Remington Solar Attic Fan Review

un ventilator solar attic este un mod ecologic de a vă răcori casa vara. Cu toate acestea, o gamă largă de mărci și modele ale acestui produs sunt disponibile pe piață, ceea ce face dificilă alegerea celei potrivite pentru nevoile dvs. Dacă cumpărați cel mai bun ventilator mansardat cu energie solară, luați în considerare produsele Remington.

în această recenzie Remington solar attic fan, explorăm motivele care fac din acest model cel potrivit pentru mansarda dvs. și nevoile dvs.

Mansics and More este un participant la programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un mijloc pentru site-uri pentru a câștiga taxe de publicitate prin publicitate și conectarea la Amazon.com.

cuprins

Remington Solar Attic fan Prezentare generală

ce este un ventilator Remington Solar Attic?

cel mai bun ventilator Solar mansarda - Remington

acest produs este printre cele mai bune fani mansarda de calitate pentru a cumpăra în 2021. Acest ventilator mansardă proiectat American vine în trei opțiuni de putere: 20 de wați, 25 de wați și 30 de wați. Dimensiunea mansardei dvs. va determina dimensiunea ventilatorului de ales.

ventilatorul de 20 de wați este ideal pentru o mansardă de 1.800 de metri pătrați, 25 de wați pentru 2.000 de metri pătrați și 30 de wați pentru 2.500 de metri pătrați. Acest ventilator are un umidistat încorporat, termostat și un panou reglabil. Are o construcție durabilă din oțel acoperită și un motor DC fără perii.

Remington Solar mansarda fani caracteristici

Remington mansarda fan are o serie de caracteristici care fac una dintre cele mai bune opțiuni pentru a achiziționa astăzi:

construcție robustă

dacă sunteți în căutarea unui ventilator de mansardă care să reziste testului timpului, nu puteți greși cu Remington. Dispune de oțel rezistent la intemperii, acoperit cu pulbere.

motoare de curent continuu fără perii

acest ventilator de mansardă are un motor de curent continuu fără perii pentru funcționare silențioasă.

Humidistat & termostat

toate ventilatoarele Remington sunt echipate cu termostate și umidistate, ceea ce înseamnă că pot simți când aerul din mansardă devine prea umed sau fierbinte și se ajustează în consecință, maximizând eficiența.

suport hibrid

această caracteristică asigură că ventilatorul Solar Remington nu se va opri atunci când intensitatea soarelui se reduce. Dacă mansarda este peste 80 de grade Fahrenheit după apusul soarelui, adaptorul de alimentare hibrid ajută la menținerea ventilatorului în funcțiune folosind puterea casei până când mansarda se răcește. Merită menționat faptul că va trebui să achiziționați adaptorul separat.

acești fani au, de asemenea, o gardă de animale sălbatice și sunt certificate Texas Windstorm. Un certificat Texas windstorm (Wpi8) este dovada că proprietatea dvs. îndeplinește codurile de construcție windstorm din zona dvs. Trebuie să furnizați acest certificat Asociației de asigurări Texas Windstorm înainte ca proprietatea dvs. să poată primi acoperire.

specificații tehnice

 • putere: 20w, 25W, 30W
 • capacitate de aerisire: 1,280 CFM, 1,600 CFM, 2,200 CFM respectiv
 • dimensiuni asamblate: 18″ x 18″ x 12″
 • tensiune Motor: 24 volți
 • număr de lame: 4
 • Material: Oțel acoperit cu pulbere
 • garanție: garanție limitată pe viață

pentru cine este acest produs?

fanii mansardei Remington sunt ideali pentru proprietarii de case care doresc să-și păstreze casele mai reci, reducând în același timp facturile electrice. De asemenea, este important să rețineți că ventilația la mansardă este o componentă integrantă a întreținerii casei dvs.

prin urmare, pe lângă reducerea temperaturii mansardei, care vă poate deteriora izolația și bunurile depozitate la mansardă, acest ventilator ajută și la eliminarea umezelii care provoacă daune la mansardă. De asemenea, îl puteți folosi în timpul iernii pentru a preveni barajul de gheață.

Remington Solar Attic Fan Review

în general, această unitate este unul dintre modelele de top-evaluat pentru mai multe motive. Este ușor de instalat și funcționează eficient în aproape orice mediu. Cu termostatul încorporat și humidistat, acest ventilator mansardat reglează automat viteza ventilatorului în funcție de nevoile mansardei dvs., sporind eficiența sa generală.

o caracteristică care stabilește acest ventilator de mansardă de la concurenții săi este adaptorul de alimentare hibrid de 110 volți care comută automat ventilatorul de mansardă de la energia solară la cea electrică. Acest lucru permite ventilatorului să vă mențină mansarda rece, chiar și pe vreme înnorată sau noaptea. Cu acest adaptor, dispozitivul trece automat la energia solară atunci când simte lumina soarelui – nu trebuie să intrați în mansardă pentru a porni orice comutator.

acest ventilator de mansardă este rezistent la grindină și la intemperii, datorită finisajului acoperit cu pulbere. Unitatea poate funcționa eficient, chiar și în cele mai dure condiții meteorologice. Un alt atribut remarcabil al fanilor mansardei Remington este că sunt disponibili în diferite puteri, astfel încât să îl puteți alege pe cel mai bun pentru nevoile mansardei dvs.

acest ventilator de mansardă are, de asemenea, o garanție pe viață și este certificat Texas Windstorm, făcându-l unul dintre cele mai fiabile și durabile produse de pe piață. Mai mult, puteți solicita până la un credit fiscal federal de 30% pe acest dispozitiv.

și anume, produse solare, cum ar fi acest ventilator mansarda sunt eligibile pentru credit Federal de energie rezidentiala, care oferă proprietarilor de case un credit de 30% pentru costurile suportate în achiziționarea de echipamente și instalare.

ce se întâmplă dacă descoperiți că această unitate nu vă satisface nevoile? În acest caz, puteți profita de garanția Remington de 30 de zile de returnare a banilor.

Pro: ce ne place despre Remington Solar mansarda Fan

 • produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate.
 • este relativ liniștită, datorită motorului DC fără perii
 • are un termostat preinstalat și un umidistat
 • este ușor de utilizat și permite o instalare ușoară
 • are o garanție limitată pe viață
 • au atât opțiuni de înclinare, cât și non-înclinare pentru a maximiza expunerea la soare
 • fronton opțiunea de montare disponibilă

contra: Ceea ce nu ne place la Remington Solar Attic Fan

 • trebuie să achiziționați separat adaptorul de alimentare hibrid
 • este puțin mai scump decât concurenții săi

Remington Solar Attic Fan Alternative

dacă, din orice motiv, nu vă place acest ventilator mansardat, ați putea dori să luați în considerare ventilatorul mansardat solar cu lumină naturală din SUA Broan. Acestea sunt două dintre cele mai bune alternative de ventilator Remington Solar Attic.

căutați mai multe alternative Remington? Consultați postarea noastră de comparație pe cei mai buni fani ai mansardei cu energie solară.

us Sunlight

 cel mai bun ventilator Solar mansarda - us Sunlight

Detalii produs:

 • montat pe acoperiș
 • Oțel Galvanizat
 • 25 wați
 • ventilează până la 2.600 de metri cubi

ventilatorul solar al Soarelui din SUA este o altă opțiune decentă. Acest model montat pe acoperiș are un panou solar înclinat pentru a maximiza expunerea la soare. Poate ventila o suprafață mare, ceea ce este, fără îndoială, un plus.

cu toate acestea, există unele dezavantaje. Ventilatoarele solare us Sunlight funcționează numai pentru acoperișuri cu șindrilă, deci dacă acoperișul dvs. este ardezie, plat sau țiglă, acesta nu este pentru dvs. De asemenea, nu are capacitățile electrice hibride ale unora dintre concurenții săi. Dar dacă aveți un acoperiș cu șindrilă, nu este rău pentru preț.

citiți recenzia noastră despre ventilatorul solar Sunlight din SUA.

Broan

 Cel Mai Bun Solar Mansarda Fan-Broan

Detalii Produs:

 • montat pe acoperiș
 • Plastic
 • 28 wați
 • 537 CFM
 • 6 ani garantie

Broan-NuTone 345soww suprafață montare mansarda ventilator Solar este o alegere bună dacă sunteți în căutarea pentru ceva accesibil. Materialele de bază mențin costul scăzut, astfel încât să puteți obține sistemul de ventilație de care aveți nevoie la prețul dorit.

din păcate, acest model are un CFM destul de scăzut în comparație cu concurenții săi, deci nu va fi la fel de eficient. De asemenea, nu vine cu un termostat, humidistat sau orice capabilități electrice hibride. Cu toate acestea, pentru un spațiu mic, ar trebui să fie o soluție adecvată într-un vârf.

Gânduri finale

dacă cumpărați cel mai bun ventilator de mansardă alimentat cu energie solară pentru a vă răci mansarda, păstrând în același timp facturile de utilități scăzute și economisind mediul, nu puteți greși cu fanii mansardei de la Remington. Această unitate este disponibilă în trei opțiuni potrivite pentru diferite dimensiuni de mansardă. Acesta dispune de un termostat încorporat și humidistat și este ușor de instalat. Adaptorul de alimentare hibrid vă ajută să vă mențineți ventilatorul în funcțiune chiar și atunci când nu există lumină solară, dar va trebui să achiziționați adaptorul separat. Sperăm că această revizuire Remington solar attic fan vă ajută să luați o decizie de cumpărare informată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.