Top 7 Cele mai bune imprimante pentru folii transparente de serigrafie în 2021 recenzie

utilizarea transparenței poate fi dificilă la desen sau imprimare. Datorită faptului că este plastic lucios, există mai multe provocări. Hrănirea este mai dificilă datorită naturii alunecoase. Cerneala are și o șansă mai mare de a se murdări, deoarece nu se așează și pe suprafețe netede.

din aceste motive, există anumite lucruri pe care ar trebui să le căutați atunci când cumpărați o imprimantă pentru a fi utilizată cu folii transparente. Alimentatorul trebuie să fie simplu și eficient, trebuie să imprime rapid pentru a preveni murdărirea, iar cerneala trebuie să se usuce rapid.

pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză, am creat o listă cu cea mai bună imprimantă pentru foliile transparente de serigrafie. Deci, să trecem prin ele și să găsim opțiunea perfectă pentru tine…

Top 7 Cele mai bune imprimante pentru folii transparente de serigrafie în 2021 recenzie

cea mai bună imprimantă pentru folii transparente de serigrafie în 2021 – Top 7 recenzii evaluate

 1. Canon Pixma iX6820-cea mai bună valoare pentru imprimanta de bani pentru serigrafie folii transparente
 2. Epson Stylus C88 – – imprimantă de înaltă rezoluție pentru serigrafie folii transparente
 3. Epson WorkForce WF-7210-cea mai bună imprimantă de format larg pentru serigrafie folii transparente
 4. Epson EcoTank ET-2750 – Cea mai bună imprimantă multifuncțională pentru folii transparente de serigrafie
 5. Canon TS5120 – cea mai bună imprimantă bugetară pentru folii transparente de serigrafie
 6. Epson WorkForce WF-7710-cea mai bună imprimantă A3 pentru folii transparente de serigrafie
 7. Canon Pixma TS9520 – cea mai bună imprimantă Bluetooth pentru folii transparente de serigrafie

1 Canon Pixma Ix6820-cea mai bună valoare pentru imprimanta de bani pentru folii transparente de serigrafie

nu este ușor să găsiți cea mai bună imprimantă cu o singură funcție în aceste zile. Toți par să meargă pe ruta multifuncțională datorită costurilor mai mici și a progreselor tehnologice. Canon are încă Pixma Ix6820 în gama lor pentru cei care ar prefera o imprimantă dedicată.

este potrivit pentru imprimarea pe folii transparente. Nu numai datorită capacităților sale mecanice, ci și datorită software-ului util inclus. Fiind o imprimantă dedicată permite un mecanism de alimentare simplificat și imprimare rapidă, rezultând o pete redusă.

niveluri ridicate de detaliu…

în loc de cele patru cerneluri obișnuite, această imprimantă folosește cinci cerneluri. Pentru imprimarea color, rămâne același cu Cyan, Magenta și galben normal. Negrul este cel care primește un impuls aici pentru detalii și mai precise prin adăugarea unui cartuș negru de pigment.

combinat cu rezoluție înaltă 9600 x 2400 dpi, veți fi mulțumit de calitatea incredibilă și detaliile oferite. De asemenea, Pixma folosește picături mici de cerneală care nu numai că duc la imprimări clare și detaliate, dar ajută la uscarea ultra-rapidă.

Image Garden Software…

cu pachetul software inclus numit Image Garden, există o serie de opțiuni disponibile pentru personalizarea imaginilor. Puteți adăuga filtre pentru acea atingere personală și chiar puteți imprima cu ușurință scene din videoclipuri datorită imprimării filmelor Full HD.

toate nevoile dvs. de imprimare pot fi completate prin conexiuni USB sau wireless. În plus, există suport pentru dispozitivele Android și iOS, împreună cu serviciile Cloud și LAN.

Canon Pixma iX6820

evaluarea noastră: 4.3 din 5 stele (4.3 / 5)

Pro

 • o imprimantă independentă oferă imprimare simplificată.
 • imprimare rapidă și cerneală cu uscare rapidă.
 • rezultate detaliate de înaltă rezoluție.

contra

 • nici o caracteristică de scanare sau copiere.
 • tavă unică pentru hârtie.

2 Epson Stylus C88 – – imprimanta de înaltă rezoluție pentru imprimarea ecranului transparențe

Chiar dacă aceasta este o imprimantă mai veche, există un motiv bun pentru care Epson Stylus C88+ rămâne popular și încă se vinde. Vitezele de care este capabilă această imprimantă vor rivaliza cu majoritatea omologilor săi moderni.

cel mai mare avantaj pe care îl are această imprimantă este tehnologiile sale de rezistență la pete și decolorare. Acest lucru îl face soluția perfectă pentru serigrafie, în special pe folii transparente. Cu toate acestea, fiind un design mai vechi, va trebui să mergeți fără unele opțiuni, cum ar fi o conexiune wireless.

construit pentru viteză…

pentru o imprimantă care a fost lansată pentru prima dată în 2001, capacitățile de viteză nu sunt decât impresionante. La 23 ppm pentru monocrom și 14 ppm pentru culoare, este încă una dintre cele mai rapide imprimante de pe piață.

Imprimarea nu este singurul lucru pe care îl face rapid. Datorită cernelii foto pe bază de pigment DURABrite Ultra de la Epson, se usucă remarcabil de repede. Acest lucru are ca rezultat mai puțină murdărire și oferă avantajul suplimentar al rezistenței la decolorare.

fără a pierde calitatea…

o rezoluție maximă de imprimare de 5760 x 1440 dpi asigură că rezultatele sunt clare, precise și detaliate. Imprimați imagini de calitate foto pe foliile transparente, care vor impresiona cu siguranță chiar și cei mai exigenți ochi.

în timp ce pierdeți orice suport WiFi sau smartphone, conectivitatea este finalizată prin USB 2.0. De asemenea, există porturi paralele pentru conectarea la mai multe dispozitive simultan.

Epson Stylus C88+

evaluarea noastră: 4.2 din 5 stele (4.2 / 5)

Pro

 • capabilități de imprimare rapidă.
 • cerneala DURAbrite reduce murdărirea și decolorarea.
 • imprimare foto de înaltă rezoluție.

contra

 • fără conectivitate wireless.
 • costuri ridicate de funcționare.

3 Epson WorkForce WF-7210 – cea mai bună imprimantă de format mare pentru folii transparente de serigrafie

doriți să imprimați folii transparente mai mari decât dimensiunea obișnuită A4? Dacă da, Epson WorkForce WF-7210 este o imprimantă de format larg care poate imprima până la 13″ pe 19″ (330 pe 482 mm), oferind o experiență mai versatilă.

această imprimantă poate imprima rapid și eficient, oferind în același timp rezultate de calitate printshop. Cu mai multe surse de alimentare, puteți utiliza cu ușurință acest lucru ca dispozitiv de serigrafie și imprimantă de birou în același timp.

rezultate rapide și precise…

Imprimarea neagră poate fi finalizată la 18 ppm și culoare la 10 ppm, ceea ce nu este cel mai rapid, dar totuși respectabil. Pentru a compensa performanța ușor mai lentă sunt rezultatele de imprimare aproape de calitate laser, cu text ascuțit până la 6 sau 7 puncte.

această imprimantă este undeva între o afacere și o imprimantă foto. Acest lucru îl face una dintre cele mai bune imprimante pentru uz casnic și aplicații de afaceri mici. Cu toate acestea, este posibil să observați cu imprimarea imaginilor că nivelurile de luminozitate lipsesc ușor.

caracteristici utile…

conectivitatea poate fi realizată folosind un cablu USB, cu o gamă largă de opțiuni suplimentare. Acestea includ dispozitive Android și iOS, WiFi, WiFi Direct, NFC și Ethernet. Puteți imprima de oriunde din lume atunci când este necesar cu una dintre cele mai bune imprimante wireless de pe piață.

în timp ce această imprimantă este capabilă de serigrafie, poate îndeplini confortabil și sarcini de birou. Există trei opțiuni de alimentare, inclusiv două tăvi care pot fi configurate pentru diferite tipuri de hârtie. Un alimentator spate cu opțiune de imprimare față-verso.

Epson WorkForce WF-7210

evaluarea noastră: 4.3 din 5 stele (4.3 / 5)

Pro

 • opțiune de imprimare în format larg.
 • excelent pentru serigrafie și funcții de birou.
 • imprimare față-verso.

contra

 • nu la fel de rapid ca alți concurenți.
 • niveluri scăzute de luminozitate.

4 Epson EcoTank ET-2750-cea mai bună imprimantă multifuncțională pentru folii transparente de serigrafie

în timp ce produsul nostru anterior putea efectua atât serigrafie, cât și sarcini de birou, Epson ET-2750 poate face totul. În loc să fie o imprimantă pur și simplu independentă, poate scana și copia. Dacă aveți nevoie de una dintre cele mai bune imprimante all in one, Nu ratați EcoTank ET-2750.

un alt truc al Mânecii acestei imprimante este eficiența cernelii. Motivul pentru care se numește EcoTank este că cerneala este reumplută folosind o sticlă, mai degrabă decât înlocuirea cartușelor. Prin urmare, această imprimare vă poate economisi bani, împreună cu furnizarea de folii transparente de înaltă calitate.

performanță respectabilă…

prin adăugarea de funcții suplimentare, există de obicei unele sacrificii care trebuie făcute; în acest caz, aceasta este viteza de imprimare. Alb-negru este completat la 10 ppm, în timp ce culoarea este de numai 6 ppm. Deși nu este teribil, s-ar putea să fiți lăsat să așteptați ocazional.

dar toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă, și acest lucru este valabil și în acest caz. Cu o rezoluție maximă de imprimare de 5760 x 1440 dpi optimizat, rezultatele sunt clare și detaliate. Aceasta include atât text, cât și imagini.

Opțiuni de conectare Multiple…

nu numai că puteți imprima folii transparente, documente, copiați și scanați, toate cu rezultate excelente, o puteți face de oriunde. Și de pe orice dispozitiv. Conectați-vă utilizând USB, WiFi, WiFi Direct sau Card Micro SD și imprimați de pe PC, Mac, Android și iOS ușor și eficient.

cea care lipsește caracteristica de conectare este suportul Ethernet. Dar cu atât de multe alte opțiuni, nu este o afacere prea mare. O soluție perfectă pentru un mic birou de acasă care necesită o utilizare regulată fără a adăuga prea mult la costurile bugetare.

Epson EcoTank ET-2750

evaluarea noastră: 4.4 din 5 stele (4.4 / 5)

Pro

 • costuri reduse de funcționare.
 • toate într-o singură soluție pentru ecran și imprimare de birou.
 • Opțiuni de conectivitate Multiple.

contra

 • nici o opțiune de conexiune Ethernet.
 • imprimare relativ lentă.

5 Canon TS5120 – cea mai bună imprimantă bugetară pentru folii transparente de serigrafie

doriți cea mai bună imprimantă pentru folii transparente de serigrafie, dar nu doriți să cheltuiți o avere pe echipamente? În acest caz, Canon TS5120 este un model inferior, care este încă capabil să ofere rezultate decente.

un alt dispozitiv all-in-one care poate imprima, scana și copia la niveluri acceptabile. Imprimanta are o viteză decentă, imprimare de text de înaltă calitate, dar suferă ușor atunci când vine vorba de furnizarea de imagini fotografice. Totuși, este una dintre cele mai bune imprimante ieftine pentru folii transparente.

ținând pasul…

în timp ce vitezele nu sunt în afara acestei lumi, în același timp, vă puteți păstra răbdarea bine intactă. Imprimarea alb-negru poate fi realizată la o rată de 13 ppm, în timp ce paginile color imprimă la o rată de 5 ppm.

în ceea ce privește calitatea ieșirii, textul a fost surprinzător de bun, fiind clar și lizibil. Grafica a fost medie, ceea ce este bine pentru acest punct de preț. Fotografiile au fost chiar sub medie, dar în niciun caz teribile. La această valoare, orice așteptări mai mari ar fi pur și simplu nerezonabile.

plin de valoare…

opțiunile de conectivitate sunt vaste pe lângă conexiunea prin cablu USB de mare viteză. Alte opțiuni includ PictBridge, WiFi, Bluetooth 4.0, Airprint, Google Cloud și multe altele. Toate aceste lucrări de imprimare pot fi finalizate folosind setul complet de cartușe de cerneală incluse.

pentru imprimarea documentelor, există două opțiuni de încărcare a hârtiei, inclusiv o tavă de hârtie dedesubt și un alimentator pentru documente din spate. Utilizarea alimentatorului din spate oferă imprimare față-verso ca un plus de confort.

Canon TS5120

evaluarea noastră: 4.2 din 5 stele (4.2 / 5)

Pro

 • opțiune de imprimare ecran la prețuri accesibile.
 • Opțiuni de conectare Multiple.
 • set complet de cartușe de cerneală incluse.

contra

 • imprimare foto sub medie.
 • viteze de imprimare lente.

6 Epson WorkForce WF-7710 – cea mai bună imprimantă A3 pentru folii transparente de serigrafie

am văzut imprimante cu o singură funcție, imprimante all-in-one și o imprimantă de format larg. Ei bine, dacă combinăm toate aceste lucruri, ajungem la Epson WF-7110. De asemenea, oferă o mare varietate de opțiuni de conectare, inclusiv rețele.

care face WF-7110 o imprimantă incredibil de versatil, care poate efectua serigrafie și să păstreze biroul rulează toate de la un singur dispozitiv. Acesta este, de asemenea, primul dispozitiv pe care îl avem care oferă o funcție de fax pe lângă imprimare, scanare și copiere.

imprimați până la A3…

deoarece această imprimantă este capabilă să imprime până la dimensiunea A3, este mult mai mare decât alte imprimante. A fi capabil să îndeplinești toate sarcinile necesare înseamnă că este posibil să ai nevoie doar de un dispozitiv în loc de două.

pentru o imprimantă cu jet de cerneală, viteza de imprimare este decentă la 18 ppm pentru alb-negru și 10 ppm pentru culoare. Pentru sarcinile de birou de bază, puteți accelera lucrurile și mai mult cu modul schiță. Alb-negru este amplificat la o vezicule 32 ppm și 20 ppm pentru culoare.

imprimări precise fără pete…

datorită tehnologiei Epson PrecisionCore, se utilizează picături de cerneală mai mici, ceea ce duce la rezultate mai precise și mai rapide de uscare. Atunci când utilizați folii transparente netede, acesta este un beneficiu imens în reducerea oricărei șanse de murdărire.

conectarea acestei imprimante la dispozitivul dvs. poate fi finalizată într-o serie de moduri diferite. Desigur, există un USB de mare viteză împreună cu opțiunile wireless. Alegeți între WiFi, WiFi Direct, Ethernet și NFC, precum și suport atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Epson WorkForce WF-7710

evaluarea noastră: 4.4 din 5 stele (4.4 / 5)

Pro

 • suport pentru imprimare și scanare în format larg A3.
 • viteze impresionante de imprimare, în special în modul schiță.
 • mai multe metode de conectare, inclusiv Ethernet.

contra

 • fără cititor de carduri USB sau SD frontal.
 • manipularea hârtiei poate fi frustrantă.

7 Canon Pixma TS9520-cea mai bună imprimantă Bluetooth pentru folii transparente de serigrafie

la fel ca imprimanta Epson anterioară, aceasta este soluția Canon all-in-one wide format. De asemenea, poate oferi rezultate de înaltă calitate, este dotat cu funcții și poate efectua imprimarea, scanarea și copierea, dar nu există nicio funcție de fax.

Chiar dacă pierdeți faxul, acesta compensează prin oferirea unor opțiuni suplimentare de conectare. Oricum nu mai folosește nimeni faxuri, nu-i așa? De asemenea, puteți alege între un finisaj alb sau negru pe imprimantă pentru a se potrivi cu camera dvs.

îndeplinește bine diferite sarcini…

pe lângă faptul că poate imprima hârtie de 11″ x 17″ (279 x 432 mm), poate finaliza și scanări de aceeași dimensiune. Un ADF (alimentator automat de documente) face alimentarea și scanarea documentelor cu mai multe pagini o briză. Va trebui să flip manual pentru față-verso, deși.

viteza de imprimare este mediocră, deși cu alb-negru la 10 ppm și culoare la 4 ppm. În timp ce viteza documentului este destul de lentă, o fotografie de 4″ x 6″ poate fi finalizată în mai puțin de 40 de secunde. Acest lucru este destul de rezonabil pentru sarcinile de serigrafie.

culori luminoase și vibrante…

calitatea fotografiei la imprimarea de la Pixma TS9520 este peste medie, cu culori vibrante și negru profund. Precizia culorii este, de asemenea, mai bună decât majoritatea, dar nu corespunde unui standard profesional și nu are o anumită precizie.

opțiunile de conectare sunt extinse, depășind cu mult doar USB și WiFi. De asemenea, primiți Ethernet, WiFi Direct, card SD și Bluetooth. Există, de asemenea, suport oferit pentru utilizarea cu dispozitive Android și iOS.

Canon Pixma TS9520

evaluarea noastră: 4.4 din 5 stele (4.4 / 5)

Pro

 • imprimare în format larg.
 • culori vibrante pentru fotografii.
 • opțiuni extinse de conectare fără fir.

contra

 • durează mult timp să te trezești din inactiv.
 • costul pe pagină este mai mare decât concurenții.

cel mai bun imprimanta pentru serigrafie folii transparente cumpărare ghid

cu atât de multe imprimante diferite disponibile pe piață, poate fi greu pentru a restrânge care îndeplinește anumite sarcini bine. Sperăm că acum aveți o listă scurtă de imprimante potrivite pentru folii transparente de serigrafie.

am creat acest ghid de cumpărare pentru a face, sperăm, că lista scurtă chiar mai scurt pentru tine. Acoperind principalele diferențe dintre aceste produse, împreună cu unele considerații pe care le-ați trecut cu vederea, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Dimensiune imprimare…

 WorkForce WF-7710 imprimantă cu jet de cerneală color de format larg, cu Copiere, Scanare, Fax, Wi-Fi Direct și Ethernet, reaprovizionare Amazon Dash gata

dacă doriți doar să imprimați pe folii transparente mai mici, atunci există o mulțime de opțiuni disponibile pentru dvs. Dacă doriți să imprimați mai mare decât dimensiunea standard A4, atunci alegerile dvs. vor fi mai limitate, deoarece veți avea nevoie de o imprimantă de format larg.

Trei din cele șapte produse oferă imprimare în format larg. Primul produs fiind Epson Workforce WF-7210, este o imprimantă cu o singură funcție, în timp ce Epson WorkForce WF-7710 și Canon Pixma TS9520 oferă multifuncționale.

Imprimantă Dedicată Sau Multifuncțională?

aveți deja o imprimantă de birou sau un fotocopiator profesional și căutați o imprimantă dedicată pentru serigrafie? Dacă acesta este cazul, atunci veți fi mai bine să alegeți o imprimantă cu o singură funcție, deoarece acestea oferă performanțe ușor mai bune.

încă o dată, trei dintre cele șapte produse sunt imprimante cu o singură funcție. În timp ce stiloul Epson atinge acum 20 de ani, acesta poate ține pasul cu imprimantele mai noi. Epson WorkForce WF-7210 oferă un format larg, în timp ce Canon Pixma iX6820 are performanțe foarte rapide, cu imprimare foto precisă.

Cauti Altceva?

Epson Stylus C88+ imprimantă cu jet de cerneală Color 5760 x 1440 dpi imprimare hârtie simplă imprimare Desktop model C11c617121

indiferent de ceea ce aveți nevoie pentru a imprima, vă vom ajuta să găsiți imprimanta potrivită. Așadar, consultați recenziile noastre aprofundate despre cele mai bune imprimante foto portabile, cea mai bună imprimantă pentru cărți de identitate din Plastic, Cele mai bune imprimante 3D, Cele mai bune imprimante laser Color și cele mai bune imprimante foto pe care le puteți cumpăra în 2021.

și nu ratați recenzia noastră cuprinzătoare pentru imprimante HP OfficeJet 5255, cea mai bună recenzie pentru Imprimante alb-negru, Cea mai bună imprimantă pentru recenzii Mac, Cele mai bune imprimante 3D sub 500 USD și cea mai bună recenzie pentru Imprimante All In One pentru Imprimante mai superbe aflate în prezent pe piață.

care este cea mai bună imprimantă pentru foliile transparente de serigrafie?

în alegerea noastră pentru cea mai bună imprimantă, ne-am concentrat pe câteva lucruri. Trebuie să ofere o viteză decentă de imprimare, rezultate precise de imprimare, caracteristici utile și să fie o valoare excelentă. Produsul pe care îl considerăm cel mai bun în toate aceste domenii este…

Canon Pixma iX6820

cu imprimare rapidă, rezultate precise fără pete, plus mai multe opțiuni de conectivitate wireless, Aceasta este o imprimantă excelentă. Chiar și fără opțiuni multifuncționale, a funcționat cel mai bine în zonele pe care le-am considerat cele mai importante.

până data viitoare, nu uitați să lucrați mai inteligent și nu doar mai greu.

Evaluează acest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.