Secretele de frumusețe ale lui Hayden Panettiere / frumusețe

ea ar putea fi abia peste 5′ înalt, dar Frumusete Blonda Hayden Panettiere încă apucă atenția oamenilor atunci când ea merge într-o cameră. Ea este cu siguranta un stealer scena în noul ei rol pe Nashville ca Juliette Barnes, o stea țară în creștere în speranța de a lua lumina reflectoarelor departe de viață legenda Rayna James, jucat de Connie Britton. Nashville premiere in seara asta, și suntem cu siguranță așteaptă cu nerăbdare să vadă Hayden rock mai mare decât țara de viață Arată pe noua dramă ABC. Când nu filmează, regimul de frumusețe al lui Hayden este departe de a fi elaborat. Frumusețea naturală este un purtător de cuvânt Neutrogena, la urma urmei! Iată câteva dintre secretele de frumusețe ale lui Hayden Panettiere!

Faceți 1 produs să funcționeze în 2 moduri
uitați ce spune ambalajul! Cine spune că un luciu de buze nu poate funcționa și ca un strălucitor pentru obraz? Hayden crede cu siguranță că este distractiv să experimentezi cu produse. „Îmi place luciul de buze „MoistureShine”, a declarat purtătorul de cuvânt al Neutrogena pentru revista People. „Le folosim întotdeauna și pe obraji — mai ales atunci când purtăm pungi de dimensiunea pe care o facem, unde poți potrivi ca un luciu de buze acolo.”

nu subestimați niciodată puterea bronzerului
Hayden ar putea să-și folosească luciul de buze pe buze și obraji, dar cu siguranță obține cel mai mare kilometraj din bronzul ei. „Mi-am pus bronzer în jurul feței și în linia părului. De asemenea, îl folosesc ca fard de ochi. Oferă conturul perfect în Cute și sub linia genelor”, a declarat ea pentru revista Women ‘ s Health. De asemenea, o aplică pe gât și pe piept „pentru a-i oferi o strălucire uniformă. Este luminos.”

Când Toate Celelalte Eșuează, Înoată!
sigur, un antrenor vă poate oferi o grămadă de exerciții care vizează fiecare grup muscular, dar de ce nu faceți doar o activitate care folosește fiecare grup muscular fără a fi nevoie să vă gândiți la asta? „Înotul îți lucrează toți mușchii — miezul, fesierii, quad-urile, chiar și cele pe care nu știai că le ai, precum cei mici din picioare și mâini!”Hayden a declarat pentru revista Self.

îmbrățișează ceea ce ai
o parte din a arăta bine este să te simți bine. Hayden va fi prima persoană care va recunoaște că nu are un corp perfect. Cu toate acestea, abilitatea ei de a îmbrățișa cine este și de a-și iubi figura așa cum este ajută să o facă să radieze frumusețea interioară. Dacă proiectezi încredere, în cele din urmă vei părea mai frumos pentru oamenii din jurul tău. „Nu am corpul unui model”, a spus ea pentru revista Cosmopolitan. „Dar nu sunt una dintre acele fete nebune care cred că sunt grase. Sunt de acord cu ceea ce am. Pot să leg corpul ăsta, știi?”

purtați întotdeauna protecție solară
s-ar putea să aibă doar 23 de ani, dar Hayden știe că cheia frumuseții veșnice este protejarea pielii de soare. Actrița poartă SPF 70 sub fundația ei în fiecare zi. „Există protecția solară ultra-pură, așa că este cea pe care o port în fiecare zi sub fundația mea”, a spus ea pentru site-ul Glam. „Dacă nu purtați niciun fond de ten, este foarte important să îl aplicați continuu, deoarece oamenii se uită pe raft și spun:” Oh, 70 SPF. Dar ceea ce nu realizezi este că dacă nu îl aplici corect și în cantitatea potrivită, este ca un SPF 19 – deci te arzi!”

link înrudit: Hayden Panettiere: Celebrity Beauty

fotografie prin amabilitatea: ABC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.