the truth of Ninja-Ninja Encyclopedia-

aici, am de gând să introducă cele opt arte marțiale și tehnici pe care un ninja dobândește ca elementele de bază pentru a fi un agent de spionaj.

1. Koppo – Jutsu (6585)
aceasta este artele marțiale pentru lupta cu dușmanii cu mâinile libere. Există o teorie conform căreia această artă își împărtășește originile cu cea a „sumo (XV)”, deoarece multe puncte comune pot fi găsite cu „jujitsu clasic (VIII) „.

2. Kiai-Jutsu (6585)
aceasta a fost o tehnică folosită pentru a intimida dușmanii prin „strigăte”. Se spune că stăpânul acestei abilități ar putea să-și bată adversarii îndepărtați fără să-i atingă.

3. Ken-Jutsu (6585)
aceasta a fost arta marțială pentru utilizarea „săbiilor japoneze (VIII)” și „săbiile ninja (VIII)”. Multe abilități japoneze de sabie au fost dezvoltate din abilitățile luptelor reale, au devenit doar „sport” în epocile pașnice ulterioare. Kenjutsu Ninja a fost ceva folosit doar pentru a ucide adversarii.

4. So – Jutsu (6585)
aceasta a fost arta marțială cu o „suliță”. Desigur, sulițele au o gamă mai lungă decât cea a unei sabii, așa că au fost favorabile în bătălii reale. Se spune de obicei că pentru a bate un spearman, un spadasin trebuia să aibă manopera de trei ori mai mare decât cea a unui spearman.

5. Shuriken-Jutsu (sec. 6585)
„Shuriken (sec. X)” înseamnă un cuțit mic. Folosirea lui shuriken îi arunca asupra dușmanilor sau îi rănea. Practic, shurikenii erau obișnuiți să arunce asupra oamenilor.

6. Ka-Jutsu (XV)
aceasta este arta de a folosi „foc”. Ninja au fost instruiți în utilizarea focului. Ninja deranjat dușmanii lor cu ea, au scăpat de dușmanii lor prin utilizarea de foc și au dat foc la Castele de obiectivele lor cu ea.

7. Yugei (6585)”yugei” înseamnă realizări. În Japonia, există diferite tipuri de yugei, de exemplu, există dansuri, „Kabuki (XV)” și „Shamisen (o chitară Japoneză) „. Ninjas dobândit baza de picioare, mersul pe jos sau acrobatice se mută ca tumbe de învățare Yugei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.