rochia Maxi după tipul corpului

cumpărați rochiile Maxi

triunghi inversat * clepsidră * triunghi * & dreptunghi

Sfaturi pentru Rochii Maxi după tipul de corp

pentru a cumpăra rochia maxi după tipul de corp, utilizați aceste sfaturi pentru fiecare tip de corp. Indiferent dacă faceți cumpărături online sau în magazin, asigurați-vă că respectați aceste reguli. Dacă nu vă cunoașteți tipul de corp, apucați o bandă de măsurare flexibilă și urmați această postare despre cum să o descoperiți.

Triunghi Inversat: Puteți purta o rochie maxi care are pliuri sau o mulțime de detalii pe jumătatea de jos. Doriți să evitați decolteurile înalte și să alegeți un gât în V sau unul cu mâneci mai lungi. Acest lucru este pentru a evita căutarea de top grele.

Hourglass: rochia maxi wrap este pentru tine! Vă va accentua cel mai bine curbele și, de asemenea, vă va arăta talia fără a vă depăși șoldurile și umerii.

triunghi: vrei să găsești o rochie care are câteva detalii în partea de sus, precum cea pe care am ales-o. Volanele de pe Mâneci vă vor oferi figura de clepsidră și vă vor complimenta șoldurile.

dreptunghi: Puteți scoate detalii în partea de sus și de jos cu o talie definită. Scopul este de a crea curbe și detalii va face truc!

fiecare dulap ar trebui să aibă o rochie maxi în ea (pentru că în acele zile nu vă radeți picioarele vă puteți simți în continuare fantezie) și sper că v-am ajutat să descoperiți cum să găsiți rochia maxi perfectă după tipul de corp! Dacă doriți să vă scufundați și mai adânc în ce fel de rochie maxi să obțineți, descoperiți personalitatea dvs. de modă și cumpărați unul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.