Ziua Pământului 2013 se concentrează pe schimbările climatice

mișcarea de mediu va marca Ziua Pământului, luni, cu evenimente la nivel local și în altă parte subliniind răspunsurile la schimbările climatice și alte provocări cu care se confruntă planeta.

În District, Union Station va fi un centru pentru respectarea celei de-a 43-a aniversări a primei zile a Pământului în 1970. Rețeaua Zilei Pământului, o organizație coordonatoare, a declarat că stația va găzdui o piață a fermierilor, tombole, cadouri, o expoziție de la NASA și o unitate de reciclare. Vor fi discursuri la prânz și muzică live la prânz și 4: 30 p.m. de la trupa de câmp a armatei SUA.

au avut loc numeroase evenimente locale de Ziua Pământului de-a lungul lunii, inclusiv o curățare a bazinului hidrografic al râului Anacostia sâmbătă.

Bryan Buchanan, un purtător de cuvânt al rețelei Zilei Pământului, a declarat că tema din acest an este „fața schimbărilor climatice.”

rețeaua, a spus el, postează fotografii și povești online de la oameni din întreaga lume care documentează problema și răspunsurile lor.

schimbările climatice, a spus el, „au consecințe reale pentru oamenii reali, precum și pentru locurile pe care le iubim și pentru animale. Vrem să aducem această problemă masivă la dimensiune. Îi face pe toți cei care își fac partea lor mică să se simtă conectați la mișcarea ecologică mai mare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.