Renașterea Office poate fi setată în cronologia originală cu episoade pierdute recent filmate

revigorarea Office poate fi setată în cronologie originală cu episoade pierdute recent filmate revigorarea Office poate fi setată în cronologie originală cu episoade pierdute recent filmate revigorarea Office poate fi setată în cronologie originală cu episoade pierdute recent filmaterevigorarea Office poate fi setată în cronologie originală cu episoade pierdute recent filmate revigorarea Office poate fi setată în cronologie originală cu episoade pierdute

biroul este mai aproape ca niciodată de a obține o repornire acum că este din nou în familia NBC la Peacock, și showrunner serie Greg Daniels are câteva idei cu privire la modul cel mai bine să se ocupe de un potențial renaștere. Inspirat de seria britanică cu același nume, Biroul a funcționat inițial timp de nouă sezoane între 2005 și 2013. A găsit o audiență și mai mare în anii în care a ieșit din aer datorită creșterii streaming-ului și popularității emisiunii pe Netflix în ultimii ani.

Privind înapoi la moștenirea Biroului, Daniels a adresat viitorul francizei lui E! Știri. Din punctul său de vedere, o renaștere ar funcționa cel mai bine dacă ar fi stabilită în cronologia spectacolului original, ținând cont de modul în care s-a încheiat seria. După cum explică Daniels:

„cred că este probabil mai probabil acum că spectacolul este pe Peacock, dar nu există planuri acum, cu siguranță. Oamenii sunt mai deschiși la asta acum, se pare. Problema este, ce rămâne de spus despre personaje? Mulți dintre ei nu mai lucrează acolo. Jim și Pam locuiesc în Texas acum, la fel și Darryl… Dar ar fi distractiv să găsim câteva episoade pierdute și să le împușcăm ca și cum ar fi fost din nou în 2010 sau ceva de genul.”

ca și în cazul oricărui spectacol popular care a găsit succes în anii trecuți, au existat zvonuri că Biroul ar putea fi unul dintre următoarele titluri mari pentru a obține o repornire. După ce a fost anunțat că spectacolul se va muta la Peacock în 2021, Bonnie Hammer de la NBCUniversal a spus că unul dintre obiectivele noului serviciu de streaming a fost să obțină o altă fisură la birou cu un fel de serie de repornire.

„este speranța și obiectivul meu să facem o repornire a biroului”, a declarat Hammer pentru Deadline. „Biroul revine la noi în ianuarie 2021. Este speranța mea că ne putem da seama ce mare reboot ar fi. Avem conversații.”

pe Peacock, primele două sezoane ale Biroului sunt difuzate gratuit. Restul seriei necesită unul dintre abonamentele premium care rulează la 4,99 USD cu reclame și 9,99 USD fără. De acum, al treilea sezon include episoade extinse „fan înfocat” care includ scene șterse și imagini nemaivăzute până acum. Mai multe sezoane vor primi tratamentul fan înfocat în viitor, iar Peacock a încărcat, de asemenea, pe YouTube o scenă tăiată din sezonul final, care îl vede pe Jim pranking Dwight să creadă că este în Matrix.

filmarea noilor „episoade pierdute” cu distribuția originală pare foarte posibilă, având în vedere interesul continuu al fanilor pentru spectacol. Mai mulți membri ai distribuției au fost deschiși cu privire la reluarea rolurilor lor într-un revival sau reuniune specială. Anul trecut, Steve Carell și restul distribuției s-au reunit, de asemenea, pentru a dansa la nunta Zoom a unui cuplu proaspăt căsătorit. Poate că nu ar fi atât de departe să-i vedem pe toți să se întoarcă la Dunder Mifflin Paper Company pentru un nou „episod pierdut” sau două. Această veste vine la noi de la E! Știri.

Tobey Maguire  Tobey Maguire Tobey Maguire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.