Singurul 4 Cel mai bun Flea Fogger veți avea nevoie vreodată

fugiți de purici!

puricii pot fi o sursă de supărare sau chiar frustrare insuportabilă, în funcție de amploarea infestării din casa și curtea ta. Având animale de companie și copii ridica miza chiar mai mult ca te străduiești să te scape de aceste lipitori mici. Paraziți, în toate sensurile cuvântului, puricii pot aduce daune nespuse. Din păcate, nu există o modalitate rapidă de a scăpa de purici, în ciuda tuturor celor mai bune ceață de purici, spălări calde, insecticide și repellente pe care le-ați putea folosi.

spre deosebire de gândacii pe care îi puteți elimina prin spray-uri de insecte, puricii sunt mult mai greu de atins și decimați complet. Multe produse pot diminua doar o populație, dar dacă nu ștergeți complet puricii sau nu vizați sursa lor, se vor răspândi rapid din nou.

prin urmare, în acest articol, vom analiza o abordare holistică a abordării problemelor dvs. de purici, analizând în același timp cel mai bun ceață de purici pe care îl puteți utiliza în casa dvs., precum și cel mai bun mod de a utiliza acest instrument.

un ghid complet pentru purici Foggers

primele lucruri în primul rând, va trebui să știți că aplicarea de purici foggers singur va avea șanse mici de a rezolva problema purici. Sunt ucigași eficienți de purici, dar eficacitatea lor va depinde în mare măsură de metoda dvs. generală de control al puricilor. Prin urmare, va trebui să se uite la pașii și practicile pe care le pot urma pentru a aborda această problemă parazitare complet. Mai mult, utilizarea varului pentru a ucide puricii din grădina dvs. va ajuta la împiedicarea acestor dăunători să intre în casa dvs.

deci, să începem cu ce sunt ceață de purici și cum funcționează.

ce sunt ceață de purici?

ceață de purici arată adesea ca spray-ul dvs. tipic de bug în recipientul de aerosoli familiar sub mărci precum Raid sau Baygon. Cu toate acestea, aspectul și activarea sunt locul în care se termină asemănările lor.

cum funcționează ceață de purici?

producătorii de ceață de purici proiectează aceste dispozitive de eliberare totală pentru a elibera o ceață de pesticide într-o cameră întreagă (sau gazon) și acoperă toate suprafețele pentru a elimina cât mai mult din populația de purici. Această metodă de ceață este un motiv pentru care oamenii se referă, de asemenea, la ceață de purici ca bombe de purici.

în general, ceata de purici utilizează o varietate sau o combinație de insecticide și regulatori de creștere a insectelor (IGR) pentru a viza și ucide insectele în diferite stadii de maturitate. Cele mai frecvente insecticide pe care le veți găsi în ceață de purici sunt permetrinul, cipermetrinul, Tetrametrinul și alte piretroide. Privind ingredientele din ceață de purici, veți vedea unele sau un amestec de aceste insecticide.

insecticidele de mai sus vizează de obicei exoscheletul unei insecte, precum și sistemul lor nervos, care în cele din urmă provoacă moartea.

IGR-urile, pe de altă parte, nu sunt insecticide prin faptul că ucid puricii. Mai degrabă, IGR – urile precum metroprenul sau Nylarul funcționează împreună cu substanțele chimice de mai sus pentru a inhiba atât creșterea, cât și reproducerea puricilor.

pe scurt: insecticidele ucid puricii, în timp ce IGR-urile le împiedică să se reproducă sau să crească.

Precauții importante de siguranță atunci când utilizați Foggers

siguranța este primordială ori de câte ori manipulați o substanță chimică toxică. Prin urmare, înainte de a face ceva, amintiți-vă întotdeauna să citiți și să urmați instrucțiunile de siguranță de pe eticheta producătorului sau ambalajul produsului. De asemenea, nu presupuneți că instrucțiunile unui fogger sunt identice cu altele, deoarece acestea pot diferi de la un produs la altul.

Iată o listă de măsuri de siguranță va trebui să vă amintiți:

 1. citiți instrucțiunile produsului.
 2. purtați întotdeauna echipament de siguranță atunci când manipulați sau folosiți dispozitive de ceață. Nu puteți greși niciodată cu un aparat respirator bun (ca acesta de la 3M) și ochelari de siguranță (ca acesta, de asemenea, de la 3m).
 3. nu folosiți niciodată foggers pe animalele de companie. Foggers emit substanțe chimice toxice care vor fi fatale pentru animalele de companie.
 4. deconectați și opriți toate aparatele electrice, inclusiv becurile, luminile pilot și sistemele de aprindere cu gaz. Dacă nu se specifică altfel, majoritatea cețurilor sunt foarte inflamabile. Alternativ, puteți opri electricitatea direct de pe placa de distribuție.
 5. utilizați un singur recipient pentru fiecare cameră. Pentru camerele mai mici de 5 picioare pe 5 picioare, trebuie doar să țineți ușa deschisă, iar ceața care vine dintr-o cameră adiacentă mai mare va fi suficientă.
 6. niciodată, niciodată nu inhalați conținutul unui abur.
 7. asigurați-vă că toată lumea, inclusiv plantele și animalele de companie (Pisici, Câini, păsări) se află în afara casei la o distanță sigură timp de cel puțin 3 până la 8 ore în timpul aburirii. Dacă aveți pește de companie, asigurați – vă că le acoperiți complet acvariile-utilizarea învelișului saran este o opțiune bună.
 8. luați în considerare orice membru al familiei cu astm sau alte probleme respiratorii. Este posibil să trebuiască să stați departe de casă și să lăsați bomba de insecte să iasă mai mult timp.
 9. acoperiți toate articolele de toaletă, consumabilele, alimentele, ustensilele de mâncat și orice vine în contact cu alimentele dvs. Mai bine, scoateți toate aceste lucruri din casă în timpul sesiunii de ceață.

e timpul să bombardăm Casa!

înainte de a se agită că poate și bug bomba casa, ar fi înțelept să facă pregătirile corespunzătoare.

din nou, amintiți-vă că nici cei mai buni ceață de purici nu sunt panacee. Doar o abordare holistică cu bune practici de pre – și post-ceață va asigura decimarea acestor dăunători. După cum am menționat deja, puteți folosi și var pentru a ucide orice populație de purici din grădina dvs. Utilizarea varului va împiedica puricii, precum și dvs. și animalele de companie să aducă acești dăunători în casa dvs.

în cele din urmă, ar trebui să știți că angajamentul și timpul sunt vitale dacă doriți rezultate bune de la aburirea casei. Spun asta pentru că aburirea poate dura câteva ore, chiar zile (dacă aburiți casa de două ori sau folosiți produse care lasă reziduuri pentru o potență sporită) înainte de a putea reintra în casă. De asemenea, poate fi necesar să scoateți unele aparate din casă, deoarece bombele bug funcționează cel mai bine atunci când sunt neobstrucționate.

1. Pregătirea casei

determinați numărul de canistre de care veți avea nevoie calculând suprafața pătrată a casei dvs., precum și numărul de camere. Amintiți-vă prea că bombe purici diferă în acoperirea lor totală.

închideți toate ferestrele sau deschiderile de unde poate scăpa ceața de ceață. Puteți îmbunătăți în continuare eficacitatea bombei de erori prin sigilarea ferestrelor cu bandă.

deschideți dulapuri și dulapuri, dar fiți selectivi în acest sens dacă aceste dulapuri conțin plăci sau obiecte pe care preferați să nu le expuneți la substanțe chimice sau să le spălați după aceea. Cu toate acestea, pentru o acoperire completă, ar fi înțelept să deschideți toate dulapurile și sertarele.

acoperiți televizoarele, consolele, computerele și alte dispozitive similare care prezintă riscul de a obține pesticide în interiorul lor.

vid Covoare și pardoseli pentru a agita dăunători. Această metodă îi va face mai expuși la ceață.

2. Desfășurarea dispozitivului de ceață pentru purici

asigurați-vă că ați urmat toate etapele de siguranță și pregătire de mai sus.

Planificați-vă ieșirea. Va trebui să părăsiți casa imediat după ce începeți procesul de ceață. Prin urmare, dacă utilizați mai multe ceață în camere diferite, planificați ce ceață să activați mai întâi. De exemplu, veți dori să activați ceață în camerele de la etajul 2 mai întâi înainte de cele de mai jos. Alternativ, puteți avea mai multe persoane care să permită diferite foggers pentru cea mai lină ieșire.

așezați foggerul de purici strategic într-o cameră. Cel mai bun loc ar fi la o înălțime ridicată în centrul unei camere. Puteți face acest lucru prin plasarea fogger pe scaun sau masă în mijlocul camerei.

așezați o foaie de ziar sub recipient pentru a absorbi orice scurgeri.

puneți-vă echipamentul de siguranță.

amintiți-vă că ceața de purici pulverizează în sus, așa că nu uitați să țineți ceața departe de persoana dvs.

agitați puternic recipientul, apoi împingeți ferm supapa de eliberare (până când se aude un clic sau se clipește) pentru a activa procesul de aburire. De obicei, plângerile legate de oprirea prematură a cețurilor se datorează faptului că mulți nu reușesc să împingă corect supapa de eliberare.

3. Memento-uri Post-ceață

după numărul recomandat de ore (de obicei de la 2 la 8 ore, în funcție de produs), intrați în casă cu un aparat respirator și deschideți toate ferestrele și ușile pentru a lăsa toate camerele să iasă. Puteți face uz de fani pentru a accelera acest lucru.

așteptați încă o oră sau două înainte de a lăsa oamenii și animalele de companie în casă. Din nou, dacă utilizați pesticide care lasă reziduuri pe suprafețe (pentru o potență completă), poate fi necesar să așteptați mai mult pentru a intra din nou în casa dvs.

cu excepția cazului în care producătorii declară altfel, curățați și ștergeți toate suprafețele care au intrat în contact cu pesticidul.

Iată un videoclip detaliat, mai ales atunci când acoperă mai multe camere:

dacă aveți totul pregătit, iată și un videoclip sumar rapid:

cele mai bune patru purici Fogger

1.Raid concentrat Deep Reach Fogger

cel mai bun Fogger de purici
Via Amazon.com
detalii:

marca Raid a câștigat încrederea multora pentru produsele sale eficiente de pesticide și insecticide. Acest succes este cel mai probabil motivul pentru care este unul dintre cele mai recunoscute branduri de pe piață. În mod surprinzător, marca Raid continuă să-și domine concurenții pe această listă cu cel mai bun fogger de purici!

unul dintre cele mai mari avantaje ale sale este acoperirea sa mare, care este practic dublă decât concurența. O singură achiziție a Raid concentrat Deep Reach Fogger vă va oferi trei cutii fiecare conținând 1,5 oz de pesticide. Apoi, o singură canistră poate acoperi o cameră de până la 25 de picioare pe 25 de picioare cu tavan de 8 picioare sau până la 5000 cu. ft – asta e în jurul valorii de 625 sq. ft. de spațiu acoperit!

în plus față de acoperirea extinsă a acestui fogger, veți putea, de asemenea, să vizați o mare varietate de bug-uri și insecte cu o formulă puternică și concentrată care va pătrunde în fisuri și fisuri cu o potență de până la 2 luni!

în mod natural, ceața concentrată la adâncime va ajunge doar în locurile pe care se află ceața. Prin urmare, nu vă așteptați să omoare bug-urile de sub canapea, cu excepția cazului în care mutați canapeaua (și alte mobilier afară pe durata aburirii. În cele din urmă, dacă veți utiliza acest produs, poate doriți să sporiți eficiența acestuia folosind un fogger sau insecticid cu un inhibitor de creștere sau IGR.

Pro

 • cea mai mare acoperire
 • pătrunde fisuri și fisuri
 • potența de până la 2 luni
 • vizează o varietate de bug-uri și dăunători
 • formula non-colorare
contra

 • nu are IGR-uri

Spectracide bug Stop ceață interioară

cel mai bun Fogger de purici
Via Amazon.com
detalii:

Spectracide bug Stop Indoor Fogger împachetează un pumn mediu cu formula sa puternică de insecticid. În ciuda potenței sale, totuși, acest ceață Spectricade nu va lăsa pete sau reziduuri, astfel încât perdelele, foile și covoarele dvs. vor fi în siguranță. De asemenea, veți putea să vă întoarceți acasă în doar câteva ore!

pentru fiecare recipient de Spectracide Bug Stop Indoor Fogger, veți acoperi până la 2000 Cu. Ft de spațiu liber. Acest spațiu mult ar însemna o cameră de 15,5 picioare pe 16 picioare, cu un tavan de 8 picioare. Mai mult decât atât, o achiziție va primi șase canistre, astfel încât veți avea cu siguranță o mulțime de rezervă sau de a utiliza într-o casă mare.

ca și concurentul său Raid, Formula Spectracide Bug Stop Indoor Fogger poate ajunge adânc în crăpăturile crăpăturilor, precum și în fibrele covoarelor și va funcționa în doar două ore!

Pro

 • mare valoare de 6 2oz canistre
 • vizează o mare varietate de insecte și dăunători
 • pătrunde fisuri și fisuri
 • non-colorare
contra

 • numai pentru uz interior
 • nu are IGR

Hot Shot 20177 nu-mizerie! Fogger

cel mai bun Fogger de purici
Via Amazon.com

detalii:

la trei 1.2 oz. canistre, am fost inițial întristat că Hot Shot nu-mizerie! Fogger mi-a dat cea mai mică cantitate de formulă de pesticide, mai ales după ce m-am uitat la opțiunile Spectracide și Raid. De asemenea, acest Hot Shot fogger are aceeași acoperire (2000 cu. ft. sau o cameră de 15,5 picioare pe 16 picioare cu un tavan de 8 picioare) ca opțiune Spectracide. Cu toate acestea, ceea ce mi-a atras atenția și a făcut acest fogger mult mai atractiv au fost câteva caracteristici unice.

pentru unul, Hot Shot nu-mizerie! Fogger neutralizează mirosurile și emite mirosuri minime, dacă există. În plus, acest Fogger este pilot-light-safe care elimină necesitatea de a opri luminile pilot în casa ta. S-ar putea să nu pară mult, dar de obicei este nevoie de multă muncă (chiar și de muncă profesională) pentru a găsi și a opri aceste corpuri de iluminat.

în cele din urmă, am observat, de asemenea, un ingredient activ suplimentar pe eticheta acestui fogger: piperonil butoxid. Potrivit Centrului Național de informare a pesticidelor din statul Oregon, piperonil butoxidul (PBO) este un sinergist al pesticidelor. Ceea ce înseamnă acest lucru este că, deși PBO în sine nu este toxic pentru insecte, crește eficiența pesticidelor, cum ar fi piretrinele.

Pro

 • miros minim, precum și neutralizează mirosurile în casă
 • o formulă îmbunătățită de pesticide
 • non-colorare
contra

 • cea mai mică cantitate de produs dacă comparați cu bombele noastre bug anterioare
 • nu are IGR-uri

Hartz UtlraGuard Plus Home Fogger

cel mai bun Fogger de purici
Via Amazon.com
detalii:

ultimul pe lista noastră, deși cu siguranță nu în ultimul rând, este Hartz UltraGuard Plus Home Fogger. La fel ca ultimele noastre două ceață, Ultraguard plus acoperă aproximativ 2000 cu. ft. și o singură achiziție pachet va primi trei 2 oz. canistre. Deci, ce anume face acest fogger diferit de ultimele trei pe care le-am văzut?

pentru unul, Ultraguard plus vizează în mod specific purici, ouă de purici, larve de purici, căpușe și bug-uri de pat! Mai important, acest insecticid inhibă infestarea cu dăunători vizați timp de până la 7 luni! Hartz Ultraguard plus realizează acest lucru prin IGR-urile care sunt prezente în ingredientele sale active, în timp ce doi sinergici de pesticide își sporesc potența și mai mult!

Pro

 • conține IGR
 • îmbunătățiți formula pesticidelor
 • efecte de lungă durată
 • vizează puricii în diferite stadii de creștere
contra

 • nu la fel de testat sau bine-cunoscut ca alte branduri mai populare.
 • vizează un număr limitat de dăunători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.