câți ani trebuie să aibă copilul dvs. pentru a începe să lucreze?

pe măsură ce tinerii academicieni și sportul devin mai competitivi, părinții caută modalități de a-și separa copiii de mulțime. Ca urmare, formarea suplimentară a tinerilor devine din ce în ce mai populară, iar copiii încep din ce în ce mai tineri.

cu o generație în urmă, copiii nici măcar nu au început antrenamentul structurat cu greutăți până la liceu. Acum, primesc ocazional apeluri telefonice de la părinți care mă întreabă despre serviciile mele pentru copiii lor de opt și nouă ani. Am întors politicos copiii care, după părerea mea, erau prea mici, explicându—le părinților că aș prefera să-i fac să exploreze și să-și dezvolte atletismul și dragostea pentru fitness, deși se mișcă, aleargă și joacă cât mai multe sporturi-și în câțiva ani se pot întoarce și pot vorbi cu mine.

antrenament sportiv pentru tineri

din ceea ce am observat, 12 sau 13 ani este vârsta potrivită pentru a începe un program adecvat de forță și condiționare. Atenția tinerilor sportivi nu este grozavă și, de prea multe ori, ajung să facă lucruri pe care nu ar trebui să le facă și să fie răniți.

sportivii mai tineri sunt, de asemenea, mai puțin în ton cu corpul lor decât colegii lor mai în vârstă. Cei sub 12 ani înțeleg mai greu cum să-și miște corpul în mod corespunzător și cum să facă ajustări. Este posibil ca sportivii adolescenți timpurii să nu efectueze mișcările corect inițial, dar de obicei au o capacitate mai bună de a înțelege indiciile unui antrenor și de a face ajustări.

chiar și atunci când sportivii au 12 sau 13 ani, ar trebui să îndeplinească încă câteva alte condiții prealabile înainte de a începe un program de forță și condiționare.

copilul trebuie să vrea să antreneze

ceea ce își doresc antrenorii sau părinții poate fi mult diferit de ceea ce își dorește un copil. Tinerii sportivi pot fi indiferenți la început, când ideea este propusă pentru prima dată, cel mai probabil pentru că nu știu la ce să se aștepte. Ei nu pot da un răspuns definitiv la întrebarea dacă vor să se antreneze. Antrenarea unui atlet dezinteresat este în cel mai bun caz zadarnică.

îmi place să ofer o sesiune de probă, astfel încât copilul să poată înțelege mai bine ce este implicat și să pot cunoaște copilul puțin mai bine. Părinți: dacă vă lăsați copiii să decidă dacă doresc să se antreneze, veți evita o mulțime de dureri de inimă pe drum.

nu adăugați mai mult la o placă completă

la fel ca în orice altceva, execuția tehnică adecvată și repetițiile produc rezultate mai bune. Cu toate acestea, adăugarea pregătirii fizice ca încă o așteptare în programul deja complet al copilului dvs. nu este o idee grozavă. Aceasta poate duce la recuperare slabă și potențial mai multe leziuni.

găsiți un timp de oprire, fie între anotimpuri, fie vara. Antrenamentul în afara sezonului timp de câteva săptămâni sau luni, chiar și o dată pe săptămână, este o modalitate bună de a ajuta la construirea fundației unui atlet fără a-l copleși.

găsiți un Program care se concentrează pe Succes

căutați un mediu pozitiv. Sala de greutate nu ar trebui să fie un loc în care copilul dvs. este bătut mental sau fizic. Da, fiecare copil ar trebui să fie provocat din când în când, dar cele mai importante lucruri pe care le pot lua de la sala de sport atunci când sunt tineri sunt un sentiment de împlinire și un sentiment de încredere.

formatorul ar trebui să învețe bazele adecvate ale mișcării, făcând Programul progresiv în mod corespunzător, dar fără a se deplasa prea repede cu dificultăți de mișcare și greutate. Cel mai important, formatorul ar trebui să ofere întotdeauna feedback pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.