Top 5 Minecraft Screen Recorder Pentru Windows și Mac

 înregistrare minecraft

înregistrare minecraft

Minecraft, un joc care transcende și se bucură de toate vârstele, este un joc cross-platform sandbox construit ultimul 2011. Popularitatea sa a primit titlul de cel mai bine vândut joc video din toate timpurile, cu peste 200 de milioane de vânzări. Acestea fiind spuse, mulți jucători transmit jocul Minecraft și câștigă bani pe baza spectatorilor și abonaților lor. În acest caz, streamerele folosesc un înregistrator de ecran pentru a-și captura jocul Minecraft și a-l salva ca fișier video. Cu aceasta, este mai ușor să partajați și să încărcați pe platforme de streaming video de jocuri, cum ar fi Twitch, YouTube și multe altele. Dacă sunteți un jucător aspirant și doriți să aflați cel mai bun înregistrator de ecran Minecraft, sunteți pe pagina potrivită. Continuați să citiți articolul de mai jos și aflați cum să îl utilizați.

navigarea conținutului

Screen Grabber Premium – cel mai bun recorder Minecraft

caracteristică distinctivă: Acest înregistrator de ecran are propria caracteristică” Task Scheduler”. Puteți programa sarcina cu programul dorit. Pur și simplu configurați ora de pornire și oprire a programului preferat.

să presupunem că sunteți în căutarea unui instrument excelent pentru a înregistra jocul Minecraft. Apoi, vă recomandăm să utilizați AceThinker Screen Grabber Premium. Acest software de înregistrare a ecranului vă poate ajuta să vă capturați jocul pe ecran complet, în modul regiune și chiar în camera web. În plus, poate capta sunetul provenit de la Minecraft prin sunetul sistemului. De asemenea, puteți utiliza un microfon în timpul înregistrării pe ecran. Un alt lucru bun despre acest instrument este că puteți pune adnotări precum forme, linii, texte și săgeți pe videoclip pentru a-l îmbunătăți. Pentru a ști cum să utilizați acest instrument, puteți vedea pașii de mai jos.

Pasul 1 Instalați Screen Grabber Premium

în primul rând, faceți clic pe butonul „Descărcați” furnizat mai sus, care se potrivește sistemului dvs. de operare. Deschideți Screen recorder no lag pe care l-ați descărcat și urmați ghidul acestuia pentru a-l instala pe computer. Odată terminat, lansați Screen Grabber Premium și accesați funcția” înregistrare Video ” pentru a vedea interfața sa.

înregistrare minecraft sgp step1

înregistrați minecraft SGP pasul 1

Pasul 2 modificați configurația

după aceea, apăsați pictograma „roată” din partea dreaptă sus a barei de instrumente pentru a accesa setările acesteia. De acolo, puteți alege formatul video și audio preferat, folderul de ieșire, volumul și multe altele. Apoi, faceți clic pe butonul” OK ” pentru a aplica modificările.

înregistrare minecraft sgp step2

înregistrați minecraft SGP pasul 2

Pasul 3 Începeți înregistrarea Minecraft

apoi, alegeți dacă veți înregistra pe ecran complet sau în modul regiune în partea din stânga a barei de instrumente. Apoi, faceți clic pe butonul” REC ” pentru a începe înregistrarea pe ecran. Apare o bară de instrumente de înregistrare unde puteți controla procesul de înregistrare. Puteți întrerupe și relua oricând doriți.

înregistrare minecraft sgp step3

înregistrați minecraft SGP step3

Pasul 4 Urmăriți videoclipul Minecraft înregistrat

odată terminat, faceți clic pe butonul „Stop” pentru a încheia procesul de înregistrare. Acesta vă va arăta o redare video în care puteți previzualiza videoclipul. De asemenea, puteți apăsa butonul „Salvați” pentru a păstra videoclipul pe computer.

înregistrare minecraft SGP step4

înregistrare minecraft sgp step4
Pro

 • acest instrument poate acționa ca un înregistrator Audio.
 • se poate lua capturi de ecran în timp ce înregistrarea pentru un videoclip miniatură.
contra

 • nu poate decupa videoclipuri înainte de a le salva pe computer.

de asemenea, interesat de gameplay-ul Roblox? Verificați cel mai bun înregistrator de ecran Roblox pentru a captura jocul Roblox!

Recorder alternativ de ecran Minecraft

Bandicam

caracteristică distinctivă: are o caracteristică de „înregistrare a jocurilor” care poate înregistra chiar și jocuri 3d pentru o rezoluție de până la 4K UHD.

Bandicam este un instrument de înregistrare pentru jocuri și desktop care acceptă diverse formate de înregistrare video. Poate înregistra în mod clar jocuri fără a încetini performanța computerului. În afară de asta, Bandicam poate înregistra atât ecranul, cât și camera web în același timp. Acest lucru este perfect pentru crearea unui videoclip de jocuri Minecraft cu playerul prezent în videoclip. În plus, dacă jucați Minecraft de pe o consolă, puteți înregistra acest lucru și puteți utiliza funcția „HDMI” A Bandicam.

record-minecraft-bandicam-step2

record-minecraft-bandicam-step2
Pro

 • înregistrează efectele mouse-ului, astfel încât spectatorii să le poată urmări.
 • reportofonul captează ecranul cu un raport de compresie ridicat, asigurându-se că își va păstra calitatea originală.
contra

 • un filigran este încorporat în ieșirea video dacă utilizați doar versiunea sa de încercare.

OBS Studio

caracteristică distinctivă: instrumentul are o funcție de streaming care este conectată direct la Twitch și YouTube gaming.

OBS Studio este un înregistrator de ecran open-source pe care toată lumea îl poate folosi gratuit. Este un nume de încredere datorită capacităților sale de înregistrare fără sudură. Are multe filtre de ecran care pot fi utilizate pentru a adăuga efecte videoclipului pe care îl înregistrați. În plus, puteți utiliza „modul Studio” al instrumentului pentru a vă difuza jocul Minecraft online. Mixerul audio al instrumentului este, de asemenea, unul dintre lucrurile pe care oamenii le iubesc la OBS Studio.

înregistrare minecraft

înregistrare minecraft
Pro

 • instrumentul oferă o funcție Multiview care vă permite să adăugați 8 surse și să le monitorizeze simultan.
 • de asemenea, oferă o mulțime de filtre de editare, cum ar fi tranziția, amestecarea video și multe altele.
contra

 • interfața sa principală este compusă din mai multe butoane care ar putea confunda utilizatorii pentru prima dată.

Camstudio

caracteristică distinctivă: vine cu un „Codec fără pierderi” pentru a produce o ieșire clară într-o dimensiune mai mică a fișierului.

Camstudio este un simplu, minimalist, dar eficient recorder Video Minecraft. Este perfect pentru înregistrarea jocurilor, deoarece poate include și o fereastră de cameră web în înregistrare. Camstudio dispune de o tehnologie” Picture-In-Picture”. Sincronizează fereastra camerei web în înregistrarea jocului Minecraft fără niciun decalaj. În plus, poate comprima automat Dimensiunea fișierului și le poate optimiza, astfel încât să puteți economisi spațiu de stocare. Acest lucru este posibil datorită funcției care poate personaliza calitatea video a înregistrării.

 începe înregistrarea

începeți înregistrarea
Pro

 • se poate adăuga logo-ul sau filigran în înregistrarea pentru a face personalizate.
 • puteți seta durata înregistrării și o puteți opri automat.
contra

 • deoarece are o interfață simplă. Oferă mai puține funcții în comparație cu alte instrumente, cum ar fi înregistrarea 4K.

Windows 10 Game Bar

caracteristică distinctivă: Game Bar poate monitoriza procesorul computerului pentru a vă informa dacă este capabil înregistrați un joc.

ultimul instrument pe care îl puteți utiliza pentru a înregistra Minecraft este un instrument încorporat Windows numit Game Bar. Acesta este instrumentul oficial de captare a ecranului Minecraft al consolelor Xbox și al dispozitivelor Windows. Lucrul bun despre a avea acest instrument este că vine cu sistemul dvs. și îl puteți accesa imediat. În afară de asta, acceptă înregistrarea ecranului și a microfonului împreună. De asemenea, puteți regla volumul sunetului din fila „Audio”. Cu toate acestea, bara de joc este puțin nevoiașă. Are o cerință minimă de sistem pentru procesorul și hardware-ul grafic de pe PC. Aceste cerințe trebuie îndeplinite mai întâi. În caz contrar, funcția de înregistrare a ecranului va fi dezactivată.

 bara de joc

gamebar
Pro

 • instrumentul este preinstalat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să parcurgeți niciun proces de instalare.
 • afișează performanța procesorului în timpul înregistrării pentru a vă asigura că puteți monitoriza și termina procesul fără niciun decalaj.
contra

 • nu este disponibil pentru specificații mai mici de Windows 10. Este nevoie de cel puțin Windows 10 versiunea 17763. 0 sau mai mare.

Întrebări Frecvente despre Minecraft Screen Recorder

care este cel mai bun software de înregistrare pentru Minecraft?

pentru a vă înregistra jocul în Minecraft, trebuie să utilizați Screen Grabber Premium. Cu aceasta, puteți avea videoclipul dvs. de înaltă calitate. De asemenea, puteți alege să vă exprimați prin Activarea microfonului ca sursă audio a videoclipului. De asemenea, puteți încărca fișierul media în instrumentele preferate de partajare video, cum ar fi Twitch și YouTube.

cum se înregistrează jocul Minecraft fără întârziere?

dacă sunteți surprins să aflați că ieșirea dvs. este laggy, ați fi putut salva înregistrarea într-un format greșit pentru dispozitivele dvs. MP4 este formatul video universal compatibil cu aproape toate dispozitivele pe care le utilizați. De asemenea, puteți lua în considerare schimbarea rezoluției alese anterior pentru a juca bine pe telefoanele mobile, PC-ul sau laptopurile.

diagramă comparație

instrumente format de ieșire rezoluție de calitate Opțiuni de editare
ecran Grabber Premium MP4, AVI, FLV, MOV, etc. până la 4K disponibil
Bandicam MP4 și AVI până la 4K disponibil
OBS Studio MP4, FLV, MKV 720P și 1080P nu este disponibil
CamStudio AVI și SWF până la 4K disponibile
bara de Jocuri Windows 10 MP4 1080P nu este disponibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.