spoilere Coronation Street: ieșire pentru Alina Pop după dezastrul Tyrone Dobbs?

 autor imagine

Duncan Lindsayjoi 19 Aug 2021 12: 09 pm

Alina în Coronation Street
la revedere de la Alina? (Imagine: ITV)

starul Coronation Street, Ruxandra Porojnicu, ar putea fi setat să iasă din spectacol ca Alina Pop, deoarece relația cu Egoistul Tyrone Dobbs (Alan Halsall) pare să se prăbușească în praf.

actrița a împărtășit imagini și postări pe rețelele de socializare despre petrecerea timpului cu distribuția, făcând aluzie, de asemenea, că a fost minunat să lucrez cu ei la timpul trecut.

o altă fotografie a arătat-o cu un buchet mare de flori, alimentând speculațiile că a avut o petrecere de plecare și a terminat filmările.

cu toate acestea, în timp ce utilizatorii Twitter și Instagram au întrebat-o pe vedetă dacă a părăsit spectacolul, ea a rămas tăcută cu privire la această problemă și există toate șansele ca ea să petreacă ceva timp cu prietenii.

Coronation Street nu a avut niciun comentariu când a fost abordat de Metro.co.uk.

Alina a fost în centrul scenelor majore în acest an după ce sa întors. Prins într-o criză la mijlocul vieții, Tyrone a fost atras de ea.

a ajuns să-l părăsească pe Fiz Stape (Jennie McAlpine) pentru a începe o relație cu Alina, dar cu familia divizată, au urmat probleme grave când Hope s-a dezlănțuit asupra Alinei, începând un incendiu care aproape a ucis-o.

ca urmare, Alina a pierdut copilul pe care îl purta, punând și mai multă durere și presiune asupra relației fragile.

Tyrone a arătat semne de gelozie ca Fiz sa mutat de la el, și Alina a fost lăsat îngrijorat de faptul că el deține încă o torță pentru fostul său.

cu Tyrone incapabil să-și dea angajamentul pe care Alina îl merită, fanii au fost dezgustați de modul în care a tratat-o atât pe Alina, cât și pe Fiz.

cu Alina și Tyrone condamnați să lovească stâncile, ar avea sens ca Alina să se salveze pe stradă – mai ales cu ea sugerând ideea unei pauze în România după ce Tyrone a propus-o accidental.

Ne pare rău, acest videoclip nu mai este disponibil.

fanii vor trebui doar să aștepte și să vadă dacă este la revedere de la Alina.

dacă aveți o poveste de săpun sau TV, video sau imagini luați legătura prin e-mail [email protected] -ne-ar plăcea să auzim de la tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.