Best Firless Jigsaw Reviews 2021

în căutarea noastră pentru cel mai bun Jigsaw fără fir, descoperim mai multe opțiuni excelente

în timp ce unii oameni se gândesc la jigsaws doar ca unelte de prelucrare a lemnului, sunt instrumente versatile care își găsesc drumul pe aproape fiecare șantier al contractantului la un moment dat. Alegerea celui mai bun puzzle fără fir este mai mult decât confortul fără cablu. Sunt la fel de puternice ca modelele cu fir, iar unele au seturi de caracteristici incredibil de bogate.


cele mai bune lame de puzzle

calitatea tăierii se reduce la lamă—așa că am vrut să începem acolo. Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de alegerea celor mai bune lame de puzzle. Apelăm în mod constant la Bosch datorită istoriei lor profunde atât a dezvoltării puzzle-ului, cât și a lamei. Ei au o gamă completă de lame standard și de specialitate pentru a acoperi doar despre orice s-ar putea cere puzzle-ul să facă. Pentru un set excelent de uz general, consultați setul de lame din lemn și metal din 10 piese Bosch (T5002).

cele mai bune lame pentru Jigsaw | set de lame pentru Jigsaw din lemn și Metal Bosch din 10 piese
 • 11-14 lame de tăiere metalice de bază TPI (2)
 • 17-24 lame de tăiere metalice de bază TPI (2)
 • 12 lame de defilare de bază TPI(2)
 • 10 TPI curat lame de tăiere a lemnului(2)
 • 5-6 TPI lame rapide de tăiere a lemnului (2)

cel mai bun Jigsaw fără fir General

Dewalt 20V Max XR Jigsaw

cel mai bun Jigsaw fără fir | DeWalt 20V Max XR

indiferent dacă doriți un mâner superior sau un stil de prindere a butoiului, noi a ales DeWalt 20V Max XR ca cel mai bun puzzle fără fir în general. Viteza sa de tăiere nu a fost la fel de rapidă ca unele dintre celelalte, dar controlul vibrațiilor a fost mai bun și a menținut deformarea lamei până la nimic pe tăieturile dure. Pentru modelul mânerului superior, înălțimea inferioară ne-a dat un sentiment de control mai bun.

cu ambele versiuni, comenzile par bine plasate și ușor accesibile, fără a fi nevoie să vă mișcați mânerul. Acest lucru a fost vizibil mai ales pe mânerul butoiului, unde multe dintre mâinile echipei noastre de testare nu au putut ajunge la comutatorul de pornire/oprire de pe alte modele. Deși există câteva compromisuri de luat în considerare, DeWalt ne-a oferit cea mai bună experiență generală de tăiere.

cea mai rapidă tăiere

Milwaukee M18 puzzle combustibil

cel mai rapid puzzle de tăiere / Milwaukee M18 combustibil

nu toată lumea trebuie să taie 2x și alte materiale groase, astfel încât cea mai rapidă viteză nu este întotdeauna o prioritate ridicată. Cu toate acestea, există mai multe care fac reduceri rapide, iar Milwaukee ne-a arătat cea mai mare viteză de tăiere. Rețineți că trebuie să angajați o acțiune orbitală pentru a obține cele mai rapide tăieturi și asta vă va lăsa cu o margine mai aspră.

cea mai bună precizie și Control

Makita 18V LXT Jigsaw

cea mai bună precizie și Control | Makita 18V LXT

pentru a obține cea mai bună precizie și control, aveți nevoie de o combinație de linie de vedere (o suflantă de praf ajută cu adevărat), urmărire și control al deformării. Un control bun al vibrațiilor este, de asemenea, un mare ajutor pentru a vă împiedica mâinile să obosească. Niciun alt ferăstrău nu a făcut acest lucru la fel de bine ca Makita în testele noastre, atât mânerul superior, cât și designul de prindere a butoiului excelând.

cea mai bună valoare Jigsaw fără fir

Kobalt 24V Jigsaw fără perii

cea mai bună valoare | Kobalt 24V Jigsaw

există câteva ponturi de valoare foarte solide, și am ales Kobalt ca cea mai bună valoare puzzle fără fir. Are un set de caracteristici foarte bine rotunjit pentru prețul său de 129 USD. Cu toate acestea, performanțele sale impresionante de tăiere îl diferențiază. Chiar dacă se ridică la doar 3000 SPM, a tăiat cu viteze mult mai apropiate de ferăstraiele de top decât sugerează specificațiile sale.

cel mai bun buget fără fir Jigsaw

Hart 20V Orbital Jigsaw

cel mai bun buget | Hart 20V Jigsaw

la doar $54 pentru instrumentul gol și $89 pentru kitul cu o baterie 1.5 Ah și un încărcător, nu există o modalitate mai bună de a începe cu jigsawing fără fir pe un buget decât cu jigsaw Hart 20V. Cu o acțiune orbitală selectabilă, un glisor de viteză variabilă, un buton de blocare și multe altele, are un set de caracteristici surprinzător de bogat pentru prețul său. Obțineți mai multe informații pe site-ul Hart Tools.

cel mai bun Jigsaw fără fir după marcă

cel mai bun Jigsaw fără fir Bosch: 18V JSH180B

cel mai bun Jigsaw fără fir Bosch

jigsaw-ul fără fir Bosch este puțin mai lent în viteza de tăiere decât celelalte, dar acesta este un operator neted. Controlul vibrațiilor sale este excelent și ne place că are o înălțime mai mică pentru un ferăstrău cu mâner superior care ne oferă o senzație mai bună de control. Nu există o mulțime de clopote și fluiere pentru asta. În general, se simte bine construit, iar prețul său de 149 USD este foarte rezonabil pentru un model Pro-level.

cel mai bun puzzle fără fir DeWalt: 20V Max XR fără perii DCS334 / DCS335

cel mai bun Jigsaw fără fir DeWalt

am spus destul de mult totul mai sus-jigsaw-urile fără fir DeWalt ne-au oferit cea mai completă experiență de tăiere dintr-un grup de concurenți cu adevărat excelenți. Faptul că puteți obține această performanță fie într-o configurație de top-mâner sau baril-prindere face mult mai bine.

Cel Mai Bun Jigsaw Fără Fir Hart: 20V HPJS01

cel mai bun Jigsaw Hart fără fir

ca alegerea noastră pentru cel mai bun puzzle fără fir buget, Hart pune pur și simplu o mulțime de caracteristici împreună într-un pachet ieftin. Un glisor de viteză variabilă se combină cu un buton de blocare și trei setări orbitale (plus off) pentru a vă asigura că vă puteți controla tăieturile. Deși designul său nu este la fel de rafinat ca modelele mai scumpe, am reușit să obținem rezultate de calitate din acest kit sub-$100. Acest instrument pare perfect pentru pasionatul DIY sau pentru oricine dorește un puzzle pentru proiecte ușoare.

Cel Mai Bun Puzzle Fără Fir Flex: 24V fără perii FX2231-Z/FX2221-Z

cel mai bun Jigsaw fără fir Flex

Flex este una dintre cele mai rapide ferăstraie fără fir de tăiere cu o rată de accident vascular cerebral 3500 SPM. Se îndepărtează de cadranele tradiționale de viteză variabilă cu 4 viteze electronice și un mod automat eficient. De asemenea, are un buton pentru a opri lumina LED dacă preferați să nu o utilizați. Despre singura caracteristică pe care au rămas-o au fost modificările conice fără instrumente.

designul versiunii de prindere a butoiului este ergonomic mai bun decât majoritatea datorită unui comutator pornit/oprit care este ușor accesibil fără a lua mâna de pe instrument.

aceasta face parte din lansarea inițială pentru instrumentele fără fir Flex 24V și dacă vă înregistrați sculele, încărcătoarele și bateriile până la 12/31/21, veți primi o garanție pe viață pentru toate acestea.

Cel Mai Bun Puzzle Fără Fir Kobalt: 24V max fără perii KJS 324B-03

cel mai bun puzzle fără fir Kobalt

Kobalt a câștigat cea mai bună alegere de valoare cu un design care concurează cu unele dintre cele mai bune modele Pro la un preț mult mai mic. Are un motor fără perii, pârghie de eliberare a lamei, reglaje conice fără scule, suflantă de tăiere selectabilă și selecție orbitală 3+1. Într-adevăr pierdeți doar colectarea prafului și o apelare rapidă variabilă. La 129 USD pentru instrumentul gol și unul dintre programele de baterii mai accesibile disponibile, este o alegere convingătoare pentru cumpărătorii de valoare.

Cel Mai Bun Puzzle Fără Fir Makita: 18V LXT fără perii XVJ02 / XVJ01

cel mai bun Jigsaw fără fir Makita

dintre toate ferăstraiele fără fir pe care le-am testat, Makita are cel mai rafinat design și performanță. Acest jigsaw 3500 SPM cu tăiere rapidă are vibrații surprinzător de scăzute în comparație cu altele cu o rată de cursă similară. Există câteva ciudățenii pe care le vei iubi sau le vei urî. Are o pornire automată mereu pornită. Chiar dacă nu sunteți un fan al acestei funcții, încercați mai întâi dacă puteți. Makita pare a fi mai naturală decât altele. Cealaltă caracteristică de luat în considerare este butonul de alimentare suplimentar Makita pe care trebuie să-l atingeți înainte de a putea opera instrumentul.

cel mai bun puzzle fără fir Metabo HPT: 36v MultiVolt CJ36DAQ4

cel mai bun Metabo HPT Jigsaw
ptr evaluare: 9.5 din 10

când Metabo HPT și-a dezvoltat jigsaw-ul de 18V pentru platforma MultiVolt, a venit cu câteva upgrade-uri. Cel mai vizibil, acum are un buton de apelare rapidă variabilă și un buton de blocare în timp ce sare de la 2500 la 3500 SPM. Instrumentul sună mai dur decât este cu adevărat—ceva ce am observat și pe modelul 18V. Ei reușesc să-și păstreze vibrația sub control, iar performanțele sale de tăiere sunt solide. Pentru aceia dintre voi care sunt nervoși să lase în urmă timpul de rulare nelimitat al instrumentelor cu fir, acesta este singurul puzzle pe care l-am testat care are un adaptor de curent alternativ disponibil. În plus, este acoperit de o garanție limitată pe viață.

Cel Mai Bun Jigsaw Fără Fir Milwaukee: M18 combustibil 2737/2737B

cel mai bun Jigsaw fără fir Milwaukee

Milwaukee a finalizat testarea cu cea mai rapidă viteză de tăiere datorită vitezei de cursă de 3500 SPM și capacității motorului fără perii de a menține această viteză într-un material mai gros. Echipa de design a făcut și câteva apeluri interesante. Pe de o parte, reglarea conică fără scule, adaptorul portului de praf și comutatorul de pornire/oprire a suflantei sunt opțiuni pe care nu le are fiecare puzzle. Pe de altă parte, nu există un cadran de viteză variabil pe modelul mânerului superior (mânerul butoiului îl are împreună cu un mod automat).

eliberarea lamei este și ea puțin ciudată. Alunecă în jurul frontului—un upgrade de la o eliberare montată pe arbore. Cu toate acestea, este un pic lipicios din cutie și ar putea sta pentru a oferi mai multă suprafață de prindere pentru degetul mare.

cel mai bun puzzle fără fir Ridgid: 18V octan fără perii R8832B

cel mai bun puzzle fără fir Ridgid

puzzle-ul octanic Ridgid este un alt pick de mare valoare, cu cel mai complet set de caracteristici dintre toate ferăstraiele pe care le-am testat. Acesta poartă o etichetă de preț svelt $129 pentru instrumentul goale. Echipa de proiectare pur și simplu nu a lăsat nimic în afara ferăstrăului. Are reglaje conice fără scule, o suflantă de tăiere selectabilă, pârghie de eliberare a lamei, apelare cu viteză variabilă și declanșator (inclusiv un mod oprit), buton de blocare, selecție orbitală 3+1 și capac pentru pantofi. Oferă chiar și colectarea prafului și un buton separat pentru a porni și opri lumina LED.

trebuie să tăiați puțin mai încet pentru a controla deformarea în materiale groase sau dure și nu este la fel de rapidă sau netedă ca unele dintre celelalte. Este încă capabil să vă lase cu rezultate Pro-calitate, totuși. De asemenea—nu uitați că acordul de serviciu pe viață dacă vă înregistrați instrumentul.

cel mai bun Jigsaw fără fir Ryobi: 18V One + HP fără perii PBLJS01B

cel mai bun Jigsaw fără fir Ryobi

când Ryobi a oferit jigsaw-ului său fără fir upgrade-ul fără perii 18V One+ HP, a îmbunătățit restul caracteristicilor împreună cu acesta. În plus față de un nou motor fără perii, acesta are acum reglaje conice fără scule, o pârghie de eliberare a lamei și un capac pentru pantofi. Toate acestea vin cu o creștere a prețurilor. Puteți găsi în continuare modelul anterior pentru aproximativ 69 USD ca o alegere excelentă pentru începători. Modelul fără perii 18V One+ HP-alegerea noastră-este un pariu mai bun pentru utilizatorii mai serioși la 129 USD.

cel mai bun puzzle fără fir Skil: PWRCore 20 fără perii JS820202

cel mai bun puzzle fără fir Skil

nu există multe kituri de puzzle care rulează în jur, ceea ce face un pic mai scump pentru a intra în jigsawing fără fir dacă nu aveți deja bateria și încărcătorul necesar. Acest lucru ajută kitul de Jigsaw Skil Pwrcore 20 fără perii să vină ca o valoare solidă la 169 USD, deoarece include o baterie de 2,0 Ah și un încărcător rapid PWRJump.

nu este un fel de valoare barebones, totuși. În plus față de motorul fără perii, acesta adaugă o reglare a teșiturii fără scule și o eliberare unică a lamei push-up, care este mai ușoară decât alte modele montate pe arbore. Acesta este unul dintre ferăstraiele cu care trebuie să tăiați puțin mai lent pentru a obține rezultate de cea mai bună calitate. Acesta este un compromis destul de ușor de făcut pentru economiile de costuri în opinia noastră.

pentru ce este folosit un puzzle?

un puzzle folosește o mișcare alternativă în sus și în jos pentru a tăia prin lemn, metal, PVC și alte materiale. În primul rând un instrument de tăiere a lemnului, folosește o lamă mai îngustă care vă oferă posibilitatea de a tăia curbele mai bine decât alte tipuri de ferăstraie. De asemenea, este util pentru completarea tăieturilor în colțuri datorită unui design cu lamă dreaptă.

contractorii le folosesc adesea pentru tăierea blaturilor pentru chiuvete sau tăierea gips-cartonului dacă nu au un instrument oscilant Multi-instrument sau un instrument de decupare a gips-cartonului. Cu aceste decupaje, găuriți adesea o gaură în interiorul zonei de deșeuri suficient de mare pentru ca lama de puzzle să se potrivească, facilitând începutul tăierii.

există o mulțime de alte modalități de a tăia cu un puzzle, iar acestea sunt doar principalele moduri în care le folosim. Alte idei? Simțiți-vă liber să le împărtășiți în comentariile de mai jos!

top mâner vs baril Grip Jigsaw

la riscul de a începe un argument peste top mâner vs baril grip jigsaw modele, aici e slab: se reduce în principal la preferințele personale. Șocant, știm!

preferăm ferăstraiele cu mâner superior atunci când tăiem cu o singură mână. Dacă vă aflați într-o situație în care nu vă puteți fixa materialul în siguranță, este de mare ajutor. Când tăiați cu două mâini, mâna a doua se deplasează pur și simplu la mânerul frontal al ferăstrăului.


unii oameni simt că au un control mai bun cu o prindere a butoiului. Pune mâna într-o poziție inferioară, iar mâna a doua se poate sprijini pe partea din față sau de sus a ferăstrăului.

dimensiunea mâinii poate intra și ea în joc. Băieții și fetele cu mâini mai mici tind să prefere un mâner de top în experiența noastră. Cu toate acestea, jigsaw-urile de prindere cu butoi de 12V au o zonă de prindere suficient de îngustă încât chiar și acei oameni se pot bucura să le folosească.

la nivel regional, SUA tinde să fie în favoarea modelelor cu mâner de top și asta face fiecare marcă pe care am testat-o. Cu toate acestea, următoarele mărci oferă ambele:

 • Flex
 • Bosch
 • Dewalt
 • Makita
 • Milwaukee
 • Skil (numai 12V)

Ghid de cumpărare Jigsaw fără fir / ce căutăm

performanță

orice jigsaw care merită cumpărat trebuie să poată reduce în mod eficient ceea ce lucrați. Dacă ați personalizat-construi stringhers scara, a văzut mai bine să fie în măsură să taie 2x bine. Ca tâmplar, trebuie să tăiați lemn de esență tare fără a le arde. A avea o viteză selectabilă sau cel puțin un declanșator cu viteză variabilă poate ajuta destul de mult.

motoarele fără perii ajută atât la performanța de tăiere, cât și la timpul de rulare. Nu este la fel de critic ca în unele unelte electrice, dar este un impuls frumos de a avea.

de asemenea, căutați o acțiune orbitală selectabilă. Crește agresivitatea atacului lamei cu o mișcare eliptică și se taie mai repede. Compromisul este o tăietură mai aspră.

o notă rapidă despre controlul automat al vitezei—această caracteristică durează ceva timp pentru a se obișnui, iar o parte din echipa noastră refuză să o folosească. Cu toate acestea, cei cărora le place foarte mult consistența începutului și performanței sale prin tăiere. Lovind cu un start moale, crește viteza pe baza presiunii pe care o puneți în tăietură.

precizie, Control și deviere

deoarece sarcina principală a unui puzzle este tăierea curbelor, controlul este important. O mare parte din aceasta este designul ferăstrăului și modul în care se potrivește în mână. O altă parte a acestuia folosește o lamă de calitate care are dimensiunea corectă pentru curbele pe care le tăiați.

supravegheați lama în sine. Ferăstrăul trebuie să-l mențină în sus și în jos pentru a controla deformarea și deriva. Cele mai multe modele au un ghid în spatele lamei, dar am folosit unele puzzle-uri care permit lamei să iasă din ea cu ușurință și să vă taie cursul.

toate ferăstraiele pe care le recomandăm sunt capabile să taie materialul 2x fără deformare. Cu toate acestea, trebuie să încetiniți cu unele dintre ele. DeWalt, Flex, Makita și Milwaukee se ocupă de tăierea mai rapidă, fără o deformare minimă sau minimă mai bună decât celelalte.

rețineți cât de aproape se află partea din față a pantofului de lamă. Când aceste margini se strecoară mai aproape, puteți obține ambele părți ale pantofului pentru a se stabiliza pe materialul dvs. atunci când trebuie să faceți tăieturi mai subțiri.

vizibilitate

puteți avea cel mai bun control posibil, dar nu va însemna diddly dacă nu puteți vedea lama de contact cutline dumneavoastră. Cele mai multe puzzle-uri fac o treabă excelentă de a menține zona lamei suficient de clară pentru a vedea. Lumini cu LED-uri și o suflantă cutline îmbunătăți drastic vizibilitatea.

vibrații

odată ce ați redus performanța, controlul și vizibilitatea, puteți restrânge opțiunile selectând cele care au vibrații mai mici. Mâinile tale îți vor mulțumi și vei simți că te lupți cu ferăstrăul mai puțin atunci când operația este mai lină.

preț și valoare

desigur, prețul are o influență uriașă asupra alegerii dvs. și cu toții vrem să rămânem la buget. Ceea ce oferă instrumentul pentru Bani este o mare parte din valoare. Rețineți garanția și dacă linia are toate celelalte instrumente pe care ați putea dori să le adăugați la colecția dvs. pe drum. Aruncați o privire la puzzle-ul disponibil pe platforma bateriei pe care o aveți deja mai întâi. Este posibil să puteți salva o bucată obținând instrumentul gol.

caracteristici care pot facilita utilizarea unui puzzle

 • acțiune orbitală selectabilă
 • selecție de viteză variabilă
 • control automat al vitezei
 • pornire ușoară
 • suflantă de tăiere
 • lumini LED
 • adaptor de colectare a prafului
 • reglaje conice fără scule (sau depozitare la bord a sculelor dacă nu este fără scule)
 • manetă de eliberare a lamei montată pe carcasă
 • capac placă de bază no-mar
 • comutator de blocare (standard pentru majoritatea ferăstraielor cu mâner)

de ce puteți avea încredere în recenziile Pro Tool

verificați vreodată un site-ul” examinați „și nu puteți spune dacă au testat efectiv instrumentele sau dacă doar” recomandă ” vânzătorii de top Amazon? Nu suntem noi. Nu vom recomanda nimic decât dacă l-am folosi de fapt noi înșine și nu ne pasă cu adevărat cine este retailerul principal. Este vorba despre a vă oferi o recomandare legitimă și opinia noastră sinceră despre fiecare produs.

suntem în afaceri din 2008 acoperind instrumente, scriind recenzii și raportând știri din industrie în industria construcțiilor, auto și îngrijirea gazonului. Recenzorii noștri profesioniști lucrează în meserii și au abilitățile și experiența pentru a ști dacă instrumentele pot funcționa bine în domeniu.

în fiecare an, aducem și revizuim peste 250 de produse individuale. Echipa noastră va pune mâna pe sute de instrumente suplimentare la evenimente media și expoziții comerciale pe tot parcursul anului.

ne consultăm cu inovatori în tehnologia și proiectarea instrumentelor pentru a obține o înțelegere mai largă a locului în care se potrivesc aceste produse și a modului în care funcționează.

lucrăm cu mai mult de două duzini de contractori profesioniști din Statele Unite, care revizuiesc produsele pentru noi pe site-uri de locuri de muncă reale și se consultă cu noi cu privire la metodele de testare, categorii și ponderare.

vom oferi mai mult de 500 de bucăți de conținut nou în acest an absolut gratuit pentru cititorii noștri—inclusiv evaluări obiective ale instrumentelor și produselor individuale.

rezultatul final este informația în care puteți avea încredere datorită experienței profesionale editoriale, științifice și din lumea reală pe care o folosim în mod colectiv de fiecare dată când ridicăm și testăm un instrument.

vrei mai mult? Alăturați-vă newsletter-ul nostru și de a lua cele mai recente comentarii instrument în fiecare săptămână!

și…vă vom trimite chiar și „cele mai bune instrumente pentru dvs. de dolari hard-a câștigat” hârtie albă!

informațiile dvs. nu vor fi niciodată partajate sau vândute unei a 3-A părți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.