The Princess Diaries 3: Reînnoirea Confirmată!!

The Princess Diaries 3

în ceea ce privește destul de probabil cele mai prețuite filme printesa vreodată, ‘The Princess Diaries’ este printre rankers top. Povestind povestea unui adolescent care constată că ea este succesorul unui imperiu European, filmul a fost un avantaj distinct în profesia de tineresc Anne Hathaway și a fost un hit extraordinar pe filme, iar acum fanii sunt în speranța pentru Princess Diaries 3.

a primit o continuare care a primit mai multă dragoste din partea mulțimii. De asemenea, a lăsat povestea pe un scop nu atât de sigur pentru erou. Ultima dată când am văzut-o pe Mia Thermopolis, a fost delegată Regina Genoviei. Cu toate acestea, ce urmează pentru ea? Ea și Nicholas au rămas împreună? Vom primi un alt film din serie? Iată tot ce trebuie să vă gândiți la ‘The Princess Diaries 3’.

intriga jurnalelor Prințesei 3

publicitate

‘jurnalele Prințesei depind de cartea cu un nume similar de Meg Cabot. Oricum, filmele modifică o tonă din cărți. Filmul ulterior, în special, duce povestea pe o stradă cu totul extraordinară. Pentru The Princess Diaries 3, Garry Marshall avea o poveste în partea de sus a listei de priorități care o va duce pe Regina Mia în Manhattan.

ca o apreciere pentru el, producătorii ar putea alege să rămână cu metodologia sa și să deschidă o altă parte pentru personajele din America. Indiferent dacă se îndreaptă spre cărți pentru motivație, au la dispoziție o mulțime de materiale, deoarece Cabot a compus o mulțime de spin-off-uri pe termen lung.

distribuția așteptată să se întoarcă

o mulțime de persoane din distribuția Princess Diaries au descoperit că ar putea dori să restaureze pentru al treilea film. Atât Anne Hathaway, cât și Julie Andrews sunt practic afirmate să se întoarcă odată ce încep să se ocupe de film.

Mandy Moore, care a apărut în filmul principal ca Lana Thomas, este în plus rapid să-și redescopere personajul după atât de mult timp. În ultima vreme, Mandy Moore a conversat cu oamenii despre întoarcerea ca Lana. „S-ar putea să vreau să văd că viața a dat-o jos cu câteva mize. Pentru că, ea a fost hărțuitor în școală. S-ar putea dori să vadă viața un fel de rândul său, până la ground zero pentru ea și, eventual, ea este ceva mai modest. Aș fi jos.”

în 2016, Chris Pine a discutat despre întoarcerea ca Nicholas după ce un fan a primit câteva informații despre șansa de a se întoarce în timpul unui Q&A. „Mi-ai scanat Jurnalul???”el a răspuns. În afară de sosirea abundenței artiștilor prețuiți, anticipăm în plus că unele fețe noi ar trebui să se alăture distribuției pentru The Princess Diaries 3.

există vreo șansă de The Princess Diaries 3?

The Princess Diaries și The Princess Diaries 2: Royal Engagement este admirat alegerile de top Disney. Primul a debutat în ceva timp în 2001, al doilea continuând în 2004. Având în vedere cărțile pentru adolescenți ale lui Meg Cabot, filmele O urmează pe Mia Thermopolis din viața ei de licean obișnuit până la domnia ei ca prințesă și regină a Genoviei.

fanii au discutat despre un posibil The Princess Diaries 3 de ceva vreme, dar la fel și artiștii. Povestea probabil că nu va fi făcută pentru Amelia Mignonette Thermopolis Renaldi și iată motivul.

Anne Hathaway spune despre conținutul

la mijlocul anului 2019, Anne Hathaway a indicat al treilea film pe Urmăriți ce se întâmplă în direct cu Andy Cohen. Un fan a adus pentru a obține câteva informații despre șansa filmului. Anne Hathaway a fost plăcută în legătură cu ancheta și a descoperit că există un conținut.

modul în care fanii merg ridicol de fiecare dată când vine o altă actualizare despre unitate este un indiciu imens că va fi în mod constant fructuos. Șeful Garry Marshall avea nevoie să apară în 2016. El a dezvăluit oamenilor că filmul se poate întâmpla în Manhattan bazându-se pe accesibilitatea Annei Hathaway.

tragic, Marshall a murit la câteva luni după fapt. Fanii vor cunoaște întotdeauna munca nelimitată a șefului în primele două rom-com-uri, iar aprobarea sa asupra altuia are un efect semnificativ.

cu șansa ca al treilea film să progreseze frumos, nu există nicio respingere că ar face din întreaga unitate o trilogie Disney neobosită. Misterul viitorului miei ar fi terminat. Fanii își dau seama că este o regină fructuoasă, autonomă, cu o familie puternică.

cu toate acestea, ei își dau seama, de asemenea, că este atașată nebunește de Lordul Devereaux atunci când este aleasă. Un set de trei ar oferi prințesei devenite suverane un început, un centru și un sfârșit rezonabil, indiferent dacă contrastează incredibil de compoziția lui Meg Cabot.

Data lansării jurnalelor Prințesei 3

‘The Princess Diaries 2: The Royal Engagement a fost lansat pe 11 August 2004. Filmul, similar cu modelul său, a fost o realizare de afaceri. Cererea pentru Princess Diaries 3 tocmai s-a extins în scurt timp, văzând o ascensiune neașteptată după nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry.

în timp ce prezența conținutului motivează certitudinea, nu este altceva decât o asigurare că filmul va fi realizat. În ciuda tuturor discuțiilor despre cel de-al treilea film, acesta nu a fost afirmat cu adevărat de Disney. Indiferent dacă întreprinderea primește o lumină verde, unind distribuția, fiecare dintre ei a descoperit de atunci realizări incredibile și un calendar plin de viață ar fi o sarcină în sine.

în plus, creațiile s-au oprit din cauza pandemiei COVID-19, ceea ce înseamnă că ar trebui să stăm cu ceva timp înainte ca filmul să meargă înainte pe ecranele noastre. Gândindu-ne la toate, anticipăm că ‘The Princess Diaries 3’ ar trebui să livreze la un moment dat în 2024 sau mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.