Undercover Boss: anulat sau reînnoit pentru sezonul nouă pe CBS?

Emisiune TV sub acoperire Boss pe CBS: anulată sau reînnoirea sezonului 9 (anulată sau reînnoită?)

Vulture Watch

vulturul de televiziune urmărește emisiunea TV Undercover Boss de pe CBS ai trece de repliere dacă big boss s-ar infiltra la locul tău de muncă? Emisiunea TV Undercover Boss a fost anulată sau reînnoită pentru un al nouălea sezon pe CBS? Vulturul de televiziune urmărește cele mai recente știri de anulare și reînnoire TV, astfel încât această pagină este locul pentru a urmări starea sezonului nouă al șefului sub acoperire. Marcați – l sau abonați-vă pentru cele mai recente actualizări. Amintiți-vă, vulturul de televiziune vă urmărește emisiunile. Ești?

despre ce este această emisiune TV?

o serie de realitate documentară pe rețeaua de televiziune CBS, Undercover Boss urmărește membrii conducerii superioare a marilor corporații în timp ce merg sub acoperire în propriile companii, pentru a-și face o idee despre cum este să lucrezi ca angajat de nivel inferior. Creat de Stephen Lambert, spectacolul se bazează pe programul britanic cu același nume. Mark Keller servește ca narator.

sezonul opt evaluări

al optulea sezon al Undercover Boss are o medie de 0,99 rating în 18-49 demografice și 5,67 milioane de telespectatori. Comparativ cu sezonul șapte, aceasta a scăzut cu 15% și, respectiv, cu 12%. Afla cum Undercover Boss stive de până împotriva alte emisiuni TV CBS.

O F F I C I A L S T A T U S

Undercover Boss a fost reînnoit pentru un al nouălea sezon care va debuta pe 8 ianuarie 2020. Stay tuned pentru actualizări suplimentare.

doriți să primiți automat actualizări despre această emisiune TV?
Înscrieți-vă pentru alertele noastre gratuite prin e-mail.

Telly ‘ s Take

deși ratingurile au scăzut puțin în acest sezon, Undercover Boss își ține în mare parte propriile. Ca Reality show, este mult mai puțin costisitor de produs decât emisiunile TV cu scenarii și asta funcționează în favoarea sa. Este, de asemenea, o umplutură bună pentru rețea. Deci, CBS va anula sau reînnoi șeful sub acoperire pentru sezonul nouă? Chiar acum, mă aștept o reînnoire este mai probabil decât nu. Totuși, orice se poate întâmpla, așa că abonați-vă pentru actualizări gratuite cu privire la orice știre de anulare sau reînnoire a șefului sub acoperire. Voi păstra un ochi pe rating, și să actualizeze această pagină din când în când.

5 / 15 / 2019 actualizare de stare: după un an în aer, în timp ce rețeaua a difuzat Undercover Boss: Celebrity Edition, șeful original Undercover a fost reînnoit pentru sezonul nouă. Detalii aici.

Undercover Boss anulare& link-uri legate de reînnoire
  • TV arată evaluări sunt încă importante. Urmați urcușurile și coborâșurile săptămânale.
  • Verificați clasamentul pentru toate emisiunile TV CBS 2016-17.
  • cum se compară evaluările acestui spectacol cu alte emisiuni TV din rețea?
  • găsiți mai multe știri din seria TV Undercover Boss sau alte știri din emisiunea TV CBS.
  • explorați pagina de stare CBS și alte pagini de stare a emisiunilor TV.
  • consultați listele noastre de emisiuni TV deja anulate și încheiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.