Reducerea Semnalelor Mobile Și WiFi: Ce Materiale De Construcție Sunt Cele Mai Grave?

viețile noastre moderne se bazează pe fluxuri constante de date care călătoresc prin aer. Atât semnalele telefonului mobil, cât și semnalele Wi-Fi coboară la undele radio, iar undele radio pot fi blocate parțial sau complet de unele tipuri de materiale de construcție. Acesta este motivul pentru care vă puteți ține telefonul în grădina dvs. și puteți obține un semnal excelent, dar intrați și luptați pentru a obține orice recepție. Este ușor de dedus că ceva din structura casei dvs. interferează cu semnalele radio care transportă traficul Wi-Fi și telefon. Știm că vremea rea vă poate afecta semnalul, dar care sunt materialele cele mai responsabile pentru problemele dvs. de recepție?

boostere de semnal de telefon mobil poate depăși toate aceste probleme , dar este important să se înțeleagă motivele pentru care semnalul poate fi blocat. Doar pentru a sublinia încă o dată înainte de a începe, semnalele mobile și semnalele Wi-Fi se confruntă în esență cu aceleași provocări de transmisie. În timp ce banda exactă pe care o utilizează dispozitivele dvs. poate face o ușoară diferență în recepția semnalului, toate cifrele de atenuare pentru materialele de construcție furnizate mai jos se aplică în general tuturor semnalelor Wi-Fi și ale telefonului mobil.

reducerea semnalelor WiFi Mobile

izolația din fibră de sticlă

izolația din fibră de sticlă este un material de construcție foarte poros, foarte ușor. Dacă este instalat în straturi suficient de groase, totuși, poate avea un ușor efect perturbator asupra semnalelor wireless. Acest efect devine mai pronunțat dacă locuința dvs. este izolată cu un produs cu folie. Folia este uneori aplicată pe izolația solidă din spumă, precum și pe bătaia din fibră de sticlă; intenția este de a îmbunătăți retenția de căldură a casei tale. Izolația foarte groasă sau cu folie poate reduce recepția Wi-Fi și a telefonului cu-2db. Acest lucru înseamnă că un perete exterior puternic izolat poate atenua semnalele telefonului mobil, inclusiv 5G care intră în casa dvs. într-o măsură semnificativă.

gips-carton

gips-carton (de asemenea, cunoscut sub numele de gips carton sau wallboard) este unul dintre materialele de construcție care interferează cel mai puțin cu semnalele wireless. Încă oferă suficientă interferență pentru a bloca un semnal deja slăbit. Construcția de gips-carton poate duce la fluctuații de semnal de ordinul-2db. Rețineți că efectul de blocare a semnalului poate fi semnificativ mai mare dacă vă aflați într-o cameră complet închisă, cu pereți din gips-carton, mai degrabă decât în spatele unui singur perete într-un spațiu care altfel face parte dintr-un plan deschis.

Lemn

placajul este un material structural comun în multe tipuri de construcții rezidențiale. Placajul este remarcabil de bun la absorbția undelor radio, provocând atenuarea de la -6 la-9db. Diferența de interferență depinde de compoziția exactă a produsului din placaj și de grosimea totală a acestuia. Rețineți că placajul provoacă, de asemenea, interferențe mai mari dacă este îmbibat cu apă – dar, desigur, placajul umed este o problemă mai gravă în sine decât recepția telefonului sau Wi-Fi rău!
lemnul natural are un efect similar de blocare a semnalului, care poate fi mai mult sau mai puțin sever decât placajul, în funcție de tipul de lemn. Atât grosimea, cât și densitatea plăcilor din lemn natural afectează capacitatea sa de a interfera cu semnalele. Pierderile variază de la -5 la-12db, cu rasinoase (de ex. pin) în foi subțiri care provoacă cea mai mică cantitate de interferențe.
rețineți că materialele din lemn sunt cele mai frecvente în ansamblurile de podea ale unei case. Aceasta înseamnă că recepția wireless va suferi semnificativ dacă există mai multe etaje între dispozitivul receptor și punctul de transmisie.

sticla

deoarece sticla este transparentă din punct de vedere vizual, cu toții avem tendința naturală de a presupune că ferestrele lasă telefonul și semnalele Wi-Fi în același mod în care lasă lumina. Adevărul este că sticla este remarcabil de bună la împrăștierea sau reflectarea unui semnal radio. Mai multe geamuri de sticlă dintr-o unitate de ferestre provoacă mai multe interferențe; geamurile cu geam dublu sau triplu pot bloca semnalele mai rău decât geamurile cu geam unic. Ferestrele moderne cu acoperiri de reducere a emisiilor (Low-E) deviază și mai mult semnal. Ca orientare generală, vă puteți aștepta să vedeți aproximativ-4db în fluctuația semnalului dintr-o fereastră. Acest lucru nu înseamnă că trecerea la o fereastră este neapărat o idee proastă atunci când doriți o recepție mai bună. Pentru a obține un semnal îmbunătățit, nu uitați să deschideți acea fereastră!

zidăria

Piatra, cărămida și țigla au fost Materiale de construcție extrem de populare de secole și este puțin probabil să cadă din favoare în curând. Sunt extrem de durabile și rezistă teribil de bine împotriva elementelor. Din păcate pentru rezidenții moderni, materialele de zidărie sunt, de asemenea, extrem de bune la blocarea undelor radio. În timp ce atenuarea generală depinde în mare măsură de grosimea unui perete de zidărie și de detaliile construcției sale, o estimare generală decentă este că un astfel de perete va provoca până la-28dB de atenuare.

Metal

abilitățile de perturbare a semnalului altor materiale de construcție, chiar și piatră, pal în comparație cu cea a metalului. Acesta este numărul unu campion semnal disruptor. Orice material de înveliș metalic (în special în clădirile rezidențiale, un acoperiș metalic) de pe exteriorul unei structuri va direcționa semnalele wireless departe de interior. Elementele structurale metalice dintr-o clădire (de exemplu, știfturi metalice) pot atenua și semnalele. Pierderea semnalului în interiorul unei case cu componente metalice semnificative poate ajunge până la-50dB, un nivel care ar transforma în esență casa dvs. într-o zonă moartă.

testarea puterii semnalului

rețineți că atunci când testați acoperirea rețelei din clădirea dvs., utilizarea unui singur telefon mobil este o idee proastă. Există atât de multe telefon produce, toate cu diferite niveluri de putere și de a construi de calitate care pentru a obține o indicație bună într-adevăr nevoie de un profesionist cu dreptul de echipamente.

concluzie

deci, nu-l ai! Acum știi ce material îți perturbă cel mai mult semnalul. Așadar, țineți cont de acest articol atunci când încercați să obțineți un semnal decent în casa dvs. data viitoare. Doriți să citiți mai multe despre modalitățile posibile de a vă stimula semnalul citiți acest articol despre amplificatoarele de semnal ale telefonului mobil.

Boostere De Semnal Mobil Magazin

Pentru Boostere Interne, Consultați Site-Ul Nostru Partener.

waveboosters
One stop Shop pentru toate boostere de semnal Mobile și repetoare

ne ocupăm de boostere de semnal Mobile aprobate și scutite de Ofcom pentru a vă oferi boostere de semnal legale la prețuri accesibile

semnal booster pentru acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.