această mașină Ultra-rară deblochează o melodie specială pentru proprietarul său dacă întâlnește vreodată alta pe drum

doar 500 dintre cele dintâi și 150 din cele din urmă vor fi produse pentru piața franceză (din 1.000 și, respectiv, 210 unități din întreaga lume), făcând mașinile atât de rare încât este puțin probabil ca căile lor să treacă vreodată un model din același model familie.

pentru a promova această idee, agenția pariziană Marcel a creat „the Hidden Track”, o campanie care joacă pe această exclusivitate în timp ce adaugă un ou de Paște în viața ta. Când oamenii cumpără oricare dintre modele, pot descărca o aplicație specială … care va lansa o piesă super-rară și un videoclip muzical, „Empire of the Sun”, dacă DS-ul tău super-special întâlnește vreodată altul.

„căutăm să aducem clienților modele personalizate și să cultivăm raritatea, astfel încât fiecare dintre ei să găsească în vehiculul lor DS o notă care să le semene”, spune CEO-ul DS Automobiles, Yves Bonnefont.

exclusivitatea acestor mașini nu poate fi subliniată suficient, deoarece DS este în sine o abordare „exclusivă” a modelelor mai mainstream ale Citro Citrusc. Scurt pentru „Spirit diferit” sau „serie distinctivă”, inițialele” DS „sună, de asemenea, ca” D inktsesse”, cuvântul francez pentru zeiță (mulțumesc, Wikipedia!).

și simți o mulțime de mistică în această campanie.

„luxul este totul despre exclusivitate”, îi spun lui Adfreak directorii de creație Marcel Fabien Teichner, Dimitri Guerassimov și Anne de Maupeou. „Când DS … a decis să lanseze ediții ultra-limitate și exclusive ale modelului lor DS 3, am simțit imediat nevoia de a împinge această exclusivitate cât de mult putem. Așa că am decis să asociem aceste modele ultra-exclusive cu conținut ultra-exclusiv, disponibil în circumstanțe ultra-exclusive.”

” On Our Way Home ” a fost pregătit de trupa australiană electro-pop doar pentru această campanie, iar DS are drepturi exclusive asupra piesei.

” am contactat un număr mare de case de discuri muzicale prestigioase și mari muzicieni, dar Luke și Nick—geniile muzicale din spatele Empire of the Sun—au fost cei pe care ne-am simțit imediat pregătiți să ne implicăm profund în acel proiect”, spun CCOs-urile lui Marcel. „Aceasta nu a fost o întrebare mică: aveam nevoie de ele pentru a crea conținut complet exclusiv de o calitate excelentă și pentru a lucra din greu pentru a crea ceva care să fie disponibil doar pentru un număr foarte limitat de oameni.”

fragmente ale piesei vor fi dezvăluite public prin intermediul videoclipurilor online de 20 și 30 de secunde, care oferă un sentiment general despre ce să ne așteptăm, dar să jucăm greu cartea” exclusivitate”. Fiecare se întrerupe brusc, actorii rupând caracterul pentru a explica faptul că restul este rezervat „puținilor norocoși” proprietari în ediție limitată, care sunt suficient de norocoși să vadă vreodată altul.

„majoritatea edițiilor limitate DS sunt modele DS 3, cele mai” pop „și modele urbane din gama de Automobile DS, astfel încât Empire of the Sun a fost partenerul perfect pentru a atrage atenția”, spun CCOs. „Empire of the Sun este o formație populară și bine vândută, cu un univers vizual puternic cunoscut pe tot globul … noul lor album a fost lansat în același moment cu campania publicitară, în timp ce începeau un turneu mondial.”

liderii creativi ai lui Marcel au împărtășit, de asemenea, un pic videoclipul muzical, spunând că a fost „creat ca un anunț de parfum—povestea a doi iubiți care se luptă unul cu celălalt, dar nu se pot întâlni niciodată. Un pic ca două modele DS3 în ediție limitată.”

în special, Marcel a fost responsabil pentru anunțul „Odyss Unquste” al lui Cartier în 2012, așa că știe ceva despre falimentul în universul caleidoscopic al publicității parfumurilor.

există un precedent și pentru această campanie. În 2015, pentru DS 3 ‘ s ediție limitată vehicul 1955, un anunț a prezentat un bărbat și o femeie în mașini separate, cântând „le Chrome et le Coton” de J. Prezentat mai jos, a jucat pe aceeași idee care conduce „piesa ascunsă”—perechea vrea să traverseze căi, dar este puțin probabil.

la acea vreme, melodia a fost recunoscută ca a doua cea mai căutată melodie publicitară de pe Shazam.

„piesa ascunsă” va fi lansată în țările în care raritățile DS vor fi vândute și va fi susținută de o campanie tipărită în Franța. În lunile următoare, acesta va fi extins și pentru a cuprinde alte două modele DS în ediție limitată.

aplicația va fi disponibilă atât pentru utilizatorii de iPhone, cât și pentru cei de Android.

întrebat dacă există vreun stimulent pentru a—l descărca, în afară de speranța fugară a unei zile—poate ani de acum—de a întâlni pista ascunsă, Ccos de la Marcel a răspuns: „clienții vor descărca această aplicație pentru a avea o mică șansă de a debloca conținut exclusiv, dar adevăratul stimulent este bucuria de a deține o mașină unică-o mașină atât de exclusivă încât nu au aproape nicio șansă să o întâlnească pe aceeași pe drum. Această aplicație este simbolul acestui lucru.”

poftim. Pentru a fi corect, dacă aveți loc în portofel pentru o mașină în ediție limitată numită după un model (al cărui preț începe de la un preț rezonabil de 26.200 USD), probabil că aveți loc și pe telefon.

credite
agent de publicitate: DS Automobiles
CEO: Yves Bonnefont
Vicepreședinte, Vânzări globale& Marketing: Arnaud Ribault
șef de conținut de marcă: P Irakcincn Oiclope Yeatman Eiffel
șef de comunicare: Xiaoyan Hua-Schwab
Agenție: Marcel
CEO: Charles Georges-Picot, Pascal Nessim
Chariman creativ: Anne de Maupeou
Chief Creative Officers: Dimitri Guerassimov, Fabien Teichner
Digital Creative Director: Lionel Bui
Art directori: Cl Unktiment Sechet, Margaux Marie
Copywriter: Antonin Jacquot
șef de proiectare: Fran Oktokois Prost
Managing Partner & Chief Strategy Officer: Nicolas Levy
planificare strategică: s Oktokverine Bavon
director de afaceri internaționale: Alberto Scorticati
director de cont al Grupului: Nathalie do Dang Vinh
director de cont: Arthur Lenfant
director de cont: Thibaud Muratyan
producător TV: Cleo Ferenzi(Prodigious)
producție de Film: Standard
Director: Fabien Teichner
Producător: Julien Pasquier
Post-producție: Nightshift
producție de sunet: Prodigious
Artist muzical: Empire of the Sun
cântec: „în drum spre casă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.