secțiuni

Insula KIAWAH, S. C. — John Catlin a primit o penalizare într-o singură lovitură în prima rundă a 103 Campionatul PGA pentru încălcarea politicii ritmului de joc.

Catlin, un American de 30 de ani care concurează regulat în turneul European și a primit o scutire specială în primul său major, a fost cronometrat timp de 74 de secunde pentru a juca a doua lovitură la gaura a 16-a, a șaptea gaură din prima rundă la Ocean Course la Kiawah Island Resort. Primul moment prost a dus la un ritm de avertizare joc. 3 (A 12-a gaură), unde a luat 63 de secunde pentru a doua lovitură, rezultând un ritm de penalizare de joc într-o singură lovitură și transformând un par într-un sperietor.

PGA din America a adoptat o politică de ritm de joc în conformitate cu regula 5.6 b(3) din regulile de Golf pentru a încuraja și a impune jocul prompt. Solicitat să comenteze pedeapsa, Catlin a spus într-un text: „sincer, doar mergem mai departe.”

a împușcat 3-peste 75.

penalizările pentru ritmul de joc sunt rareori solicitate în turul PGA. De fapt, ultima dată când un jucător a fost andocat pentru joc lent la un major a fost la Masters 2013. Cu acea ocazie, Tianlang Guan, în vârstă de 14 ani, a fost partea vinovată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.