lungul timpului, apa captivă își face drum sub zona zoster. Acest lucru poate provoca scurgeri și daune extinse casei dvs.

ce este un cablu de căldură pe un acoperiș?

un răspuns la combaterea barajelor de gheață este instalarea cablurilor de căldură. Cablurile De degivrare sunt special concepute pentru a fi utilizate pe acoperiș și în jgheaburi. Sunt fire electrice de încălzire izolate, rezistente la impact, lumina soarelui și umiditate.

cablurile de căldură sunt așezate peste streașină și pot fi introduse și în jgheaburi. Cablurile pompează căldura pentru a împiedica înghețarea zăpezii topite înainte de a putea rula pe jgheaburi și în curte.

cablurile de încălzire sunt instalate într-un model de buclă, creând arcuri de-a lungul fundului acoperișului. Înălțimea buclei ar trebui să fie de 6 până la 12 inci mai lungă decât consola. Buclele sunt distanțate la 24 de centimetri între vârfuri și văi. Un clip este plasat la fiecare picior de-a lungul marginii acoperișului.

Cabluri de căldură pentru un acoperiș metalic

majoritatea cablurilor de încălzire a acoperișului vândute sunt proiectate pentru acoperișuri asfaltice. Dacă aveți un acoperiș metalic, asigurați-vă că cablurile de încălzire sunt destinate unui acoperiș metalic. Cablurile de căldură sunt atașate la un acoperiș metalic cu mini cleme speciale care se fixează în siguranță pe benzile de unghii de pe acoperișurile metalice. Acestea sunt diferite de clemele utilizate pe acoperișurile asfaltice.

costurile de operare ale cablurilor de încălzire

un sistem de degivrare a acoperișului vine cu costul inițial al materialelor și instalării. După aceasta, există costurile lunare de operare. Acestea vor apărea pe factura electrică. Un acoperiș care are o lungime de 120 de picioare va folosi aproximativ 290 de picioare de cablu. Aceste cabluri folosesc aproximativ 8W de putere pe picior liniar.

media națională pentru costul energiei electrice este de aproximativ 11 cenți pe kilowatt-oră. Dacă cele 290 de picioare de cablu utilizează 55 kWh pe zi, acest lucru va ajunge la 6,05 USD pe zi. Dacă sistemul dvs. rulează continuu timp de 30 de zile, Costul va fi de 181,50 USD. Acest lucru se poate adăuga rapid, deci este mai bine să utilizați sistemul numai atunci când este necesar.

puteți porni și opri sistemul manual atunci când există zăpadă sau gheață pe acoperiș. O altă opțiune este instalarea unui senzor de zăpadă / gheață pentru a porni și opri automat sistemul. Temperaturile maxime pentru cablurile de încălzire variază de la 150 de grade la 500 de grade Fahrenheit.

diferența dintre cablurile de încălzire și banda de încălzire

cablurile de încălzire sunt rigide, în timp ce banda de încălzire este flexibilă. Banda de încălzire este vândută în lungimi fixe și este flexibilă pentru a se potrivi în locuri strânse sau în zone ciudate. Banda de încălzire se poate încălzi și este de obicei utilizată în zone mai mici.

instalarea cablului termic

este posibil să instalați singur Cabluri de încălzire, dar se recomandă angajarea unui profesionist. Instalarea corectă este cheia pentru o viață lungă și o performanță solidă. Cablurile trebuie poziționate și fixate corect. De asemenea, este necesară o priză GFCI în aer liber. Dacă nu aveți unul, va trebui să angajați un electrician pentru a instala unul.

sistemul va trebui, de asemenea, să fie proiectat în funcție de dimensiunea și forma acoperișului. Orientarea solară și direcția vântului sunt, de asemenea, factori de luat în considerare. Veți ști că sistemul este proiectat corect atunci când lucrați cu un profesionist cu experiență.

costul mediu pentru materiale și instalare este între 500 și 600 USD la 100 de metri de cablu. Puteți economisi niște bani achiziționând singur materialele. Majoritatea contractorilor își majorează proviziile. Dacă puteți furniza materialele și plătiți doar pentru muncă, prețul va fi mai mic.

de unde să cumpărați cabluri de încălzire pe acoperiș

cablurile de încălzire pe acoperiș pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor majore de hardware, inclusiv Lowe ‘ s, Home Depot și Menards. De asemenea, pot fi achiziționate online de pe site-uri precum Amazon, Northern Tool, Wayfair și Zoro.

costurile vor depinde de lungimea și puterea cablurilor. Găsiți lungimi de la 30 de picioare la 240 de picioare și putere de la 150 la 1200. Prețurile variază de la aproximativ $.60 pe picior liniar la $1.50 pe picior liniar. Majoritatea kiturilor vin cu cleme și distanțiere.

Ar Trebui Să-Mi Iau Cablurile De Încălzire În Jos În Fiecare Primăvară?

este cu siguranță posibil să luați cablurile în jos, dar nu este o idee bună. Procesul de instalare este destul de implicat. Cablurile de încălzire sunt rezistente și ținute pe loc de cleme durabile. Odată ce sunt instalate, acestea sunt menite să rămână ani de zile. Nu necesită întreținere regulată.

repararea cablului de încălzire a acoperișului

unele sisteme de cablu de încălzire și instalatori vor oferi o garanție. Utilizați acest lucru pentru reparații atunci când este necesar și aplicabil. Testați-vă sistemul înainte de prima ninsoare pentru a vă asigura că funcționează. Dacă nu, apelați un profesionist pentru a inspecta sistemul și pentru a efectua reparații, dacă este necesar.

păstrați informațiile instalatorului la îndemână pentru aceste instanțe. Cablurile se vor uza și trebuie înlocuite la fiecare 3 până la 5 ani.

de ce prevenirea barajului de gheață este cea mai bună

s-ar putea să credeți că puteți scăpa de un baraj de gheață după ce s-a format. Cu toate acestea, spargerea gheții cu dalta sau ciocanul poate fi periculoasă pentru tine și acoperișul tău. Utilizarea sării nu va face prea mult bine și va dăuna plantelor de sub acoperiș. Cel mai bun mod de a face față barajelor de gheață este de a le împiedica să se întâmple.

alte metode de prevenire a barajelor de gheață

cablurile de încălzire funcționează bine, dar există și alte câteva lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza Barajele de gheață. Acestea includ:

  • adăugarea de izolare la podea mansarda
  • creșterea ventilație mansarda pe streașină și creasta
  • asigurându-vă că toate conductele de evacuare din bucătărie și baie aerisire la exterior, nu mansarda
  • instalarea intermitent în jurul coșuri de fum
  • etanșarea orice scurgeri de aer
nu vrei să o faci singur?
obține gratuit, zero-angajament citate de la contractori pro aproape de tine.

găsiți contractori locali

întrebări conexe

cât durează cablurile de încălzire pe acoperiș?

cablurile de încălzire pe acoperiș durează în general între 3 și 5 ani. Cablurile de încălzire care sunt utilizate mai des se vor uza mai repede decât cele utilizate cu ușurință.

când trebuie să pornesc cablurile de încălzire?

dacă porniți și opriți manual cablurile de încălzire, porniți-le când se așteaptă zăpadă. Zăpada poate începe să se topească imediat dacă cablurile sunt pornite cu o oră sau două înainte de a începe să ningă.

merită cablurile de încălzire pe acoperiș?

răspunsul la această întrebare este unic pentru fiecare proprietar. Pentru mulți, Barajele de gheață se formează deoarece prea mult aer cald se scurge în pod. Abordarea problemelor precum izolarea slabă sau ventilația pot împiedica formarea barajelor de gheață. Greblarea acoperișului vă poate ajuta, de asemenea.

cu toate acestea, există cazuri în care cablurile de încălzire a acoperișului sunt absolut necesare. Dacă casa dvs. are unele defecte de proiectare și nimic din ceea ce faceți nu ține Barajele de gheață departe, acestea merită cu siguranță.

suntem o echipă de proprietari pasionați și entuziaști de îmbunătățire a casei care se bucură de împărtășirea sfaturilor de îmbunătățire a casei, menaj, decorare și grădinărit cu alți proprietari de case! Fie că sunteți în căutarea unui ghid pas cu pas pentru fixarea unui aparat, curățarea covorului sau chiar ridicarea unui gard, vă acoperim.

publicat recent

link către Cât costă conversia într-o piscină cu apă sărată?

o piscină ar putea dovedi a fi un plus fantastic pentru proprietatea dumneavoastră. Pe termen scurt, puteți utiliza noua piscină pentru a vă distra sau chiar pentru a vă antrena. Pe termen lung, potențialii cumpărători pot…

link către Cât costă o piscină plonjată?

mulți proprietari de case visează să construiască într-o zi o piscină, dar nu este întotdeauna o opțiune. Fie că este din cauza costurilor sau a lipsei de spațiu, construirea unui nou bazin poate pur și simplu să nu fie fezabilă pentru ei….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.